ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ Προγνωστικά

* 29η αγωνιστική

* No Goal τα 10/12 τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια.

* Στον 1ο γύρο (29/10): Αντάλιασπορ – Μπασακσεχίρ 1-0

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Σαμσουνσπόρ. Στο 34’ αποβλήθηκε ο Μουαντιλματζί της Σαμσουνσπόρ και στο 47’ ο Άλεκσιτς πέτυχε το καθοριστικό γκολ.

Επιστροφή στις νίκες για τις “γκρι κουκουβάγιες” μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, προσπέρασαν στην 6η θέση της Super Lig και διατηρήθηκαν “ζεστά” μέσα στην κούρσα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Προβληματικό το ξεκίνημα της Μπασακσεχίρ στο κυριακάτικο ματς, δεν μπορούσε να διασπάσει το αντίπαλο πρέσινγκ. Γλίτωσε σε δοκάρι εξ επαφής από κόρνερ και σε νέα μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων μετά από κλέψιμο ψηλά. Καθοριστικό στην εξέλιξη του αγώνα το πάτημα αποβολής του αντίπαλου στράικερ. Στο δεύτερο ημίχρονο ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της καθαρή ευκαιρία, αλλά παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα απέτυχε να τελειώσει το ματς και το έζησε με σασπένς μέχρι τέλους.

Με σημαντικές επιστροφές θα υποδεχθεί την Αντάλιασπορ, εξέτισε τιμωρία ο Φιγκεϊρέδο (εξτρέμ/φορ), ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Πέλκας (μέσος).

Παραμένουν εκτός οι τραυματίες στόπερ Μπα, Γκιουρελέρ κι ο μέσος Εργκούν. Ερωτηματικό ο Κεμέν (μέσος) που αποχώρησε τραυματίας στο προηγούμενο ματς, εκτός λίστας ο Ζις (εξτρέμ).

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωση

* No Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Γκαζιαντέπ. Ο Λάρσον πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 40ο λεπτό.

Στοπ στην κρίση έβαλε η ομάδα της Αττάλειας με τη δευτεριάτικη νίκη, την πρώτη της μετά από ενάμιση μήνα και 6 αποτυχημένες απόπειρες (0-2-4), με την οποία βρέθηκε ξανά σε απόσταση βολής από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Δυναμικό το μπάσιμό της στο ματς, ξόδεψε δύο τεράστιες ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο, είχε και δοκάρι σε κόρνερ, δευτερόλεπτα πριν προηγηθεί με ωραία σέντρα απέναντι σε οργανωμένη άμυνα. Έπρεπε να έχει “καθαρίσει” το ματς από το πρώτο ημίχρονο, έκανε διαχείριση του σκορ στο δεύτερο και δεν απειλήθηκε από τους φιλοξενούμενους, παρότι οπισθοχώρησε ενστικτωδώς στο φινάλε.

“Αυτή η νίκη μας έδωσε μια ανάσα και έκανε τους παίκτες μου να νιώθουν ανακούφιση. Ελπίζω το μέλλον να είναι καλύτερο.” δήλωσε ο κόουτς Γιαλτσίν.

Εξέτισε τιμωρία καρτών ο πολυθεσίτης Γεσιλγιούρτ (μπακ/χαφ), έτοιμος κι ο Μπουτίκι (εξτρέμ), παραμένει ξένο σώμα για εξωαγωνιστικούς λόγους ο Γεχεζκέλ (εξτρέμ).

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 8/11 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img