ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΑΛΑΒΕΣ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ Προγνωστικά

* 28η αγωνιστική.

* N/G & under 2,5 οι 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους.

* Με νίκη γηπεδούχου έληξαν τα 3 τελευταία, 2 για τη Ράγιο Βαγεκάνο και 1 για την Αλαβές.

* Πρώτος γύρος: Ράγιο Βαγεκάνο 2-0 (16/09).

ΑΛΑΒΕΣ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 1-0 από την Οσασούνα εκτός, από το γκολ του Μπούντιμιρ στο 76’.

Μέτρια εμφάνιση στην Παμπλόνα στο μίνι ντέρμπι Ναβάρας-Χώρας των Βάσκων. Είχε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποίησε, όταν δέχτηκε το γκολ δεν μπόρεσε να βγάλει σοβαρή αντίδραση.

Υποχωρεί στη βαθμολογία χωρίς ωστόσο να συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας. Παίζει ρόλο κι αυτό, τα βλέπει πολύ πιο χαλαρά τα παιχνίδια της από τη στιγμή που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο στόχος της παραμονής επιτυγχάνεται. Ωστόσο από την άλλη πρέπει να σταματήσει να χάνει, χρειάζεται μια νίκη, πολύ περισσότερο εντός έδρας όπου έχει και την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου της.

Πιο μετρημένος και πιο αγχώδης απ’ ότι συνήθιζε τον τελευταίο καιρό ο Γκαρθία Πλάθα, έδωσε οριακό χαρακτήρα στο παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγεκάνο. “Αν το κερδίσουμε μπαίνουμε στην τελευταία δεκάδα αγώνων σε καλή βαθμολογική θέση” ανέφερε, πρόσθεσε πως η ομάδα του πρέπει να πάρει τον πλήρη έλεγχο από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

Αμφίβολος ο στόπερ Άμπκαρ, επιστρέφει ο Δουάρτε.

Αλαβές Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 5 τελευταία, στα 2/3 δεν πέτυχε γκολ.

* Τρέχει σερί με 4 under 2,5, τα μισά ήταν under 1,5.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη εντός με την Κάντιθ με 1-1. Αμφότερα τα γκολ σημειώθηκαν στο τέλος, προηγήθηκε με τον Λεζέν στο 78’, ισοφαρίστηκε από τον Χοσέ Ερνάντεθ στις καθυστερήσεις.

Σε ένα παιχνίδι που έπεσε ακόμα και χαλάζι, έμεινε στην ισοπαλία παρά τη μεγάλη επιθυμία που έδειξε για να πάρει τη νίκη. Δεν την άξιζε, η Κάντιθ για ένα μεγάλο διάστημα ήταν πιο επικίνδυνη από εκείνη, μετά το γκολ της έκανε πολύ κακή διαχείριση αποτελέσματος γι’ αυτό και ισοφαρίστηκε.

Έχει ξεχάσει πότε κέρδισε τελευταία φορά, συνεπώς δεν προκαλεί καμία εντύπωση το πως μια ομάδα που είχε φτάσει ακόμα και στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τώρα είναι κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Συγκεκριμένα είναι μια από τις δύο ομάδες, μαζί με τη Θέλτα, τις οποίες κυνηγάει να προσπεράσει η Κάντιθ, η οποία ήδη μείωσε τη διαφορά τους μετά τη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όλα αυτά θα αλλάξουν αν έρθει μια νίκη, η οποία θα είναι και η πρώτη με τον Ίνιγο Πέρεθ στον πάγκο. Δεν τα πήγε άσχημα μέχρι στιγμής ο νέος τεχνικός, το πιο σημαντικό που ήθελε όμως δεν το έχει καταφέρει, να επιστρέψει την ομάδα στις επιτυχίες. Το 0-2-1 πάντως, με δεδομένο ότι αντιμετώπισε Ρεάλ Μαδρίτης και Τζιρόνα, πολύ κακός απολογισμός δεν μπορεί να θεωρηθεί.

“Δεν αγχώνομαι προσωπικά που δεν έχω πάρει την πρώτη νίκη. Είναι απαραίτητη για όλους μας, το να δημιουργούμε όμως τέτοιο αγχωτικό κλίμα δεν πρόκειται να μας ωφελήσει” σημείωσε ο κόουτς.

Εξέτισε και επιστρέφει ο χαφ Τσαβαρία.

Ράγιο Βαγεκάνο Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 9 τελευταία, ισόπαλη στα 2/3 πιο πρόσφατα, αμφότερα εντός.

* G/G τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους, το τελευταίο με την Κάντιθ ήταν το μοναδικό που πέτυχε πρώτη γκολ.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img