ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΑΝΤΑΝΑ ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ Προγνωστικά

* 29η αγωνιστική

* Goal/Goal τα 5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Στον 1ο γύρο (28/10): Ντεμιρσπόρ – Κόνιασπορ 3-0

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-2) επί της Πέντικσπορ. Ο Τσικαλέσι με πέναλτι (12’) άνοιξε το σκορ και ο Ετέμι (73’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σε ανοδική τροχιά η ομάδα του Ικονίου μετά την αλλαγή προπονητή, την έχει βελτιώσει τακτικά ο κόουτς Ομέροβιτς.

Την περασμένη Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη πέτυχε το πρώτο της διπλό μετά τον Αύγουστο, για να βγει μετά από αρκετές εβδομάδες από την επικίνδυνη ζώνη, κρατώντας ανέπαφη την εστία της στα 5/7 τελευταία ματς.

Στην πρώτη της καλή επίθεση κέρδισε το πέναλτι προβαδίσματος και ήλεγξε το τέμπο στο πρώτο ημίωρο. Έχασε μεγάλη ευκαιρία (δοκάρι) για δεύτερο γκολ και στο φινάλε του ημιχρόνου η Πέντικσπορ είχε τη μοναδική της καλή στιγμή. Αργός ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο, αφού γλίτωσε την ισοφάριση σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, “κλείδωσε” το διπλό με εντυπωσιακό πλασέ από τη γωνία της περιοχής κι ακολούθως χάθηκαν από μια μεγάλη ευκαιρία εκατέρωθεν.

Τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου προκάλεσαν 3ετή μεταγραφικό αποκλεισμό από την FIFA, με τη διοίκηση να έχει το δικαίωμα έφεσης, αν πληρώσει οφειλές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τραυματίες είναι οι Ντεμιρμπάγκ (στόπερ), Καραγιέλ (δεξί μπακ), Μερτ (στόπερ) κι εκτός λίστας οι Ρακ (μέσος), Πας (μέσος).

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 7 τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 7/8 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΑΔΑΝΑ ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Καραγκιουμρούκ. Ο Μπαλοτέλι με πέναλτι (27’) πέτυχε το καθοριστικό γκολ. Στο 90+8’ αποβλήθηκε ο Τσεκερίνι των φιλοξενούμενων.

Επιτέλους νίκη για τους “γαλάζιους κεραυνούς”, πρώτη μετά την παραμονή Χριστουγέννων και ένα αποτυχημένο σερί 10 αγώνων (5-5-0). Πρώτη και για τον κόουτς Καραμάν, ο οποίος ήταν υπό πίεση.

Με δοκάρι της Καραγκιουμρούκ ξεκίνησε το ματς, ακολούθησε τεράστια χαμένη ευκαιρία του Μπαλοτέλι, αλλά ο Ιταλός δημιούργησε τη φάση του πέναλτι, στο οποιο ευστόχησε. Αυτός έφτιαξε δύο ακόμη σημαντικές στιγμές για την Ντεμιρσπόρ πριν την ανάπαυλα. Με μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, άγγιξαν την ισοφάριση σε δύο ακόμη περιπτώσεις στατικών φάσεων. Δεν απείλησε στο β’ ημίχρονο η Ντεμιρσπόρ.

“Με αυτούς τους τρεις βαθμούς τουλάχιστον κάναμε μία αρχή για να συνηθίσουμε στις νίκες. Θα βελτιώσουμε την ομάδα, θα βελτιώσουμε τους παίκτες.” δήλωσε ο κόουτς Καραμάν.

Με στόχο το πρώτο διπλό της σεζόν ταξιδεύει στο Ικόνιο, στις 14 προηγούμενες εξορμήσεις πήρε 8 ισοπαλίες.

Εξέτισαν τιμωρίες οι Ροντρίγκες (μέσος), Νάνι (εξτρέμ), αντιθέτως συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός στόπερ Γκιουλέρ. Με ενοχλήσεις αποχώρησε από το προηγούμενο παιχνίδι ο Μπαλοτέλι (φορ), αλλά προπονήθηκε κανονικά και είναι έτοιμος, όπως και ο ποιοτικός Σαρί (εξτρέμ) που έχασε το προηγούμενο. Τραυματίες οι Τοκόζ (μέσος), Αλιουί (μέσος), εκτός λίστας ο Νουρανί (εξτρέμ).

ΑΔΑΝΑ ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 5/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

* No Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img