ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΙΜ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ Προγνωστικά

*24η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Χάιντενχαϊμ 2-0

*Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κράτησε το μηδέν στα δύο τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Under 2,5 στα δύο τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εκτός) με την Ουνιόν Βερολίνου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με Ντόβενταν μόλις στο 3′, απάντησαν οι Γκόσενς (43′) και Σέφερ (45+2′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπέστε στο 71′.

Άντεξε στην πίεση που της άσκησε η Ουνιόν Βερολίνου και, παράλληλα, εκμεταλλεύτηκε την αμυντική ολιγωρία αυτής, επιστρέφοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας από την πρωτεύουσα της Γερμανίας.

Ο λόγος για τη Χάιντενχαϊμ που καταλαμβάνει τη 10η θέση και βρίσκεται στο -6 από τη σημερινή αντίπαλό της και την 6η που οδηγεί στην Ευρώπη. Το συγκρότημα του Σμιντ γνώρισε μόλις μία ήττα σε δέκα αγωνιστικές (τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες), αυτή από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν (2-1 εντός) πριν από δύο βδομάδες.

Έχει δεχτεί 15 γκολ από στημένες φάσεις, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα πίσω από την Άουγκσμπουργκ (17). Παράλληλα έχει πετύχει ισάριθμα από αυτές. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Μαλόνεϊ, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αποθεραπευτεί τη θέση του στο “6” θα πάρει ο Γκίμπερ. Δύσκολα αναμένονται περαιτέρω αλλαγές στο βασικό σχήμα των νεοφώτιστων.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 9/11 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εντός) με τη Βόλφσμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με Λακρουά (2′) και Μπέρενς (36′), απάντησαν ισάριθμες οι Μαξ (14′) και Μαρμούς (90+2′).

Τυχερή θα πρέπει να αισθάνεται η Άιντραχτ Φρανκφούρτης απ’ τον βαθμό που απέσπασε απέναντι στη Βόλφσμπουργκ. Κι αυτό γιατί αφενός οι φιλοξενούμενοι είχαν πιο τρανταχτές ευκαιρίες για να σκοράρουν περαιτέρω (σ.σ. και δοκάρι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης), αφετέρου γιατί ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις.

Το συγκρότημα του Τόπμελερ παραμένει δίχως νίκη σε έξι αναμετρήσεις (0-4-2), πανηγύρισε για τελευταία φορά αυτή επί της Μάιντς (1-0 εντός) στις 26 Ιανουαρίου. Οι “αετοί” επικράτησαν μόλις μία φορά στις δέκα τελευταίες εκτός έδρας αγωνιστικές (τέσσερις ισοπαλίες, πέντε ήττες): Επί της Λειψίας με 1-0 τον Ιανουάριο.

Στις εννέα από αυτές δέχτηκαν 2+ γκολ και κράτησαν το μηδέν μία φορά. Ο προπονητής Τόπμελερ αναμένεται να διατηρήσει το 4-4-2, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Λάρσον και Σκίρι.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 τα 5/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img