ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΧΕΤΑΦΕ – ΧΙΡΟΝΑ Προγνωστικά

* 29η αγωνιστική.

* G/G οι 5/7 τελευταίες αναμετρήσεις τους.

* Μόνο 1 διπλό έχει προκύψει στα μεταξύ τους την τελευταία δεκαετία, το πήρε η Τζιρόνα το 2016, στα πλαίσια της Σεγούντα με 2-0.

* Πρώτος γύρος: Τζιρόνα-Χετάφε 3-0 (21/08).

ΧΕΤΑΦΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-0 από τη Βαλένθια εκτός από το γκολ του Ντούρο στο 40’.

Συνέχισε την κακή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών στο “Μεστάγια”. Πολύ κακή εμφάνιση δεν έκανε, είχε μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος να πετύχει ένα γκολ και να πάρει το βαθμό, αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα η Βαλένθια έδειξε πως είναι ανώτερη ομάδα και ότι δικαίως βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία. Στο τέλος ωστόσο εκείνος που την ανάγκασε σε ήττα ήταν ο γκολκίπερ Μαμαρντασβίλι με δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Έχει χάσει το χαρακτηριστικό της ως ομάδα, δεν παίζει το ίδιο δυναμικό ποδόσφαιρο που έπαιζε το προηγούμενο διάστημα. Την έχουν επηρεάσει σίγουρα οι απουσίες, αλλά παίζει και ρόλο η έλλειψη καθαρού βαθμολογικού κινήτρου. Ο στόχος της παραμονής θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να τεθεί σε αμφιβολία, η πρώτη δεκάδα απομακρύνεται καθότι ομάδες που ήταν σε “ύπνωση” το προηγούμενο διάστημα, όπως η Οσασούνα και η Βιγιαρεάλ, έχουν ξυπνήσει.

Αρχίζουν και “πνίγουν” τον Μπορδαλάς τα προβλήματα. Ο φορ Μπόρχα Μαγιοράλ μετά από νέα εξέταση έγινε γνωστό πως θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν, γεγονός που αφήνει την ομάδα χωρίς καθαρό φορ περιοχής. Παράλληλα, ο Γκρίνγουντ λογικό είναι να έχει αρχίσει να σκέφτεται περισσότερο το μέλλον, δεδομένο είναι πως δεν θα συνεχίσει στο “Κολισέο” με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτιντ να φέρεται έτοιμη να τον βγάλει σε… πλειστηριασμό και να τον πουλήσει με το μεγαλύτερο δυνατό αντίτιμο.

“Είναι γεγονός που έχουμε λιγότερους διαθέσιμους παίκτες σε σχέση με λίγους μήνες πριν κι αυτό μας επηρεάζει. Πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και αυτό ακριβώς κάνουμε, δουλεύουμε για να πετύχουμε το καλύτερο που μπορούμε” τόνισε ο Μπορδαλάς που γενικά δεν συνηθίζει να… μασάει τα λόγια του.

Εξέτισε και είναι δεδομένο πως θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο εξτρέμ Γκρίνγουντ.

Χετάφε Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 4 τελευταία, ισοπαλίες τα 2 προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της.

* Δέχτηκε τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 7 τελευταία, στα 5 από αυτά δέχτηκε από 2 και πάνω.

ΤΖΙΡΟΝΑ

Προηγούμενο ματς: Επιβλήθηκε με 2-0 της Οσασούνα εντός με ένα γκολ στην αρχή και στο τέλος του αγώνα από Πόρτου (13’) και Σάβιο (86’).

Δείχνει αντοχή στη μάχη της τετράδας, επικράτησε μιας Οσασούνα που ήταν από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Λα Λίγκα μέχρι να επισκεφτεί το “Μοντιλίβι”. Η εμφάνιση ήταν ακόμα πιο πειστική, άξιζε να είχε φτάσει σε πολύ μεγαλύτερο σκορ από το 2-0, ο γκολκίπερ Ερέρα της είπε “όχι” σε αρκετές καθαρές ευκαιρίες της.

Ο στόχος είναι η τετράδα πλέον ανοιχτά και προς το παρόν τα πάει περίφημα. Δεν κρατιέται απλώς στη δεύτερη θέση, έστω με βραχεία κεφαλή έναντι της Μπαρτσελόνα, ανοίγει και τη διαφορά από την τέταρτη Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία πλέον βρίσκεται στο -7 από την ομάδα του Μίτσελ.

Πρώτο δείγμα αισιοδοξίας από τον μετρημένο μέχρι σημείου αγανάκτησης, Μίτσελ. “Βλέπω την ομάδα μου να φτάνει σε καλή κατάσταση στο τέλος της σεζόν, είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε αυτήν τη νίκη και να έχουμε θετικό κλίμα κατά τη διάρκεια της διακοπής” ανέφερε ο κόουτς.

Στο “Κολισέο” έχει έναν ακόμα στόχο, δευτερεύον αλλά καθόλου ασήμαντο, θέλει να ανακόψει το αρνητικό σερί που τρέχει εκτός έδρας. Ο Μίτσελ ερωτήθηκε γι’ αυτό, το υποβάθμισε για να μην προκαλέσει άγχος στους παίκτες του, είναι όμως βέβαιο ότι όλοι θέλουν να μπει τέλος.

Νέες απώλειες λόγω τραυματισμού, ο στόπερ Νταβίδ Λόπεθ και ο εξτρέμ Τσιγκάνκοφ.

Τζιρόνα Στατιστικά

* Δεν έχει ισοπαλία στα 5 τελευταία, επιμέρους απολογισμός 2-0-3.

* Ηττήθηκε στα 3 τελευταία εκτός, δεν πέτυχε καν γκολ στα 2 από αυτά.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img