ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ Προγνωστικά

*24η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Άουγκσμπουργκ – Ντάρμσταντ 1-2

*GG στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*2-3 γκολ στα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με τη Βέρντερ Βρέμης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Ζίμερμαν στο 8′, απάντησε ο Γιούβσταν στο 33′.

Η Ντάρμσταντ μπορεί να αισθάνεται αδικημένη και πως της κλάπηκαν δύο βαθμοί στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης. Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σκάρκε εκμεταλλεύτηκε την αμυντική ασυνεννοησία των γηπεδούχων, με τον τερματοφύλακα Τσέτερερ να διώχνει την μπάλα πάνω του και στη συνέχεια να σκοράρει για το 2-1.

Παρόλα αυτά ο διαιτητής, μετά από παρέμβαση του VAR, έδειξε χέρι, παράβαση που δεν φαίνεται να υπάρχει, κι έτσι το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο στρατόπεδο των “κρίνων”. Διατηρούνται δίχως νίκη σε 16 αγωνιστικές (έξι ισοπαλίες, δέκα ήττες), στην τελευταία θέση με 13 βαθμούς και στο -12 από τη ζώνη ασφαλείας.

Πανηγύρισαν μία από τις δύο συνολικά νίκες τους εντός έδρας επί της Βέρντερ Βρέμης (4-2) την 1η Οκτωβρίου. “Θέλουμε πάση θυσία τη νίκη επί της Άουγκσμπουργκ”, ανέφερε ο προπονητής Λίμπερκνεχτ. Ο Σκάρκε αναμένεται να πάρει τη θέση του τραυματίας Μέλεμ.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Φράιμπουργκ. Ο Γκρίφο με πέναλτι στο 19′ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Τα δεδομένα ανέτρεψαν οι Ουντουοκάι (72′) και Ένγκελς (81′).

Δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή της αναμέτρησης. Ανέβασε ακόμα περισσότερο ρυθμούς, δημιούργησε καλές ευκαιρίες και, τελικά, η Άουγκσμπουργκ κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα εννέα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′, πετώντας νοκ άουτ δικαιότατα την Φράιμπουργκ.

Αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στην “WWK Arena”, με του Βαυαρούς να επιστρέφουν στο δρόμο των επιτυχιών μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2). Οι τρεις τελευταίες νίκες τους ήρθαν ημέρα Κυριακή: Την αγνοούν το Σάββατο από τα τέλη Οκτωβρίου (έξι ισοπαλίες, τέσσερις ήττες), όταν επικράτησαν της Βόλφσμπουργκ (3-2 εντός).

“Πρέπει να πατήσουμε πάνω στην εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας”, ανέφερε ο προπονητής Τόρουπ. Εξέτισε ο Γκουβελέου και θα πάρει τη θέση του Μπάουερ στην αμυντική γραμμή.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 10/14 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img