ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΧΕΤΑΦΕ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ Προγνωστικά

* 27η αγωνιστική.

* Ήττες έχει στις 2 επισκέψεις που έχει κάνει μέσα στη δεκαετία στο “Κολισέο” η Λας Πάλμας.

* N/G τα 5 μεταξύ τους παιχνίδια εντός της τελευταίας δεκαετίας.

ΧΕΤΑΦΕ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 4-0 από την Μπαρτσελόνα εκτός από τα γκολ των Ραφίνια (20’), Φέλιξ (53’), Ντε Γιόνγκ (63’), Φερμίν Λόπεθ (90’+1).

Το σκληρό και δυναμικό ποδόσφαιρο που συνηθίζει να παίζει, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο “Μονζουίκ”. Η Μπαρτσελόνα τη διέλυσε με τη δική της μάλιστα “συνταγή”, ποδόσφαιρο αντίδρασης με μπαλιές στον κενό χώρο. Σε αυτό είχε να απαντήσει με κάποια μακρινά σουτ, ένα από τα οποία βρήκε στο δοκάρι με το σκορ στο 1-0 ακόμα.

Ήττα που την είχε στον… προϋπολογισμό της η συγκεκριμένη, τώρα ο Μπορδαλάς θέλει να δει την ομάδα του να αντιδρά όπως έκανε και σε όλες τις προηγούμενες. Πρέπει να το κάνει, αρχίζει και απειλείται η θέση της στην πρώτη δεκάδα από την Οσασούνα που την πλησίασε στο -1. Σαφώς και δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ουσία όλο αυτό, ο νεαρός τεχνικός και οι παίκτες του όμως το έχουν ως δευτερεύοντα στόχο και είναι δεδομένο πως θα παλέψουν για να το καταφέρουν.

Ξεκινάει και ένα πολύ ευνοϊκό πρόγραμμα για εκείνη, από πλευράς μετακινήσεων τουλάχιστον. Για τον επόμενο ενάμιση μήνα και παραπάνω θα φύγει μόλις μια φορά από την επαρχία της Καστίλλης αλλά και γενικότερα την περιοχή της Μαδρίτης, για να αντιμετωπίσει τη Βαλένθια. Έχει να δώσει συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια ενώ ένα από τα εκτός θα είναι η επίσκεψη στο γειτονικό Βαγέκας, στο μίνι ντέρμπι των “μικρών” της πρωτεύουσας. Αυτό ενδεχομένως και να δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για καλό σερί, αρχής γενομένης από αυτό το ματς.

Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Αλντερέτε και Τζενέ, επιστρέφει ο χαφ Χόρδι Μαρτίν.

Χετάφε Στατιστικά

* Στα 5 τελευταία έχει μόνο 1 νίκη, εντός επί της Θέλτα με 3-2.

* Έχει δεχτεί τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 5 τελευταία, τα 3 ήταν G/G.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με την Οσασούνα εντός με 1-1. Βρέθηκε πίσω από το γκολ του Ουνάι Γκαρθία (49’), ισοφάρισε σχεδόν αμέσως με τον Κίριαν Ροντρίγκεθ (52’).

Με ξεσπάσματα λειτούργησε μέσα στο παιχνίδι. Μπήκε ορεξάτη στο πρώτο δεκάλεπτο και μετά χάθηκε μέχρι να βρεθεί πίσω στο σκορ. Αντέδρασε, ισοφάρισε, ενέτεινε την πίεση για να πετύχει την ανατροπή, αλλά στο τέλος κατέληξε να δέχεται ευκαιρίες από την Οσασούνα, όχι και τόσο καθαρές βέβαια.

Φαίνεται να βρίσκεται σε μια περίοδο μερικού ντεφορμαρίσματος, ή ακόμα χειρότερα να βγάζει ελαφρώς την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου που έχει. Μεγάλα τα “νεκρά” διαστήματα που έχει κάνει στα τελευταία παιχνίδια, σαφώς και παίζει ρόλο ότι δεν κυνηγάει κάτι άμεσα. Τώρα ωστόσο που απειλείται η θέση στην πρώτη δεκάδα, την οποία θέλει, η λογική λέει πως θα αντιδράσει, αν πράγματι σε αυτό οφείλεται η μέτρια εικόνα της.

Με το ερώτημα “παραμονή ή Ευρώπη” τέθηκε αντιμέτωπος ο χαφ Λοϊοντίς και ήταν ξεκάθαρος, “παραμονή, είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων και για μας αυτός ήταν από την αρχή ο κύριος στόχος”. Πλήρης αποτύπωση της νοοτροπίας Γκαρθία Πιμιέντα, ο Καταλανός έχει καταφέρει οι παίκτες του να μιλούν και να μοιάζει σαν να μιλάει ο ίδιος, γεγονός πολύ σημαντικό.

Εξέτισε ο χαφ Περόνε, απών με κάρτες αυτή τη φορά ο δεξιός μπακ Σουάρεθ. Ξανά αμφίβολος ο επιθετικός Πεχίνιο.

Λας Πάλμας Στατιστικά

* Έχει μόνο 1 νίκη στα 5 τελευταία, εντός επί της Βαλένθια με 2-0.

* Στα 7 τελευταία μετράει 5 under 2,5.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img