ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΧΑΤΑΙΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Προγνωστικά

* 28η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

* Η Φενέρμπαχτσε μετρά 6 σερί νίκες επί της Χατάισπορ με συνολικό σκορ 17-5.

* Στον 1ο γύρο (22/10): Φενέρμπαχτσε – Χατάισπορ 4-2

* H Χατάισπορ δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της στη Μερσίν.

ΧΑΤΑΪΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-0) από την Κόνιασπορ. Σκόρερ των γηπεδούχων οι Γιαζγκιλί (52’), Ουλγκούν (56’).

Άκαρπο και το τρίτο ταξίδι του τελευταίου μήνα για την ξενιτεμένη της λίγκας, δικαιολογημένη η ήττα του περασμένου Σαββάτου στο Ικόνιο, με την οποία διατηρήθηκε στο όριο της επικίνδυνης ζώνης.

Μπήκε καλύτερα στο ματς η Χατάισπορ, απείλησε δις στο πρώτο 5λεπτο, αλλά όσο κυλούσε το παιχνίδι οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα. Είχαν την κατοχή (63%), αλλά όχι καθαρές ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους πιέστηκε η Χατάισπορ και σε κόρνερ δέχθηκε το πρώτο γκολ. Πάνω στο σάστισμά της χτυπήθηκε σε μετάβαση για το 2-0 και δεν υπήρξε αντίδραση. Φλύαρη η ακόλουθη κατοχή της, τέλειωσε το δεύτερο ημίχρονο δίχως ευκαιρία, με μόλις μία τελική εκτός εστίας.

Επιστρέφει στη Μερσίν, όπου είναι αήττητη στα 5 τελευταία ματς (1-4-0), με τη διοίκηση να βγάζει ανακοίνωση απαγορεύοντας την έλευση φιλάθλων με διακριτικά άλλων ομάδων, κάτι που συνέβαινε μέχρι πρότινος.

Συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός στόπερ Κιλάμα, παραμένει εκτός ο τραυματίας Αμπουρτζάνια (μέσος), ενώ αμφίβολος είναι ο σημαντικός Ντέλε-Μπασιρου (μέσος) που έχασε το ταξίδι στο Ικόνιο.

ΧΑΤΑΪΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 11/12 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-0) από την Ανκαραγκιουτσού. Σκόρερ οι Μορουτσάν (10’), Χατζηγιοβάνης (33’), Ροντρίγκες (86’).

Παραπατούσε στα τελευταία παιχνίδια της η Φενέρ και την Τρίτη έφαγε τα μούτρα της στην Άγκυρα, γνωρίζοντας ταπεινωτικό αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ως κάτοχος του περσινού τροπαίου.

Ενθαρρυντικό το ξεκίνημά της στο παιχνίδι, απείλησε νωρίς, αλλά μετά το πολύ τυχερό προβάδισμα της Ανκαραγκιουτσού κατέρρευσε. Σε ατομική αντεπίθεση του Χατζηγιοβάνη δέχθηκε το δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα και μετά από αυτήν ήταν φάντασμα στο χορτάρι. Δίχως ένταση, δίχως όρεξη, δίχως δημιουργικές ιδέες, με τους γηπεδούχους να είναι απειλητικοί σε κάθε ευκαιρία μετάβασης που τους παρουσιαζόταν. Ξόδεψαν σημαντικές στιγμές πριν το 3-0.

“Η Φενέρμπαχτσε σίγουρα μπορεί να ηττηθεί, μπορεί να αποκλειστεί, αλλά δεν μπορεί να παίξει έτσι, άψυχη, καταδικασμένη, παραιτημένη στην ήττα. Όλοι πρέπει να συνέλθουν.” δήλωσε στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό ο αρχηγός Γιαντάς.

Ο κόουτς Καρτάλ δεν έδωσε δικαιολογία στους παίκτες του για την εμφάνιση και τους κάλεσε να βγάλουν αντίδραση. Κατά την άφιξη της αποστολής στα Άδανα όμως οπαδοί της ομάδας υποδέχθηκαν “ζεστά” τους παίκτες. Από κει με λεωφορείο θα ταξιδέψουν σήμερα για τη Μερσίν.

Δεν ταξίδεψαν ο βασικός στόπερ Τζικού που συμπλήρωσε κάρτες, οι τραυματίες Πέρες (στόπερ), Καχβετσί (μέσος), Κινγκ (φορ/εξτρέμ) και για λόγους τακτικής οι Γιαντάς (μέσος), Κεντ (εξτρέμ). Μέσα ο Φρεντ (μέσος) που επιστρέφει από τραυματισμό ενός μήνα.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 11/15 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img