ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΜΑΙΝΤΖ Προγνωστικά

*25η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μάιντς – Μπάγερν Μονάχου 1-3

*Over 3,5 στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*GG στα 9/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (3-0) της Λάτσιο. Σκόραραν οι Κέιν (39′, 66′) και Μούλερ (45+2′).

Στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων μεσοβδόμαδα η Μπάγερν Μονάχου, ανατρέποντας τα δεδομένα από την πρώτη αναμέτρηση με την Λάτσιο. Το συγκρότημα του Τούχελ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στην “Allianz Arena”, ήταν αποτελεσματικό κι εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την προηγούμενη βδομάδα άφησε δύο βαθμούς στην έδρα της Φράιμπουργκ (2-2) βλέποντας την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν να ξεφεύγει στο +10, δέκα στροφές πριν πέσει η αυλαία της Μπουντεσλίγκα. Οι Βαυαροί επικράτησαν στις έξι τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές με τη Μάιντς, μετά τη μεταξύ τους ισοπαλία (2-2) τον Απρίλιο 2017.

Έχουν σκοράρει 13 φορές με κεφαλιά στο πρωτάθλημα, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα, την ώρα που η Μάιντς έχει δεχτεί συνολικά έντεκα γκολ με τον ίδιο τρόπο. Τιμωρημένος είναι ο Πάβλοβιτς, τη θέση του οποίου πρόκειται να πάρει ο Λάιμερ. Δεν αποκλείεται να πάρει ανάσες ο Σανέ, ως αντικαταστάτης του παρουσιάζεται ο Τελ που μετρά τέσσερα γκολ στην Μπουντεσλίγκα. Εξέτισε ο Ουπαμεκανό.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΑΪΝΤΣ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός) με την Γκλάντμπαχ. Στο 12′ ο Μπούρκαρντ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ενγκουμού (55′). Με δέκα ολοκλήρωσε η Μάιντς (83′ Κορ).

Δύο υπερπολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμού, πέταξε στα σκουπίδια η Μάιντς κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Έπαιξε μονότερμα στο πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας σωρεία ευκαιριών, έχοντας και δοκάρι στο 25′. Δέχτηκε γκολ στην πρώτη που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου κι απειλήθηκε με δεύτερο γκολ τη συνέχεια.

Πέρα για πέρα πλασματικό το τελικό αποτέλεσμα για το συγκρότημα του Χένρικσεν που διατηρείται στην προτελευταία θέση και το -9 από τη ζώνη ασφαλείας. Η Μάιντς αγνοεί την εκτός έδρας νίκη από τον Απρίλιο 2023, όταν είχε επικρατήσει της Λειψίας με 3-0: Έκτοτε σημείωσε οχτώ ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στην Μπουντεσλίγκα.

“Πιστεύω στην ομάδα μου και οι ποδοσφαιριστές πιστεύουν στους εαυτούς τους. Μπορούμε να βάλουμε δύσκολα στην Μπάγερν Μονάχου”, είπε ο προπονητής Χένρικσεν. Εξέτισε ο Κασί, τιμωρημένος παραμένει ο Ενγκανκάμ. Πέντε κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Μπαρέιρο.

ΜΑΪΝΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 13/15 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img