ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΚΑΝΤΙΘ Προγνωστικά

* 27η αγωνιστική.

* Δεν υπάρχει διπλό στα μεταξύ τους παιχνίδια μέσα στη δεκαετία.

* Under 2,5 οι 8/10 τελευταίες συναντήσεις τους, οι 5 με N/G, οι 4 ήταν under 1,5.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ

Προηγούμενο ματς: Ήττα από την Τζιρόνα εκτός με 3-0. Όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, το πρώτο από τον Τσιγκάνκοφ στο 52’, τα υπόλοιπα από τον Σάβιο στις καθυστερήσεις. Ενδιάμεσα έχασε τον χαφ Τσαβαρία με κόκκινη κάρτα (76’).

Αυτό που άξιζε πήρε στην Τζιρόνα, όπου είχε μια φάση όλη κι όλη στο ματς. Όχι πως η αντίπαλος ήταν εντυπωσιακή, ειδικά το πρώτο μέρος ήταν γενικότερα σαν μην έγινε. Στο δεύτερο όμως η Τζιρόνα ανέβασε ρυθμούς, πήρε προβάδισμα, κάτι που σε συνδυασμό με την αποβολή του Τσαβαρία έγειρε την πλάστιγγα ξεκάθαρα προς τη μεριά της, αν και το σκορ αδικεί αρκετά την προσπάθεια που έκανε η Ράγιο.

Νωρίς ήρθε η πρώτη ήττα του Ίνιγο Πέρεθ στον πάγκο, τώρα ψάχνει και την πρώτη του νίκη. Νίκη, την οποία έχει μεγάλη ανάγκη η ομάδα, αφού έχει πέσει αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία και η διαφορά της με τη ζώνη υποβιβασμού ολοένα και μειώνεται. Ασφαλώς και δεν κινδυνεύει ακόμα, όμως και για ψυχολογικούς λόγους θέλει πολύ να ξεκολλήσει από αυτό το τέλμα και να βάλει στο μεγάλο σερί χωρίς νίκη το οποίο τρέχει. Και το ιδανικό σενάριο θα είναι το να τα καταφέρει απέναντι στην Κάντιθ, που είναι η ομάδα από την οποία θέλει κατά βάση να απομακρυνθεί.

Σε συλλαλητήριο εναντίον των σκέψεων για μετεγκατάσταση του συλλόγου σε νέο γήπεδο εκτός Βαγέκας καλούν οι οργανωμένοι οπαδοί, οι οποίοι πριν τη σέντρα θα διατρανώσουν την πλήρη την αντίθεσή τους σε ένα τέτοιο σενάριο. Ασχέτως αυτού, κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υποστηρίξουν κανονικά την ομάδα με το ίδιο πάθος που το κάνουν πάντα.

Τιμωρημένος ο Τσαβαρία, εξέτισε αλλά είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού ο σημαντικός εξτρέμ Ίσι Παλαθόν.

Ράγιο Βαγεκάνο Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 8 τελευταία, μετράει 4 ήττες στα 5 πιο πρόσφατα.

* Δέχτηκε πρώτη γκολ στα 5 τελευταία, τα 4 ήταν G/G.

ΚΑΝΤΙΘ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με τη Θέλτα με 2-2 εντός. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 από τα γκολ των Άσπας (11’) και Σουέντμπεργκ (58’), ισοφάρισε με Χουάνμι (66’) και Ματσίς (90’+10).

Χρωστάει σε μέγιστο βαθμό την επιτυχία της στην εξαιρετική έμπνευση του εξτρέμ Ματσίς να εκτελέσει με τη μία όταν του ήρθε η μπάλα σε πλάγια θέση μετά από κόρνερ, ενέργεια που αιφνιδίασε τον αντίπαλο γκολκίπερ. Όχι όμως μόνο σε αυτό το γεγονός, η αντεπίθεση ξεκίνησε από νωρίς, μετά το 1-2 έχασε τεράστιες ευκαιρίες να πετύχει δεύτερο γκολ και η λύτρωση από τον Ματσίς κατά μία έννοια απέδωσε δικαιοσύνη για όλη την τεράστια προσπάθεια που έκανε στο τελευταίο 20λεπτο.

Πανηγυρίστηκαν το γκολ και ο βαθμός αλλά δεν τη σώζουν. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν αρχίσει να κερδίζει, εδώ που έχει φτάσει η σεζόν. Στο Βαγέκας, αυτό θέλει, τη νίκη, η ισοπαλία παρ’ όλο που γενικότερα κακό αποτέλεσμα δεν μπορεί να θεωρηθεί, έχει πάψει να της είναι χρήσιμη. Τουλάχιστον όχι όσο χρειάζεται για να κάνει τη μεγάλη αντεπίθεση και να ελπίζει βάσιμα σε παραμονή.

“Έχουμε ανοδική πορεία στα τελευταία παιχνίδια, δεν παίρνουμε τους τρεις βαθμούς αλλά παρουσιάζουμε βελτίωση σε αρκετούς τομείς. Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό, πάμε με μεγάλο ενθουσιασμό στο Βαγέκας για να πάρουμε τους βαθμούς που έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη” τόνισε ο κόουτς Πελεγκρίνο.

Χωρίς νέα προβλήματα πέρα από τα μακροχρόνια. Εξέτισε και επιστρέφει ο μπακ Πίρες.

Κάντιθ Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 15 τελευταία, ισοπαλίες τα 3/5 πιο πρόσφατα.

* Στα 6 τελευταία μετράει 5 under 2,5, έσπασε σερί στο τελευταίο με τη Θέλτα.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img