ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΛΕΟΥΒΕΝ Προγνωστικά

* 29η αγωνιστική.

* Αήττητη στα 7 τελευταία μεταξύ τους η Κλαμπ Μπριζ, κέρδισε τα 5.

* Στα 5 πιο πρόσφατα πέτυχε πρώτη γκολ και είχε προβάδισμα στο πρώτο μέρος, κέρδισε τα 4 από αυτά.

* Πρώτος γύρος: Λέουβεν-Κλαμπ Μπριζ 0-1 (26/11).

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 2-1 από τη Μόλντε εκτός, στο πρώτο παιχνίδι για τους “16” του Κόνφερνες Λιγκ. Δέχτηκε πρώτη γκολ από τον Στένεβικ (43’), ισοφάρισε με πέναλτι του Ντε Κάιπερ (85’), στις καθυστερήσεις ο Γκούλμπραντσεν έκανε το 2-1 (90’+2).

Πήγε ελλιπέστατη στη Νορβηγία, προσπάθησε τουλάχιστον να μη χάσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Το πίστεψε στο ανέλπιστο πέναλτι που πήρε όταν πίεσε λίγο περισσότερο προς το τέλος, εκεί που θεώρησε πως πήρε την ισοπαλία, ήρθε το 2-1 από μια αντεπίθεση που εξέθεσε πλήρως όλη την ανασταλτική της λειτουργία.

Ανοιχτή η πρόκριση φυσικά, ανατρέπεται σίγουρα το αποτέλεσμα του ματς της Νορβηγίας. Έχει κάθε λόγο να έχει το μυαλό και εκεί, στο πρωτάθλημα έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παρουσία στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και ρεαλιστικός στόχος η κατάκτηση του τίτλου δεν φαίνεται να είναι. Συνεπώς, θεωρητικά τουλάχιστον, μπορεί να δει πιο χαλαρά το παιχνίδι με τη Λέουβεν και να κάνει ροτέισον.

Δεν έπραξε κάτι τέτοιο πριν το παιχνίδι με τη Μόλντε, έβαλε όλους τους βασικούς στην Γκενκ και πήρε τη νίκη με 3-0, αποτέλεσμα που τη διατήρησε στην τρίτη θέση, ισόβαθμη με την τέταρτη Άντβερπ. Η τελευταία ωστόσο, πέρασε με νίκη από την Κόρτραϊκ, κάτι που σημαίνει πως αν δεν νικήσει τη Λέουβεν, μένει τέταρτη.

Η επιλογή ανήκει στον Ντέιλα, ο οποίος εξακολουθεί να δέχεται “πυρά” από τον Τύπο και μεγάλη μερίδα του κόσμου της ομάδας. Το γεγονός αυτό δυσκολεύει πολύ την απόφαση του Νορβηγού, ο οποίος γνωρίζει πως είτε χάσει την τρίτη θέση στη βαθμολογία της Προ Λιγκ, είτε την πρόκριση στους “8” του Κόνφερενς Λιγκ, θα δεχτεί νέες κριτικές και ίσως χάσει ακόμα και τη θέση του.

Με πάρα πολλές απουσίες βασικών θα υποδεχτεί τη Λέουβεν, παραμένουν εκτός όλοι οι απόντες από το παιχνίδι με τη Μόλντε πλην του Βέτλεσεν που ανάρρωσε από τη γρίπη, τιμωρημένοι ο μπακ Ντε Κάιπερ και ο χαφ Ονγεντίκα.

Κλαμπ Μπριζ Στατιστικά

* Στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις μετράει μόνο 1 νίκη, αυτή της περασμένης αγωνιστικής επί της Γκενκ με 3-0 εκτός.

* Στα 10 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 8 over 2,5.

νο ματς: Καθαρή ήττα από την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ εντός με 0-2. Δέχτηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από Σάικς (28’) και Τέρχο (74’).

Προσπάθησε αλλά ήταν πολύ “λίγη” για να κοντράρει την πρωτοπόρο, έστω κι αν εκείνη αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές. Χαώδης η διαφορά αγωνιστικής λειτουργίας της από την ομάδα των Βρυξελλών, δεν της προκάλεσε τον παραμικρό κίνδυνο, απεναντίας η Ουνιόν πέρα από το γκολ είχε και μια φάση που βρήκε το δοκάρι.

Καθοριστικής σημασίας το συγκεκριμένο παιχνίδι, αν θέλει να αποφύγει τα πλέι οφ. Η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που την εξυπηρετεί, κάτι άλλο απλώς θα της επιτρέψει να ελπίζει, κυνηγώντας ωστόσο ένα θαύμα, το οποίο πολύ δύσκολο να προκύψει.

Κριτική στον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου άσκησε ο Όσκαρ Γκαρθία σε πρόσφατη συνέντευξη του, στηλιτεύοντας την απουσία διευθύνοντος συμβούλου, κάτι που κατά τη γνώμη του Ισπανού θα βελτίωνε πολλά στο σύλλογο. “Δεν φοβόμαστε κανέναν και τίποτα, αυτή είναι η νοοτροπία με την οποία οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε την Κλαμπ Μπριζ” ανέφερε όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι, προσθέτοντας πως οι παίκτες του έχουν στοιχεία που καλό είναι να κρατήσουν από την εμφάνιση με την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ.

Τιμωρημένος αλλά και τραυματίας ο μέσος Μάρτενς.

Λέουβεν Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 4 τελευταία, σημείωσε μόνο 1 γκολ.

* Τρέχει σερί με 4 under 2,5, τα 3 με N/G.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img