Στρατηγική ημίχρονο τελικό: Στατιστικά, tips και οδηγίες

Οδηγός στοιχήματος και στρατηγική ημίχρονο τελικό: Το στοίχημα “ημίχρονο τελικό” αποτελεί έναν δημοφιλή τύπο στοιχήματος στον κόσμο των αθλητικών στοιχημάτων, που προσφέρει συναρπαστικές ευκαιρίες. Σίγουρα δεν είναι όσο γνωστό είναι για παράδειγμα το goal/goal (G/G), αλλά έχει και αυτό την φήμη του. Αυτό το είδος στοιχήματος επικεντρώνεται στην πρόβλεψη του αποτελέσματος ενός αγώνα σε δύο διαφορετικά στάδια: το αποτέλεσμα στο ημίχρονο και το αποτέλεσμα στον τελικό χρόνο του αγώνα.

Πως παίζεται το ημίχρονο τελικό

Για να παίξει κάποιος ημιχρονο τελικο, πρέπει να καταλάβει την ακριβή λειτουργία του.

Συνήθως, υπάρχουν τρεις επιλογές: τη νίκη της ομάδας που παίζει στην έδρα της, τη νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας, ή το ισόπαλο αποτέλεσμα. Αυτό που πρέπει να κάνει ο παίκτης είναι να στοιχηματίσει στο αποτέλεσμα του αγώνα στο ημίχρονο.

Στη συνέχεια, πρέπει να στοιχηματίσει και στο αποτέλεσμα του αγώνα μετά την ολοκλήρωσή του. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει διάφορες ευκαιρίες για στοίχημα, διότι μπορεί να κρύβει ανατροπές μια και η κατάσταση του αγώνα μπορεί να αλλάξει σημαντικά από το πρώτο ημίχρονο ως τον τελικό χρόνο.

Για να παίξει κανείς ημίχρονο-τελικό στο στοίχημα, πρέπει αρχικά να επιλέξει τον αγώνα που τον ενδιαφέρει. Στη συνέχεια, επιλέγει το αποτέλεσμα του ημιχρόνου και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Ενδεικτικά αναφέρουμε Χ ημίχρονο/ 1 τελικό ή 2πλό ημίχρονο και x τελικό.

Νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα

Περισσότερη ανάλυση σε όλα τα παραπάνω θα προκύψει στην συνέχεια του άρθρου.

1

Στρατηγική ημίχρονο τελικό: Στατιστικά, tips και οδηγίες

2 μήνες δώρο* στο Vodafone TV

PROMO CODE: VODAFONETV

2

Στρατηγική ημίχρονο τελικό: Στατιστικά, tips και οδηγίες

Τετραπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση

Προσφορά* γνωριμίας που δεν έχεις ξαναδεί!

3

Στρατηγική ημίχρονο τελικό: Στατιστικά, tips και οδηγίες

Σούπερ τριπλό δώρο*

Προσφορά* χωρίς κατάθεση

4

Στρατηγική ημίχρονο τελικό: Στατιστικά, tips και οδηγίες

Όλα παίζονται εδώ

Εύχρηστη & Γρήγορη Πλατφόρμα

5

Στρατηγική ημίχρονο τελικό: Στατιστικά, tips και οδηγίες

Πρωτοπορία και Καινοτομία

Περισσότερες Αναμετρήσεις, Μεγαλύτερες Αποδόσεις

6

Στρατηγική ημίχρονο τελικό: Στατιστικά, tips και οδηγίες

Έπαθλα* εντελώς δωρεάν*

Όλες οι προσφορές* εδώ

7

Στρατηγική ημίχρονο τελικό: Στατιστικά, tips και οδηγίες

Κορυφαίες Αποδόσεις & Combo Bets

Νέα προσφορά* γνωριμίας με τριπλά δώρα* στο Betshop!

8

Στρατηγική ημίχρονο τελικό: Στατιστικά, tips και οδηγίες

Προσφορά* χωρίς κατάθεση

Παίζεις εντελώς δωρεάν

9

Στρατηγική ημίχρονο τελικό: Στατιστικά, tips και οδηγίες

Κερδίζεις ΧΩΡΙΣ κατάθεση

Παίζεις εντελώς δωρεάν

10

Στρατηγική ημίχρονο τελικό: Στατιστικά, tips και οδηγίες

Μοναδικά έπαθλα*

Τυχερός τροχός*

Είδη στοιχήματος για ημίχρονο τελικό

εικόνα μπάλας κινητού

Τα είδη στοιχήματος για ημίχρονο τελικό δεν είναι και πάρα πολλά. Οι παίκτες έχουν μερικές επιλογές, από τις πιο συνηθισμένες μέχρι και τις πιο ασυνήθιστες. Τα παρακάτω είδη που θα αναφέρουμε ταιριάζουν σε αθλήματα πέρα από το ποδόσφαιρο όπως για παράδειγμα το μπάσκετ. Είναι και κάποια είδη ωστόσο που πάνε μόνο για το ποδόσφαιρο. Άλλωστε, αυτό είναι το δημοφιλέστερο άθλημα σε όλο τον κόσμο. Ας ξεκινήσουμε…

  1. Στοιχηματίζοντας στον νικητή: Σε αυτό το είδος, ο παίκτης προβλέπει την ομάδα που θα βρίσκεται στο προβάδισμα στο ημίχρονο και την ομάδα που θα κερδίσει τον αγώνα τελικά. Είναι μια επιλογή που απαιτεί προσοχή στην απόδοση των ομάδων και την ανάλυση των προηγούμενων αποδόσεων τους.
  2. Στοιχηματίζοντας στο σκόρ: Σε αυτό το είδος, η πρόκληση είναι να προβλέψει κάποιος το ακριβές σκορ του αγώνα στο ημίχρονο και το ακριβές σκορ στο τέλος του αγώνα. Πρόκειται για ένα στοίχημα με υψηλές αποδόσεις, αλλά απαιτεί προσεκτική ανάλυση των ομάδων, την εκτίμηση των πιθανοτήτων και φυσικά μπόλικη τύχη!
  3. Στοιχηματίζοντας στα γκολ:  Εδώ, ο παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει σε Over/Under για τον αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν στο πρώτο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα.
  4. Στοιχηματιζοντας στα Κορνερ: Σε αυτό το είδος στοιχήματος, προβλέπεται ο  αριθμός των κόρνερ που θα συμβούν στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα. Είναι μια εναλλακτική επιλογή για τους παίκτες που αγαπούν τα στατιστικά.
  5. Στοιχηματίζοντας σε κάρτες: Και για το τελευταίο είδος στοιχήματος ημίχρονο/τελικό ο παίκτης προβλέπει τον αριθμό των κίτρινων και κόκκινων καρτών που θα δοθούν στο ημίχρονο και τον τελικό του αγώνα. Είναι μια εναλλακτική επιλογή που δίνει την ευκαιρία για μεγάλες αποδόσεις σε αγαπημένα ματς.

Στρατηγική για στοίχημα ημίχρονο τελικό

Στρατηγική ημίχρονο τελικό: Στατιστικά, tips και οδηγίες

Οι παρακάτω στρατηγικές με ημιχρονο τελικο αποτελούν ταυτόχρονα  και πολύ χρήσιμα tips για την συγκεκριμένη κατηγορία στοιχήματος. Αμέσως μετά τις στρατηγικές θα ακολουθήσουν και στατιστικοί πίνακες, οι οποίοι θα κάνουν τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.

Όταν υπάρχει φαβορί

Όταν υπάρχει φαβορί σε ένα παιχνίδι, η πιο σοφή στρατηγική με ημίχρονο τελικό είναι να ποντάρει ο παίκτης στο φαβορί. Πιο συγκεκριμένα,  να ποντάρει στο ότι το φαβορί θα προηγείται στο ημίχρονο και τελικά θα κερδίσει τον αγώνα. Τέτοια στοιχήματα έχουν συνήθως μικρότερες αποδόσεις καθώς τα αποτελέσματα είναι πολλές φορές ξεκάθαρα.  Επομένως, σε αγώνα που υπάρχει φαβορί, η καλύτερη στρατηγική είναι αυτή που περιγράφηκε.

Ψάχνοντας τις ανατροπές

Υπάρχουν αυτοί που στοιχηματίζουν στα φαβορί και παίζουν “εκ του ασφαλούς” και υπάρχουν αυτοί που ψάχνουν τις ανατροπές και τις υψηλές αποδόσεις. Αυτή η συγκεκριμένη στρατηγική αναφέρεται στο ποντάρισμα στις ανατροπές. Μια κλασική περίπτωση τέτοιου στοιχήματος είναι όταν ποντάρει κανείς στο αουτσάιντερ να κερδίσει τον αγώνα. Όσο πιο “derby”, είναι ένα ματς, τόσο μεγαλύτερες και οι αποδόσεις.

Πρόκειται για derby;

Μιας και μιλήσαμε για derbys και ανατροπές, όταν 2 ομάδες είναι περίπου ισάξιες και δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, η καλύτερη επιλογή που έχει ο παίκτης είναι να παίξει το ημίχρονο ισοπαλία και νίκη της ομάδα που υποστηρίζει για το τελικό. Σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν ξανά μεγάλες αποδόσεις καθώς τα πράγματα μπορεί να είναι αμφιλεγόμενα μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Θα διαπιστωθεί και στους στατιστικούς πίνακες ότι αυτή η στρατηγική έχει αρκετά υψηλό ποσοστό.

Διπλό αποτέλεσμα

Για μερικούς, ίσως αυτή η ακόμα πιο ειδική κατηγορία στοιχήματος να είναι αυτό που ψάχνουν. Από κάποιες στοιχηματικές εταιρείες προσφέρεται η επιλογή για διπλό αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης έχει την επιλογή να συνδυάσει το αποτέλεσμα του ημιχρόνου και το τελικό αποτέλεσμα σε ένα μόνο στοίχημα. Και αυτή είναι άλλη μία ριψοκίνδυνη στρατηγική η οποία ανταμείβει με υψηλότερες αποδόσεις. 

In-Play Betting

Με χαμηλότερες αποδόσεις αλλά περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας έρχεται και το in-play betting. Αυτή η στρατηγική συμβουλεύει τον παίκτη να στοιχηματίσει κατά την διάρκεια του αγώνα και έτσι να καταφέρει να έχει μια πρώτη άποψη των πραγματων πριν ρίξει το στοίχημά  του. Ένα παράδειγμα αυτής της στρατηγικής στα ημίχρονα τελικά είναι ο παίκτης να ποντάρει μόνο στον τελικό και εφόσον έχει δει πως παίζει η ομάδα που τον ενδιαφέρει στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Στατιστικά ημιχρόνου τελικού

Στον παρακάτω πίνακα, θα φανούν τα στατιστικά και πιο συγκεκριμένα τα ποσοστά του στοιχήματος ημίχρονο τελικό σε μεγάλα πρωταθλήματα όπως για παράδειγμα στην Premier League από το έτος 2013 εως και το 2018. Έτσι θα μπορεί ο κάθε παίκτης να έχει μια γενικότερη εικόνα της κατάστασης.

Πρωτάθλημα Χ/1 1/1 1/Χ 1/2 Χ/Χ Χ/2 2/2 2/Χ 2/1
Premier League 15.79% 27.11% 5.53% 1.95% 15.42% 10.95% 17.37% 3.68% 2.16%
La Liga 15.05% 30.16% 4.37% 1.58% 14.74% 10.58% 17.47% 4.26% 1.79%
Serie A 14.42% 27.79% 4.63% 1.84% 15.89% 11.53% 16.74% 4.00% 2.16%

Απ’ όσον φαίνεται από τον πίνακα, τα μεγαλύτερα ποσοστά εμφάνισης τα έχει το 1/1 και ακολουθεί το 2/2. Αμέσως μετά, τα πιο συχνά είναι τα Χ/1 και Χ/2. Το πιο σπάνιο αποτέλεσμα φαίνεται να είναι το 2/1 αφου έχει και τα μικρότερα ποσοστά. Θυμίζουμε πως αυτά τα ποσοστά αφορούν μεγάλες διοργανώσεις όπως η Premier League και η La Liga.

Ημίχρονο τελικό σε άλλα αθλήματα

Μπάσκετ

Το μπάσκετ δεν έχει μόνο 2 μισά σε έναν αγώνα. Χωρίζεται σε 4 μέρη! Αρα πως μπορεί κανείς να παίξει ημιχρονο τελικο; Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλές επιλογές. Ο παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει στα 2 πρώτα τέταρτα του παιχνιδιού και μετά στα 2 τελευταία. Μπορεί επίσης να στοιχηματίσει μόνο στα 2 πρώτα ή στα 2 τελευταία χωρίς την ανάγκη συνδυασμού.

Βόλεϊ

To βόλεϊ από την άλλη χωρίζεται σε σετς. Είναι ανάλογα τον αγώνα αλλά αυτά τα σετς μπορεί να είναι 3 ή 4 ή και 5. Ανάλογα τα σετς του αγώνα, ο παίκτης μπορεί να κάνει και τα πονταρίσματα του. Το live betting μπορεί να δουλέψει καλά εδώ πέρα, όπως και στο ποδόσφαιρο καθώς μπορεί κανείς να καταλάβει την τελική έκβαση του ματς από το αποτέλεσμα του πρώτου σετ.

Τένις

Το τένις συνήθως παίζεται στα 3 σετ και αυτό που χρειάζεται ο τενίστας για να νικήσει είναι φυσικά 2 σετ. Οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν στο αποτέλεσμα του πρώτου σετ και κάπως έτσι να φτάσουν πιο κοντά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Εξαρτάται από τον παίκτη πόσα στοιχήματα θα ρίξει, είτε αυτά είναι 1 είτε 2 είτε 3.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το στοίχημα ημίχρονο τελικό και πως παίζεται;

Το στοίχημα ημιχρονο τελικο είναι ακριβώς ότι ακούγεται δηλαδή στοίχημα στο ημίχρονο ενός ματς και αντίστοιχα στοίχημα στο τελικό αποτέλεσμα ενος ματς.

Υπάρχει ημίχρονο τελικό σε άλλα αθλήματα;

Ενω, το συγκεκριμένο είδος στοιχήματος είναι πιο διαδεδομένο στο ποδόσφαιρο, σίγουρα υπάρχουν και άλλα αθλήματα που μπορεί ο παίκτης να το δοκιμάσει. Τέτοια αθλήματα είναι το μπάσκετ, το τένις και το βόλεϊ. Προσοχή όμως καθώς το πιο πιθανό είναι πως το ημίχρονο τελικό δεν είναι διαθέσιμο σε όλους τους αγώνες μπάσκετ, τένις ή βόλεΪ.

Υπάρχουν στρατηγικές με ημίχρονο τελικό;

Φυσικά και υπάρχουν και δεν είναι λίγες. Παρόλο που οι στρατηγικές δεν εγγυώνται την νίκη, είναι καλό ο κάθε παίκτης να τις γνωρίζει και να έχει την δική του άποψη για αυτές. Σε αυτό το άρθρο, αναφέρουμε όλες τις στρατηγικές ημιχρονο τελικο που μπορεί κανείς να χρειαστεί.

Είναι πιο ριψοκίδνυνο το στοίχημα ημίχρονο τελικό;

Μπορεί το στοίχημα ημίχρονο-τελικό να είναι πιο ριψονίδνυνο εφόσον προϋποθέτει 2 στοιχήματα αντί για ένα αλλά ο παίκτης ανταμείβεται με μεγαλύτερες αποδόσεις. Επομένως, δεν μπορεί κανείς να πει πως άλλα είδη στοιχήματος είναι “καλύτερα” και ευνοούν περισσότερο τον παίκτη. Είναι όλα θέμα τύχης στο αθλητικό στοίχημα.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

* 34η αγωνιστική * Under 2.5 τα 5/7 τελευταία μεταξύ...

ΓΟΥΛΒΣ

* 34η αγωνιστική * Over 2.5 τα 5/7 τελευταία μεταξύ...

ΛΟΥΤΟΝ

* 34η αγωνιστική * Over 2.5 τα 4/5 τελευταία μεταξύ...

ΛΑΝΣ

30η αγωνιστική *Η Λανς επικράτησε και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια...
spot_imgspot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here