ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΙΜ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ Προγνωστικά

*28η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μπάγερν Μονάχου – Χάιντενχαϊμ 4-2

*Over 5,5 στα δύο τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Over 1,5 ημίχρονο στα δύο τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (3-3 εκτός) με την Στουτγκάρδη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Γκιρασί (41′) και Στίλερ (53′), απάντησαν οι Νούμπελ (62′ αυτ.) και Κλάιντινστ (84′, 85′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ουντάβ στο 90+8′. Με δέκα έμεινε η Χάιντενχαϊμ στο 90+6′ (Ντόβεντεν).

Δεν εμφανίστηκε ποτέ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Στουτγκάρδη και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 με την έναρξη του δευτέρου. Έχοντας και την τύχη με το μέρος της, η Χάιντενχαϊμ βγήκε δειλά – δειλά στην επίθεση καταφέρνοντας να φέρει… τούμπα τα δεδομένα πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′, προτού δεχτεί την ισοφάριση στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δύο γκολ πέτυχε ο Κλάιντινστ φτάνοντας, παράλληλα, τα εννέα σε 27 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα. Οι νεοφώτιστοι αγνοούν τη νίκη σε έξι αγωνιστικές (0-3-3) και πανηγύρισαν μία σε έντεκα επί της Βέρντερ Βρέμης (2-1 εκτός) στις 10 Φεβρουαρίου (επτά ισοπαλίες, τρεις ήττες). “Μένουν ακόμα επτά αγωνιστικές, δεν έχει αλλάξει κάτι στην αγωνιστική προσέγγισή μας”, ανέφερε ο προπονητής Σμιντ.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 12/15 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

MΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-0) από την Ντόρτμουντ. Τα γκολ πέτυχαν Αντεγέμι (10′) και Ρίερσον (83′).

Πέντε αναμετρήσεις κράτησε το αήττητο σερί της Μπάγερν Μονάχου (4-1-0). Πραγματοποιώντας άλλη μία μετριότατη εμφάνιση γνώρισε δίκαια την ήττα στο Klassiker από την Ντόρτμουντ στην “Allianz Arena” και πέταξε λευκή πετσέτα στη μάχη της Μπουντεσλίγκα.

“Σίγουρα η κούρσα για τον τίτλο ολοκληρώθηκε, συγχαρητήρια στη Λεβερκούζεν”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής των Βαυαρών, Τόμας Τούχελ, που πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν. Το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί αποκούμπι για το σύλλογο, την Τρίτη (9/4) θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά αυτού.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει επικρατήσει στις 17/18 τελευταίες αγωνιστικές κόντρα σε νεοφερμένες ομάδες (μία ισοπαλία). Την 700η συμμετοχή του σε όλες τις διοργανώσεις με αυτή πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Τόμας Μούλερ που δεν έχει σκοράρει ποτέ επί της Χάιντενχαϊμ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img