ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΜΑΙΝΤΖ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ Προγνωστικά

*24η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Γκλάντμπαχ – Μάιντς 2-2

*GG στα 7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Η Μάιντς παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (3-3-0).

ΜΑΪΝΤΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από τη Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Τσάκα (3′) και Άντριχ (68′). Μείωσε προσωρινά ο Κορ στο 7′. Με δέκα έμεινε η Μάιντς στο 80′ (Ενγκανκάμ).

Αν και παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στην έδρα της πρωτοπόρου, αλλά μέτριας Λεβερκούζεν, η Μάιντς πλήρωσε ένα ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα της επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα. Τέταρτη ήττα σε έξι αγωνιστικές για το συγκρότημα του Χένρικσεν που διατηρείται στην προτελευταία θέση με 15 βαθμούς και στο -10 από τη ζώνη ασφαλείας.

Παραμένει αήττητο στις έξι τελευταίες αγωνιστικές με την Γκλάντμπαχ (3-3-0), στις πέντε προηγούμενες είχε γνωρίσει ισάριθμες ήττες. Πριν από ένα χρόνο επικράτησε εντός έδρας αυτής με το εμφατικό 4-0. Η Μάιντς έχει πετύχει τα μισά φετινά γκολ της με κεφαλιές (9/18). “Η Γκλάντμπαχ έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, την σεβόμαστε απόλυτα. Οι οπαδοί μας δίνουν σημαντική ώθηση”, υπογράμμισε ο προπονητής Χένρικσεν. Ο Γκιλαβογκί αναμένεται να πάρει τη θέση του τιμωρημένου Κασί.

ΜΑΪΝΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 12/14 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (5-2) της Μπόχουμ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Ενγκουμού (28′), Βάιγκλ (35′ πεν.) και Ράιτζ (72′), μείωσε ο Χόφμαν στο 75′. Τρία λεπτά αργότερα η Γκλάντμπαχ έκανε το 4-1 (Τζόρνταν) και ο Σλότερμπεκ μείωσε εκ νέου στο 87′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ονορά στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ξέσπασε απέναντι στην Μπόχουμ η Γκλάντμπαχ την προηγούμενη βδομάδα, βάζοντας τέλος σε αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών, στις τρεις από τις οποίες δεν είχε σκοράρει. Καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν πλήρωσε ακριβά τα αμυντικά κενά που παρουσιάσε. Φτάνοντας τους 25 βαθμούς τα “πουλάρια” βρίσκονται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Στις οχτώ τελευταίες εκτός έδρας αγωνιστικές αγνοούν τη νίκη με απολογισμό δύο ισοπαλίες και έξι ήττες: Δέχτηκαν 2+ γκολ στις επτά από αυτές. Έχουν πετύχει δέκα γκολ με κεφαλιές στη φετινή Μπουντεσλίγκα, βρίσκονται πίσω στην σχετική κατηγορία μόνο από την Μπάγερν Μονάχου (13). “Έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το τι μας περιμένει στην έδρα της Μάιντς”, είπε ο προπονητής Σεοάνε που έχει μπόλικες λύσεις ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Εξέτισαν κι επιστρέφουν οι Ελβέντι και Ιτακούρα.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 7/10 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 7/10 τελευταία παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img