ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

* 33η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Μαν. Σίτι στα 11 τελευταία μεταξύ τους (6-5-0).

* Η Λούτον είναι #3 σε γκολ από στατικά (14), αλλά η Μαν. Σίτι έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ (2) από στατικές φάσεις στην Πρέμιερ Λιγκ.

* Στον 1ο γύρο (10/12): Λούτον – Μαν. Σίτι 1-2

* Στο Κύπελλο (27/02): Λούτον – Μαν. Σίτι 2-6

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (3-3) με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σίλβα (2’) άνοιξε το σκορ, η Ρεάλ γύρισε το σκορ με αυτογκόλ του Ντίας (12’) και Ροδρίγκο (14’), αλλά οι Φόντεν (66’), Γκβάρντιολ (71’) έκαναν το 2-3 και ο Βαλβέρδε (79’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Όρθια στο “Μπερναμπέου” η πρωταθλήτρια Ευρώπης, πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Champions League με την ισοπαλία της Τρίτης και την ερχόμενη Τετάρτη την περιμένει η σπουδαία ρεβάνς.

Διεύρυνε το αήττητο σερί (16-6-0) στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ είναι πλέον αήττητη στα 26 τελευταία παιχνίδια (21-5-0), ανεξαρτήτως διοργάνωσης, από τις 6 Δεκεμβρίου!

Το έξυπνα εκτελεσμένο φάουλ του Σίλβα την έβαλε σε θέση οδηγού νωρίς, αλλά δεν κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό, με ανάπτυξη κυρίως από τον άξονα που ήταν γεμάτος Μαδριλένους.

Στάθηκε άτυχη στα τελειώματα των γηπεδούχων για την προσωρινή ανατροπή και μέχρι την ανάπαυλα δεν είχε τη γνωστή της δημιουργία. Συνήλθε στο δεύτερο μέρος ο Ρόδρι, ο οποίος συμπλήρωσε 66 ματς αήττητος (!!!), πήρε πρωτοβουλίες ο Φόντεν και με απίθανες εκτελέσεις εκτός περιοχής ανέκτησε το προβάδισμα.

Το φεστιβάλ εντυπωσιακών τερμάτων ολοκληρώθηκε με τον Ουρουγουανό χαφ της Ρεάλ, το τελικό σκορ άφησε ανοιχτή την υπόθεση, αλλά η συνολική εικόνα επιβεβαίωσε την τακτική ανωτερότητα της ομάδας του Γκουαρδιόλα.

Δεν έπαιξε λεπτό στη Μαδρίτη ο Ντε Μπρούινε, ο οποίος συνεχίζει να μην είναι απόλυτα έτοιμος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, αλλά το περασμένο Σάββατο ήταν “μαγικός” στο 2-4 επί της Κρίσταλ Πάλας με δύο γκολ και μία ασίστ.

Στο 12-4-0 το πρωταθληματικό σερί, έφτασε τα 40 ματς αήττητη στο Etihad, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, στα 42 είναι το απόλυτο ρεκόρ συλλόγου από το 1921!

Ξεκουράστηκε στο Σέλχαστ Παρκ ο Φόντεν, ο οποίος έχει 9 γκολ στις 9 τελευταίες συμμετοχές του στην Πρέμιερ Λιγκ. Την Τρίτη αποχώρησε με ενοχλήσεις, ο Γκουαρδιόλα δεν έδειξε ανήσυχος, αλλά ενδεχομένως να τον προφυλάξει σήμερα. Παρομοίως και τον Ρόδρι.

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Καταλανός τεχνικός δεν απέκλεισε κανέναν από την αποστολή, ωστόσο είναι λίγες οι πιθανότητες να επιστρέψει κάποιος εκ των Ακέ (στόπερ), Γουόκερ (δεξί μπακ).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

ΛΟΥΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-1) επί της Μπόρνμουθ. Ο Ταβερνίρ (52’) άνοιξε το σκορ για την Μπόρνμουθ, αλλά οι Κλαρκ (73’), Μόρις (90’) γύρισαν το ματς για τη Λούτον.

Επιστροφή στις νίκες για τους “χάτερς” μετά από δύο μήνες και 10 αποτυχημένες απόπειρες στην Πρέμιερ Λιγκ (0-3-7), με παλικαρίσια εμφάνιση ανέτρεψαν το ματς του περασμένου Σαββάτου για να πιάσουν ξανά στο όριο της επικίνδυνης ζώνης την Φόρεστ.

Δεν έλειψαν τα ανασταλτικά προβλήματα απέναντι στην Μπόρνμουθ, δεν στοίχισαν όμως στο πρώτο ημίχρονο λόγω λάθος τελικών επιλογών κι εκτελέσεων των φιλοξενούμενων που σημάδεψαν δις τα δοκάρια. Σύμφωνα στην ροή του ματς ήρθε το 0-1 στο ξεκίνημα του β’ μέρους, αλλά η αντίδραση της Λούτον ήταν συγκυνητική. Έβγαλαν πολύ πάθος, ένταση στο παιχνίδι τους οι παίκτες του Έντουαρντς, το πίστεψαν και γύρισαν το ματς πιέζοντας. Κορυφαίος της ανατροπής ο στράικερ Μόρις, που το πάλεψε πολύ και δικαιώθηκε με το 9ο του γκολ στο φινάλε.

Βατό το πρόγραμμα στην τελική ευθεία της σεζόν, μετά την σημερινή επίσκεψη στο Etihad, όπου θα επιχειρήσουν να κερδίσουν για πρώτη φορά σε έδρα πρωταθλητή (0-3-13). Τρέχουν σερί 9 ηττών σε ανάλογα παιχνίδια, με συνολικό σκορ 2-27.

Δεν μπορεί να ησυχάσει με τους τραυματισμούς ο κόουτς Έντουαρντς, για το ταξίδι στο Μάντσεστερ έχει δύο μεγάλα ερωτηματικά στην ήδη αποδεκατισμένη άμυνα, αφού οι Μένγκι και Μπερκ είναι αμφίβολοι. Επιπλέον ο πολυδιάστατος Καμπορέ (μπακ/χαφ) δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ως δανεικός από την Σίτι. Οι υπολοιποι γνωστοί 10 τραυματίες παραμένουν στα πιτς.

ΛΟΥΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 11/12 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 6/9 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img
Previous article
Next article