ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ Προγνωστικά

*25η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Χέρακλες – Φέγενορντ 0-4

*5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*Αήττητο δεκαεπτά αγώνων τρέχει η Φέγενορντ απέναντι στην Χέρακλες (13-4-0).

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 2-2 απέναντι στην Αϊντχόφεν εκτός έδρας, στο μεγάλο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής. Έμεινε πίσω στ σκορ πολύ νωρίς (4′), ισοφάρισε στα μισά του πρώτου μέρους (22′), ενώ έφτασε μάλιστα και την ανατροπή στο 61′. Ωστόσο, η αντίπαλος κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και να σώσει τον βαθμό (71′).

Κατέβαλλε γενναία προσπάθεια στο μεγάλο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στην πρωτοπόρο Αϊντχόφεν, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και να δώσει ένα νέο ενδιαφέρον στην μάχη του τίτλου. Η ισοπαλία ήταν σαν ήττα, η διαφορά διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα (-10) και ουσιαστικά παρέδωσε το στέμμα της στην ομάδα του Μποζ. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και το αποτέλεσμα δίκαιο, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν κάποιες καλές στιγμές και κατόρθωσαν να βρουν δίχτυα χάρη στην ποιότητα που διακατέχει αμφότερες.

Παραμένει το φαβορί για την δεύτερη θέση, την οποία και θέλει να καταλάβει ως μίνιμουμ στόχο, καθώς οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα, βρίσκεται στον τελικό κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την φιλόδοξη Ναϊμέγκεν.

«Κάναμε μεγάλη εμφάνιση στην έδρα της Αϊντχόφεν και από ατυχία δεν πήραμε την νίκη. Θα συνεχίζουμε να προσπαθούμε, δεν τελείωσε κάτι για εμάς. Στόχος μας σε κάθε περίπτωση είναι η νίκη σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν», τόνισε ο τεχνικός Άρνε Σλοτ.

Τραυματίστηκε και θα λείψει αρκετό διάστημα ο βασικός κίπερ Μπάιλοου. Σταθερά εκτός ο μέσος Φαν ντεν Μπελτ. Πρόβλημα ο τραυματισμός του αρχηγού Τράουνερ, αλλά και του ημιβασικού εξτρέμ Γιάχανγκμπας, ενώ αμφίβολος με τις πιθανότητες κατά του είναι ο εξτρέμ Στενγκς.

Φέγενορντ Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*9/11 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

XEΡΑΚΛΕΣ

Προηγούμενο ματς: Σε πολύ όμορφο παιχνίδι, έμεινε στο 2-2 απέναντι στην Άλμερε Σίτι εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Η αντίπαλος μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά στο πρώτο μέρος (19′, 35′). Ωστόσο, η Χέρακλες βρήκε την μείωση στην επανάληψη με πέναλτι (48′) και ένα τέταρτο μετά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 65′. Έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 58′.

Πλήρες το παιχνίδι με την Άλμερε Σίτι, καθώς πέρα από αρκετά γκολ, υπήρχε μπόλικη ένταση, αποβολή και ένα πέναλτι για κάθε ομάδα. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, αφού κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Η φιλοξενούμενη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά, ωστόσο η Χέρακλες έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη και έφερε το ματς στα ίσα.

Παραμένει στο -2 από την επικίνδυνη ζώνη (με ματς παραπάνω), συνεχίζει να έχει μεγάλο θέμα στην ανασταλτική της λειτουργία, καθώς έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

«Δείξαμε κάποια καλά στοιχεία στο ματς με την Άλμερε, ωστόσο δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε νίκες στα επόμενα παιχνίδια», σημείωσε ο τεχνικός Φαν ντε Λόι.

Εξέτισε και επιστρέφει άμεσα ο μέσος Βεγίνοβιτς, παραμένει στα πιτς ο στόπερ Τσέστιτς. Πάντα εκτός ο φορ Λάμερς και ο επιθετικός Βεμέγιερ.

Χέρακλες Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 3,5

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img