ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΤΣΒΟΛΕ – ΦΟΛΕΝΤΑΜ Προγνωστικά

*25η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Φόλενταμ – Τσβόλε 0-5

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 3,5

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*Μόλις μία νίκη έχει η Φόλενταμ στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Τσβόλε (5-2-1).

ΤΣΒΟΛΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 2-0 από την Χέρενφεν εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+1′), το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στα μισά της επανάληψης (67′).

Μια εβδομάδα μετά τον διασυρμό από την Αϊντχόφεν (1-7), εμφανίστηκε επηρεασμένη ψυχολογικά στο παιχνίδι με την Χέρενφεν και γνώρισε δίκαιη ήττα. Δεν πήρε τα ρίσκα που συνηθίζει στην επίθεση, έπαιξε φοβισμένα και πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, δεχόμενη δύο γκολ σε κρίσιμα χρονικά σημεία της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Τσβόλε, η οποία έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα σήμερα απέναντι στην ουραγό Φόλενταμ. Παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από την ζώνη (+6 με ματς λιγότερο), μπορεί να κάνει καθοριστικό βήμα παραμονής από σήμερα, αν και πρόωρα.

«Η Φόλενταμ δεν είναι όσο κακή καταδεικνύει η βαθμολογία. Δεν θα έχουμε εύκολο έργο και πρώτα από όλα οφείλουμε σεβασμό απέναντι σε αυτή την ομάδα, δεδομένου ότι έχει καλό υλικό. Από την πλευρά μας, στοχεύουμε στην εξασφάλιση της παραμονής και θεωρώ πως όπως και να χει είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε», τόνισε ο τεχνικός Γιάνσεν.

Τραυματίστηκε και θα λείψει ο πολύτιμος μέσος Ναμλί. Παραμένει τραυματίας ο μέσος Μπουρμέιστερ, μακροχρόνιος απών ο αριστερός μπακ Τσιμπόρα. Στα πιτς και ο βασικός μέσος Τόμας, ενώ τραυματίστηκε και ο πολύτιμος επιθετικός Ντράουφ. Νοκ άουτ τέθηκε και ο χαφ Φίχτινγκερ. Επιστρέφει ο κίπερ Σχέντελααρ.

Τσβόλε Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

ΟΛΕΝΤΑΜ

Προηγούμενο ματς: Νέος διασυρμός, αυτή την φορά με 2-5 από την Ναϊμέγκεν εντός έδρας. Δέχτηκε τρία γκολ από το πρώτο μέρος (11′, 31′, 41′), μείωσε με το ξεκίνημα της επανάληψης (49′), αλλά στο 78′ της δόθηκε η χαριστική βολή. Βρήκε δεύτερο γκολ στο 86′ και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90′.

Η εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια, με μοναδική εξαίρεση το «εξάποντο» απέναντι στην Φίτεσε, θυμίζουν ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα δέχτηκε τουλάχιστον τέσσερα γκολ και ισάριθμες συντριβές. Δεν μπόρεσε να κάνει το παραμικρό και είχε παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση με την Ναϊμέγκεν, φαίνεται πως πέρα από τα προβλήματα που υπάρχουν στο εσωτερικό της, στερείται και ποιότητας.

Χωρίς νίκη μέσα στο 2024, συμπλήρωσε οκτώ ματς μακριά από τρίποντο (0-2-6). Στο -8 από την 16η θέση και τα πλέι άουτ (με ματς λιγότερο), η εικόνα της είναι αυτή που δεν δίνει την αίσθηση σε κάτι πιο αισιόδοξο.

«Χρειάζεται βελτίωση στην άμυνα, δεν γίνεται σε κάθε ματς να δεχόμαστε τέσσερα και πέντε γκολ. Δεν μπορώ να εξηγήσω τί συμβαίνει», δήλωσε απογοητευμένος ο τεχνικός Σίμονς.

Τραυματίστηκε και θα λείψει ο μέσος Τουίγκτ, μακροχρόνιος ο μεσοεπιθετικός Αντονιόλι. Πέραν τούτων, απουσιάζουν με τραυματισμούς ο στόπερ Μπουγιαμπά, ο πλάγιος μπακ Κοξ και ο μέσος Λε Ρου.

Φόλενταμ Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 3,5

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img