ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ Προγνωστικά

*27η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Σαλερνιτάνα – Ουντινέζε 1-1

*Η Ουντινέζε δεν σκόραρε στα δύο τελευταία εντός έδρας μεταξύ τους παιχνίδια.

*Under 2,5 στα δύο τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Ουντινέζε.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-0) από την Τζένοα. Σκόραραν οι Ρετέγκι (36′) και Μπάνι (40′). Με δέκα έμειναν οι φιλοξενούμενοι στο 48′ (Κρίστενσεν).

Τρεις αγωνιστικές κράτησε το αήττητο σερί της Ουντινέζε (1-2-0), καθώς την προηγούμενη βδομάδα επέστρεψε με άδεια χέρια από την έδρα της Τζένοα. Είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης σε κεφαλιά του Λούκα που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι (25′), προτού δεχτεί δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Δεν κατάφερε να απειλήσει στη συνέχεια παραμένοντας στους 23 βαθμούς που την διατηρούν στη 15η θέση και το +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Στις 15 τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές οι “τζεμπρέτε” επικράτησαν μόνο της Μπολόνια (3-0) στις 30 Δεκεμβρίου (επτά ισοπαλίες, έξι ήττες).

Στη καλύτερη περίπτωση ο Περέιρα θα καθίσει στον πάγκο του προπονητή Τσόφι, καθώς δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως. Εκτός αποστολής τέθηκε ο τιμωρημένος Κρίστενσεν, τη θέση του στην αμυντική τριάδα αναμένεται να πάρει ο Καμπασελέ.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-0) από τη Μόντσα. Τα γκολ πέτυχαν μέσα σε πέντε λεπτά οι Μαλντίνι (78′) και Πεσίνα (83′).

Δεν λέει να… στρίψει με τίποτα η Σαλερνιτάνα που αγνοεί τη νίκη σε οχτώ αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο απέσπασε μόλις έναν βαθμό! Την προηγούμενη βδομάδα υποδέχτηκε τη Μόντσα που δημιούργησε τρεις ευκαιρίες (σ.σ. είχε και δοκάρι στο 2′) με τη συμπλήρωση έξι λεπτών, προτού ο Κάστανος στείλει την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι της με μακρινό σουτ.

Δεν άλλαξαν πολλά στο δεύτερο ημίχρονο, η Σαλερνιτάνα είχε διπλή ευκαιρία με Τσάουνα στο 76′, λίγο πριν μείνει πίσω στο σκορ. Συγκεντρώνοντας μόλις 13 βαθμούς διατηρείται στην τελευταία θέση και στο -7 από τη ζώνη ασφαλείας, με τις πιθανότητες αποφυγής του υποβιβασμού να είναι απειροελάχιστες.

Μακριά από το σπίτι της η “γκρανάτα” έχει απολογισμό 1-3-8 σε 12 αγωνιστικές με διαφορά γκολ 7-24. Ο προπονητής Λιβεράνι αναμένεται να χρησιμοποιήσει αμυντική τετράδα στη σημερινή αναμέτρηση. Ο Πελεγκρίνο θα έχει παρτενέρ τον Μανωλά στο κέντρο αυτής.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 6/9 τελευταία παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img