ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΛΥΩΝ – ΛΑΝΣ Προγνωστικά

24η αγωνιστική

*Η Λυών επικράτησε και στα τρία τελευταία εντός της με αντίπαλο τη Λανς.

*Goal/Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Λανς – Λυών 3-2

ΛΥΩΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Στρασμπούργκ, για το κύπελλο. Πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3.

Την πρόκριση της στα ημιτελικά του κυπέλλου πανηγύρισε η Λυών. Την περασμένη Τρίτη, η ομάδα του Πιέρ Σαζ υποδέχθηκε τη Στρασμπούργκ, στα πλαίσια των προημιτελικών της διοργάνωσης, με την οποία έμειναν στο μηδέν στην κανονική διάρκεια.

Αρκετά ανοιχτό το μεταξύ τους ματς, ωστόσο παρά τις όποιες προσπάθειες τους δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Η ίδια είχε την καλύτερη στιγμή, με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι σε εκτέλεση κόρνερ. Έλυσαν έτσι τις όποιες διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου η Στρασμπούργκ αστόχησε σε δυο εκτελέσεις και το τελικό 4-3 έστειλε τη Λυών στην επόμενη φάση.

Εκεί, θα βρει απέναντι της τη Βαλενσιέν, την οποία θα αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος. Είναι σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα, ερχόμενη από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, μετά και το εκτός 1-2 επί της Μετς. Συνεχίζει έτσι την άνοδο στην κατάταξη, ούσα στους 28 βαθμούς μέχρι τώρα. Επικράτησε στα 4/5 πιο πρόσφατα εντός της (4-0-1), στα οποία κράτησε και ανέπαφη την εστία της.

Μετράει επιστροφές ο κόουτς Σαζ ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, την ώρα που δίνεται ως αμφίβολος ο Αλεξάντρ Λακαζέτ.

Λυών Στατιστικά

*Σκόραρε στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

ΛΑΝΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-3 από τη Μονακό, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 (19′, αυτ. 30′) και παρότι ισοφάρισε με τους Γουαχί (31′) και Σαΐντ (77′), δέχθηκε και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις. Χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους στο 82ο λεπτό.

Μετά από τέσσερις αναμετρήσεις, στις οποίες είχε τρεις νίκες και μια ισοπαλία, η Λανς υπέστη και πάλι την ήττα στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Φρανκ Εζ υποδέχθηκε τη Μονακό, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-3.

Μετά από ένα κάκιστο ξεκίνημα, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 μέχρι το μισάωρο. Παρόλα αυτά κατάφερε να μειώσει άμεσα και να μπει ξανά στο παιχνίδι, είχε την πρωτοβουλία στη συνέχεια και στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου έφερε το ματς στα ίσα. Συνέχισε να πιέζει όμως κόντρα στη ροή έκανε χέρι στην περιοχή, δίνοντας πέναλτι στη Μονακό, το οποίο απέκρουσε όμως ο Σαμπά. Παρόλα αυτά, στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το νικητήριο τέρματα.

Δεύτερο σερί ματς που δεν κερδίζει, μετά και το εκτός 1-1 με τη Ρεμς. Κάπως έτσι, υποχώρησε ακόμη περισσότερο στην κατάταξη, ούσα παράλληλα στο -4 από την πρώτη πεντάδα. Ηττήθηκε μόλις μια φορά στις εννέα πιο πρόσφατες εξόδους της, στις οποίες είχε ακόμη από τέσσερις νίκες και ισοπαλίες.

Εκτός μάχης για το αποψινό παιχνίδι βρίσκονται οι τραυματίες Τζίμι Σαμπό, Χοάνερ Τσάβες, Μασάντιο Αϊνταρά και Ντέιβερ Μασάδο, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στο αριστερό άκρο. Γεγονός που φέρνει στην αποστολή τον 20χρονο Τομ Πουιλί.

Λανς Στατιστικά

*Goal/Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img