ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΧΙΡΟΝΑ – ΜΠΕΤΙΣ Προγνωστικά

* 30η αγωνιστική.

* Δεν έχει χάσει μέσα στη δεκαετία η Μπέτις από την Τζιρόνα, κέρδισε τα 7, από τα τα οποία τα 4 εκτός έδρας.

* G/G οι 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους, στο πρώτο γύρο με το 1-1 στην Τζιρόνα (22/12), έσπασε ο συνδυασμός με το over 2,5.

ΤΖΙΡΟΝΑ

Προηγούμενο ματς: Ήττα από τη Χετάφε με 1-0 από το γκολ του Γέγιου Σαντιάγο στο 34’.

Νέα κακή εμφάνιση στη Μαδρίτη, φαίνεται να επηρεάζεται από κάτι όταν πηγαίνει στην πρωτεύουσα. Παρ’ όλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ αρκετά νωρίς, δεν φάνηκε αρκετά απειλητική έστω και για την ισοφάριση, ανάλογα και με την εικόνα που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής στη σεζόν. Το μόνο που έκανε ήταν να πιέζει, από ‘κει και πέρα όμως ουσία μηδέν.

Συνέβη αυτό που φάνηκε να το περιμένει, έγινε ξανά δεύτερη ομάδα στην Καταλονία, έπεσε κάτω από την Μπαρτσελόνα, στην τρίτη θέση. Δεν αποτελεί και μεγάλο πρόβλημα αυτό, το όνειρο του πρωταθλήματος δεν υπήρξε ποτέ για εκείνη, παρά μόνο για πολύ αισιόδοξους οπαδούς της, εκείνο που θέλει είναι να παραμείνει στην πρώτη τετράδα.

Εφικτό με δεδομένο ότι απέχει δύο νίκες από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και κάτι περισσότερο από αυτές από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ωστόσο δεν έχει κάτι εξασφαλισμένο, ένα αρνητικό σερί τώρα, μπορεί να αποβεί μοιραίο για εκείνη και να χάσει και τη θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέση που θα την έχει αν τελικά λυθεί το θέμα με το ιδιοκτησιακό και δεν φαίνεται συνιδιοκτησία με τη Μάντσεστερ Σίτι. Διότι διαφορετικά δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε άλλη διοργάνωση πλην του Κόνφερενς Λιγκ.

“Η Μπέτις είναι μια σπουδαία ομάδα που κόντρα σε μας έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Από την πλευρά μας οφείλουμε να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό, είτε έχουμε την μπάλα στα πόδια, είτε όχι, αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό ώστε να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε συνήθως” τόνισε ο κόουτς Μίτσελ, ο οποίος δεν έκρυψε πως η ομάδα του τελευταία έχει χάσει τη σταθερότητά της.

Τιμωρημένος με κάρτες ο βασικός εξτρέμ Σάβιο, αμφίβολοι οι χαφ Ερέρα και Μπόρχα Γκαρθία.

Τζιρόνα Στατιστικά

* Χωρίς ισοπαλία στα 6 τελευταία, επιμέρους απολογισμός 2-0-4.

* Τρέχει σερί με 3 under 2,5, τα 2 ήταν και under 1,5.

ατς: Ήττα από τη Ράγιο Βαγεκάνο εκτός με 2-0 εκτός. Δέχτηκε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από Λεζέν (40’) και Καμέγιο (78’).

Τραγική εμφάνιση στο Βαγέκας απέναντι σε μια ομάδα που είχε να νικήσει μήνες. Λύγισε από ένα απευθείας φάουλ και ενώ νωρίτερα ήταν εκείνη που είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, ένα δοκάρι, από ‘κει και πέρα όμως η Ράγιο φάνηκε πολύ δύσκολο εμπόδιο για να το προσπεράσει. Τελικά όχι απλά δεν τα κατάφερε, έχασε και με καθαρό σκορ.

Εκεί που είχε φτάσει να βρίσκεται στην εξάδα και να παίρνει και μια διαφορά από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ξαναέπεσε εκτός των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη. Το μεγάλο πρόβλημα ακούει στο όνομα Βαλένθια, η οποία της βάζει ακόμα περισσότερη πίεση διεκδικώντας την έβδομη θέση στην οποία τείνουν να αρχίσουν να εναλλάσσονται ανά αγωνιστική.

Για να καταφέρει να διατηρήσει ως έναν βαθμό τα κεκτημένα, δηλαδή την ευρωπαϊκή παρουσία και για την επόμενη σεζόν, πρέπει να λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και πάλι εκτός έδρας. Πριν από περίπου έναν μήνα πήρε δύο μαζεμένα διπλά, έκτοτε όμως επέστρεψε στις ήττες μακριά από το “Βιγιαμαρίν” και το πιο ανησυχητικό είναι ότι και οι εμφανίσεις της είναι κακές εκτός Σεβίλλης.

Νίκη χωρίς περιστροφές ζήτησε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ασχέτως αν παραδέχτηκε και ο ίδιος πως η Τζιρόνα φέτος πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν και ειδικά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. “Δεν ξέρω από που βγαίνουν αυτά τα πράγματα, πάντα είχα ομαλή σχέση με το σύλλογο, παρά τις όποιες διαφωνίες μπορεί να έχουν προκύψει σε κάποια θέματα” σχολίασε ο Χιλιανός τεχνικός, διαψεύδοντας δημοσίευμα από τη χώρα του, το οποίο ανέφερε ότι είναι χωλομένος με τη διοίκηση των “βερδιμπλάνκος”.

Συνεχίζει χωρίς νέα προβλήματα, δεν επιστρέφει και κάποιος από τους μακροχρόνιους απόντες.

Μπέτις Στατιστικά

* Τρέχει σερί με 3 ήττες, δέχτηκε τουλάχιστον από 1 γκολ στα 5 τελευταία.

* Στα 5 τελευταία μετράει 4 G/G, έσπασε το σερί στην τελευταία ήττα από τη Ράγιο Βαγεκάνο.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img