ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΛΟΡΙΑΝ – ΛΥΩΝ Προγνωστικά

ΛΟΡΙΑΝ – ΛΥΩΝ Προγνωστικά

25η αγωνιστική

*Goal/Goal τα 7/8 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Λυών – Λοριάν 3-3

ΛΟΡΙΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί της Ρεν, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Μπαμπά (59′) και Κρουπί (90′), δεχόμενη απλά τη μείωση στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Λοριάν, μετά και την ήττα με 0-1 από τη Ναντ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ρεζίς Λε Μπρι φιλοξενήθηκε από τη Ρεν, από την έδρα της οποίας “απέδρασε” με το διπλό, μετά και το τελικό 1-2.

Παρουσιάστηκε αρκετά διαβασμένη στον αγωνιστικό χώρο και “έκλεισε” καλά τους χώρους προς την εστία της, με τις όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων να είναι κυρίως από μακρινή απόσταση και άστοχες. Αφού άντεξε μέχρι την ανάπαυλα, με την επιστροφή από τα αποδυτήρια ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στην πρώτη αξιόλογη στιγμή της. Προς το φινάλε μάλιστα “κλείδωσε” το τρίποντο με ένα δεύτερο τέρμα, δεχόμενη απλά τη μείωση στις καθυστερήσεις, για το τελικό αποτέλεσμα.

Τέταρτη νίκη στις πέντε τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος, οπότε και παραμένει σταθερά εκτός της επικίνδυνης ζώνης, έχοντας ωστόσο μια διαφορά δυο μόλις βαθμών από αυτή. Επικράτησε μια φορά στα επτά πιο πρόσφατα εντός της, στα οποία είχε ακόμη δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Υπολογίζεται και πάλι ο δεύτερος πορτιέρο Άλφρεντ Γκομίς, ο οποίος είχε μείνει εκτός από το προηγούμενο ματς, καθώς ανήκει στη Ρεν. Κανονικά ο Μοχαμέντ Μπαμπά παρότι αντιμετώπισε πρόβλημα στον ώμο, αλλά και ο Νατανιέλ Αντζέι που ταλαιπωρήθηκε από ίωση μεσοβδόμαδα.

Λοριάν Στατιστικά

*Over 2.5 τα 9/11 τελευταία παιχνίδια της.

*Δέχεται γκολ στα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

ΛΥΩΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-3 από τη Λανς, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 43ο λεπτό, δέχθηκε δεύτερο τέρμα με πέναλτι στο 53′, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 87′. Έμεινε με δέκα παίκτες στο 84′, όταν και αποβλήθηκε ο Μέιτλαντ-Νάιλς.

Ανώμαλη προσγείωση για τη Λυών, βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγώνων πρωταθλήματος. Για την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πιέρ Σαζ υποδέχθηκε τη Λανς, κόντρα στην οποία γνώρισε βαριά ήττα με 0-3.

Αγωνιζόμενη χωρίς τον πρώτο σκόρερ της, Λακαζέτ, έχασε δυο πολύ καλές στιγμές για να πάρει το προβάδισμα, αρχικά με το δοκάρι του Μανγκαλά και εν συνεχεία σε τετ α τετ του Νουάμα, γεγονός που “πλήρωσε” λίγο πριν την ανάπαυλα. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια έκανε χέρι στην περιοχή και δέχθηκε δεύτερο τέρμα με πέναλτι. Προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έμεινε με δέκα παίκτες προς το φινάλε και τρία λεπτά αργότερα είδε την εστία της να παραβιάζεται για τρίτη φορά.

Μετά και από αυτή τη νέα απώλεια, βρίσκεται στο δεύτερο μισό της κατάταξης και στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, από την οποία προσπαθεί να απομακρυνθεί. Πανηγύρισε το διπλό στις 3/4 πιο πρόσφατες εξόδους της, στις οποίες είχε και μια ήττα με 3-1 από τη Χάβρη (14/01).

Θα απουσιάσει από τη σημερινή αναμέτρηση ο Άγγλος μέσος Μέιτλαντ-Νάιλς, ο οποίος τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική για την αποβολή του κόντρα στη Λανς. Αμφίβολοι δίνονται ο Ορέλ Μανγκαλά, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, αλλά και ο Αλεξάντρ Λακαζέτ που λόγω προβλήματος έχασε και το προηγούμενο.

Λυών Στατιστικά

*Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img