ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΙΨΙΑ Προγνωστικά

*28η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Λειψία – Φράιμπουργκ 3-1

*GG στα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Over 3,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (3-0) της Γκλάντμπαχ. Τα γκολ πέτυχαν Γκρέγκοριτς (7′), Ρελ (47′) και Ντοάν (57′).

Με το “τρίποντο” επέστρεψε από το “Borussia Park” η αποτελεσματική Φράιμπουργκ, παραμένοντας ζωντανή στη μάχη για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιούργησε απέναντι σε μία… αναιμική αμυντική γραμμή φτάνοντας τους 36 βαθμούς. Αγνοεί τη νίκη σε τέσσερις εντός έδρας αγωνιστικές (0-2-2), σε κάθε μία από τις οποίες δέχτηκε τουλάχιστον από δύο γκολ. Πρόκειται για το χειρότερο σχετικό σερί από το διάστημα Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2020 (5).

“Η ισοπαλία με τη Μάιντς εκνεύρισε τους ποδοσφαιριστές της Λειψίας που θα παλέψει μέχρι τέλους για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ”, υπογράμμισε ο προπονητής Στράιχ. Δεν άλλαξε κάτι στα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 6/9 τελευταία παιχνίδια της.

ΛΕΙΨΙΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εντός) με τη Μάιντς.

Παρά τη σωρεία ευκαιριών που δημιούργησε ολοκληρώνοντας με xGoals 2.75, η Λειψία πέταξε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς με αντίπαλο τη Μάιντς στη “Red Bull Arena” και, πλέον, βρίσκεται στο -3 από την Ντόρτμουντ και την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Τζέντνερ καταγράφοντας εννέα αποκρούσεις, αποσοβώντας 2.58 γκολ! Οι “κόκκινοι ταύροι” παραμένουν αήττητοι σε πέντε αναμετρήσεις (3-2-0), μακριά από το σπίτι τους έχουν απολογισμό 2-2-1 σε πέντε, διάστημα στο οποίο ηττήθηκαν μόνο από την Μπάγερν Μονάχου (2-1) στις 24 Φεβρουαρίου.

Στις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις που αντιμετώπισαν την Φράιμπουργκ σημείωσαν έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. “Γνωρίζουμε καλά τι μας περιμένει στην έδρα της Φράιμπουργκ”, είπε ο προπονητής Ρόζε. Εξέτισε κι αναμένεται στην ενδεκάδα ο Χαϊνταρά.

ΛΕΙΨΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Κράτησε το μηδέν στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΙΨΙΑ στην Interwetten

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img