ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΙΜ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ Προγνωστικά

*26η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Γκλάντμπαχ – Χάιντενχαϊμ 2-1

*Στο Κύπελλο: Γκλάντμπαχ – Χάιντενχαϊμ 3-1

*GG στα δύο τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Over 2,5 στα δύο τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από την Άουγκσμπουργκ. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Γκουβελέουφ στο 22′.

Με άδεια χέρια επέστρεψε η Χάιντενχαϊμ από την έδρα της Άουγκσμπουργκ, σε μία αναμέτρηση που δεν απείλησε ιδιαίτερα σε ολόκληρη τη διάρκειά της. Δέχτηκε γκολ στη δεύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων, ολοκληρώνοντας με μόλις μία στην εστία αυτών και 0.38 xGoals. Το εν λόγω αποτέλεσμα έδωσε συνέχεια σε αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών (0-1-3), επικράτησε για τελευταία φορά της Βέρντερ Βρέμης (2-1 εκτός) πριν από ένα μήνα.

Ηττήθηκε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές στη “Voith-Arena” με το ίδιο σκορ (2-1) από Λεβερκούζεν και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στις προηγούμενες έξι είχε απολογισμό 3-3-0. Μόνο η Άουγκσμπουργκ έχει δεχτεί περισσότερα γκολ από στημένες φάσεις απ’ τη Χάιντενχαϊμ (16) στην Μπουντεσλίγκα. Τη θέση του τιμωρημένου Γκίμπερ στο κέντρο της αμυντικής γραμμής θα πάρει ο Σίρσλεμπεν.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 10/13 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 6/9 τελευταία παιχνίδια της.

ούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από τη Ζάαρμπρουκεν. Ο Χακ άνοιξε το σκορ στο 8′, απάντησαν οι γηπεδούχοι με Ναϊφί (11′) και Μπρούκνερ (90+3′).

Τι κι αν αποτελούσε το απόλυτο φαβορί για πρόκριση; Τι κι αν γνώριζε πως η Ζάαμπρουκεν είχε αποκλείσει νωρίτερα Μπάγερν Μονάχου και Άιντραχτ Φρανκφούρτης; Η Γκλάντμπαχ κατάφερε να πέσει στη λούμπα γνωρίζοντας τον αποκλεισμό (με ανατροπή) από τα προημιτελικά του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία για διεκδίκηση του τίτλου. Πλέον επικεντρώνεται, απλά, στο όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμά της στην Μπουντεσλίγκα.

Στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές επικράτησε μόνο της Μπόχουμ (5-2 εντός) στις 24 Φεβρουαρίου (τέσσερις ισοπαλίες, τρεις ήττες). Τα “πουλάρια” επικράτησαν μόλις μία φορά σε 20 εκτός έδρας αγωνιστικές (οχτώ ισοπαλίες, έντεκα ήττες): Στα τέλη Σεπτεμβρίου επί της Μπόχουμ (3-1). Έχουν δεχτεί 15 γκολ από στημένες φάσεις κι έχουν σκοράρει 17 από αυτές. “Περιμένω από τη Χάιντενχαϊμ να μας βάλει δύσκολα”, ανέφερε ο προπονητής Σεοάνε. Σταθερά εκτός παραμένουν Τσβαντσάρα και Πλεά.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img