ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΑΝΤΑΝΑ ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ

* 32η αγωνιστική

* Goal/Goal τα 9 τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια, τα 6 εξ αυτών συνδυάστηκαν με Over 2.5.

* Ισόπαλα τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους.

* Στον 1ο γύρο (26/11): Καϊσέρισπορ – Ντεμιρσπόρ 1-1

ΑΔΑΝΑ ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (4-2) από τη Φενέρμπαχτσε. Ο Τζικού (17’) άνοιξε το σκορ για τη Φενέρ, ο Μπαλοτέλι (25’) ισοφάρισε για την Ντεμιρσπόρ. Οι Τζέκο (51’), Τάντιτς (70’) έκαναν το 3-1, ο Μπαρασί (80’) μείωσε σε 3-2 και ο Ντουρσούν (85’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διεκόπη το μίνι αήττητο σερί (2-1-0) που είχαν χτίσει οι “γαλάζιοι κεραυνοί” την 3η του Απρίλη στην Κωνσταντινούπολη και παρέμειναν ως η μοναδική ομάδα δίχως διπλό (0-9-7) στην Super Lig.

Θαρραλέο το τακτικό πλάνο στο “Σαράτσογλου”, απειλήθηκε πολλάκις σε μεταβάσεις η Ντεμιρσπόρ πριν δεχτεί το γκολ με κεφαλιά σε κόρνερ. Δώρο του αντίπαλου κίπερ η ισοφάριση του Μπαλοτέλι. Ξόδεψε πολλές ευκαιρίες η Φενέρ πριν ανακτήσει το προβάδισμα εκτελώντας γρήγορα πλάγιο άουτ. Από διπλό λάθος προήλθε το 3-1, με σουτ που “κρέμασε” τον κίπερ της από τα 40 μέτρα. Κολακευτικό όμως το ότι έμεινε μέσα στο ματς μέχρι τέλους, αφού η αμυντική της λειτουργία ήταν σκόρπια κι επέτρεψε σωρεία ευκαιριών στους γηπεδούχους.

Στα αγωνιστικά νέα, επιστρέφει από τιμωρία ο πρωταγωνιστής της τελευταίας νίκης, Ατάλ (δεξί μπακ), διαθέσιμος πλέον κι ο Τοκόζ (μέσος). Ερωτηματικό ο Αλιουί (μέσος), εκτός λίστας ο Νουρανί (εξτρέμ).

ΑΔΑΝΑ ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 6/8 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-2) από την Κασίμπασα. Οι Ντα Κόστα (22’) και Χαϊραντίνοβιτς (56’) σκόραραν για την Κασίμπασα, στο 38’ αποβλήθηκε ο Γιλμάζ της Καϊσέρισπορ.

Άσχημος ο προηγούμενος μήνας για την ομάδα της Καισάρειας, πήρε μόλις έναν βαθμό από τα 4 τελευταία παιχνίδια της, αλλά διατηρεί μία αξιόλογη απόσταση (+5) από την επικίνδυνη ζώνη.

Δεν μπήκε συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της 3ης Απριλίου, έκανε εύκολα λάθη κυκλοφορίας. Δεν πλήρωσε το πρώτο (7’) με απόκρουση τετ α τετ από τον κίπερ της, αλλά η αδράνεια σε κόρνερ έφερε το 0-1. Απείλησε δις στην συνέχεια, αλλά η αποβολή του χαφ της έκανε βουνό την ανατροπή. Είχε τις στιγμές της και με παίκτη λιγότερο, όμως σε αντεπίθεση η Κασίμπασα την “σκότωσε” με το 0-2 κι εν συνεχεία έκανε διαχείριση.

Πλασματικό το ότι έμεινε στο μηδέν επιθετικά για 3η φορά από το ξεκίνημα του Μάρτη, είχε αρκετές ευκαιρίες να βρει δίχτυα και στα δύο τελευταία ανεπιτυχή της ταξίδια (1.54 & 1.13 xGoals).

Στα αγωνιστικά νέα, επιστρέφουν από τιμωρίες οι βασικοί Μπαγιαζίτ (κίπερ), Κοτσαμάν (στόπερ), αλλά παραμένουν εκτός οι τραυματίες Χοσεϊνί (στόπερ), Ουζοντίμα (μπακ). Νέα απώλεια ο τιμωρημένος Γιλμάζ (μέσος).

ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 8/11 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 3/5 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img