ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ Προγνωστικά

* 29η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η Μπέρνλι έχει επί μέρους σερί 6-4-1 στα εντός έδρας με αντίπαλο την Μπρέντφορντ.

* Στον 1ο γύρο (21/10): Μπρέντφορντ – Μπέρνλι 3-0

ΜΠΕΡΝΛΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Γουέστ Χαμ. Με Φοφανά (11’) και αυτογκόλ του Μαυροπάνου (45+1’) προηγήθηκε 0-2 η Μπέρνλι, αλλά οι Πακετά (46’), Ίνγκς (90+1’) ισοφάρισαν για τη Γουέστ Χαμ.

Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην επιστροφή τους στην Τσάμπιονσιπ έκαναν οι “clarets” την Κυριακή στο Λονδίνο, όπου πλήρωσαν για μία ακόμη φορά την ανασταλτική τους αδυναμία κι έμειναν στο -10 από τις θέσεις παραμονής.

Ισορροπημένη η κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν με εκπληκτικό τελείωμα του φορμαρισμένου Φοφανά και χάρη σε λάθος απομάκρυνση του Μαυροπάνου πήγαν με προβάδισμα δύο τερμάτων στην ανάπαυλα, δίχως να έχουν απειληθεί από τη Γουέστ Χαμ.

Με το “καλημέρα” της επανάληψης όμως, στην πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων δέχθηκαν το γκολ και στα τελευταία λεπτά πιέστηκαν εντόνως. Έλειψε ξανά η ποιότητα στο τελευταίο τρίτο για να εκμεταλλευτούν τις αρκετές προϋποθέσεις μεταβάσεων και το πλήρωσαν ακριβά στις καθυστερήσεις. Για να μείνουν δίχως νίκη από τις 23 Δεκέμβρη, με ρεκόρ 0-3-7 έκτοτε στην Πρέμιερ Λιγκ.

Έφτασαν τα 23/27 γκολ σε open play, με το μεγαλύτερο ποσοστό (85%) στη λίγκα. Ο Φοφανά έφτασε τις τέσσερις συνεισφορές στα 6 τελευταία γκολ της ομάδας.

“Ψάχνω για κάθε ευκαιρία να κάνω κάτι σπέσιαλ και έχουμε ακόμα 10 παιχνίδια στην σεζόν για να τα καταφέρουμε. Είχαμε αρκετά άτυχα αποτελέσματα, αλλά αυτές οι καταστάσεις αλλάζουν.” δήλωσε ο κόουτς Κομπανί.

Στα αγωνιστικά νέα, οι Αλ Ντάκιλ (στόπερ), Ράμσεϊ (μέσος) παραμένουν εκτός, ενώ μακροχρόνια τραυματίες είναι οι Κολεόσο (εξτρέμ), Ρέντμοντ (εξτρέμ). Ερωτηματικά οι Φόστερ (φορ), Μπέγερ (στόπερ) που έχασαν τα προηγούμενα ματς.

ΜΠΕΡΝΛΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 5/7 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-1) από την Άρσεναλ. Ο Ράις (19’) άνοιξε το σκορ για την Άρσεναλ, ο Γουισά (45+4’) ισοφάρισε για την Μπρέντφορντ και ο Χάβερτς (86’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Νέα ανταγωνιστική εμφάνιση για τις “μέλισσες” απέναντι σε ποιοτικότερο αντίπαλο, γνώρισαν όμως μία ακόμη ήττα, την 13η από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά για να διατηρηθούν στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, με μόλις έναν πόντο από τα 5 τελευταία ματς.

Ανήμπορη η ομάδα του Φρανκ να δημιουργήσει στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχε λύσεις για το πρέσινγκ της Άρσεναλ και δικαίως βρέθηκε πίσω στο σκορ. Η επιμονή του Γουισά όμως, σε συνδυασμό με την γκάφα του Ραμσντέιλ την έβαλαν ξανά στο ματς πριν την ανάπαυλα και στο δεύτερο μέρος οδήγησε τον κίπερ των γηπεδούχων σε δύο σπουδαίες επεμβάσεις για να αποφευχθεί η ανατροπή. Εντάθηκε η πίεση στα τελευταία λεπτά από την Άρσεναλ, αλλά οι καθαρές ευκαιρίες ήταν λίγες για τους “κανονιέρηδες”, πριν οι στόπερ της Μπρέντφορντ χάσουν την κίνηση του Χάβερτς.

Έφτασε τα 17 γκολ παθητικό με κεφαλιές, είναι τα περισσότερα στη λίγκα και αποτελούν αρνητικό ρεκόρ στην Πρέμιερ από το 2012!

“Προφανώς είχαμε πολλούς τραυματισμούς και το έχουμε συζητήσει με το ιατρικό τμήμα. Ήμασταν τρομερά άτυχοι μέσα στην σεζόν, αλλά πρέπει να βρούμε λύσεις.” δήλωσε ο κόουτς Φρανκ, επιβεβαιώνοντας την φρέσκια απουσία του Νόργκααρντ (μέσος) που τραυματίστηκε στο Emirates.

Επιπλέον, ενημέρωσε ότι ο Ρεγκιλόν (αρ. μπακ) είναι έτοιμος να επιστρέψει και ότι ο ποιοτικός Μπεουμό (εξτρέμ) είναι 50-50 να επιστρέψει σε αποστολή μετά τις αρχές Δεκεμβρίου.

Μετά τη διακοπή θα επιστρέψει οι Πίνοκ (στόπερ), υπάρχει ελπίδα να παίξουν ξανά στη φετινή σεζόν οι Χίκι (μπακ), Σάντε (φορ/εξτρέμ), εν αντιθέσει με τους Χένρι (αρ. μπακ), Ντασίλβα (μέσος), Μι (στόπερ).

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 8/10 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img