ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΦΟΥΛΑΜ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ Προγνωστικά

* 27η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Φούλαμ στα 7 μεταξύ τους παιχνίδια (3-4-0) για την Πρέμιερ Λιγκ!

* Στον 1ο γύρο (29/10): Μπράιτον – Φούλαμ 1-1

ΦΟΥΛΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρα νίκη (1-2) επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μπάσεϊ (65’) άνοιξε το σκορ για τη Φούλαμ, ο Μαγκουάιρ (89’) ισοφάρισε για τη Γιουνάιτεντ και ο Ιβόμπι (90+7’) πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Από την πρεμιέρα είχαν να βγάλουν διπλό στην Πρέμιερ Λιγκ οι “κότατζερς” και το περασμένο Σάββατο πέρασαν επάξια με “τρίποντο” από το Μάντσεστερ, με το τελικό σκορ να κολακεύει τους ηττημένους.

Εξαιρετικά στημένη η ομάδα του Σίλβα, κράτησε μπάλα στο Old Trafford και ήταν συχνά επικίνδυνη στις μεταβάσεις, αλλά της έλειπε η σωστή τελική απόφαση για να απειλήσει περισσότερο. Αφού ξόδεψε πολλές καλές προϋποθέσεις πήρε προβάδισμα σε κόρνερ. Η ενστικτώδης οπισθοχώρηση έφερε την ισοφάριση της Γιουνάιτεντ, αλλά στο ρίσκο των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη με την έξοχη αντεπίθεση για το 1-2.

Έχτισε πλέον διψήφια διαφορά (+12) από την επικίνδυνη ζώνη και πηγαίνει δίχως βαθμολογική πίεση για την τελική ευθεία της σεζόν, με στόχο το όσο δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα.

“Είμαστε σε καλό μομέντουμ, έχουμε αυτοπεποίθηση μετά την εξαιρετική αντίδραση στην ήττα από την Άστον Βίλα. Μας περιμένει δύσκολο τεστ απέναντι σε μία ομάδα που έχει την ικανότητα να κρατάει την μπάλα, να απορροφά την ενέργειά σου.” δήλωσε ο κόουτς Σίλβα.

Στα αγωνιστικά νέα, ο καταλυτικός Παλίνια (μέσος) εκτίει 2η αγωνιστική τιμωρίας λόγω των 10 κίτρινων καρτών του και ο Χιμένες (φορ) παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού. Επιστρέφει όμως ο πολύπειρος Ουίλιαν (εξτρέμ).

ΦΟΥΛΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 6/8 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από τη Γουλβς. Ο Λεμινα πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 2ο λεπτό.

Για 2η φορά μέσα σε έναν μήνα δεν βρήκαν λύση οι “γλάροι” απέναντι στην καλοστημένη άμυνα της Γουλβς, απέτυχαν να σκοράρουν εκ νέου, με αποτέλεσμα να χαθεί ο στόχος του FA Cup.

Σε αντεπίθεση βρέθηκαν από πολύ νωρίς με την πλάτη στον τοίχο και η ακόλουθη εδαφική κυριαρχία (72% κατοχή) δεν καρποφόρησε. Πολλές οι τελικές (18) για την ομάδα του Ντε Τζέρμπι, λίγες όμως οι εύστοχες (2), λίγες οι πραγματικές ευκαιρίες. Εμφανώς επηρεασμένο το τακτικό πλάνο του Ιταλού κόουτς από τις σημαντικές απουσίες.

Όσον αφορά την Πρέμιερ Λιγκ, με τους 7 βαθμούς στα 4 τελευταία παιχνίδια διατηρείται σε τροχιά Ευρώπης. Μη χείρον βέλτιστον η ισοπαλία του περασμένου Σαββάτου απέναντι στην Έβερτον (1-1), ο αρχηγός Ντανκ με κεφαλιά στο 90+5’ διεύρυνε το εντός έδρας αήττητο (5-6-0). Από την 10η ασίστ του υπαρχηγού Γκρος!

Χαρακτηριστικό των πολλών προβλημάτων (λόγω τραυματισμών) οι 96 αλλαγές που έχει κάνει ο Ντε Τζέρμπι στις 11αδες που έχει παρατάξει στην Πρέμιερ. Είναι 25 περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα της λίγκας!

Άσχημες οι πρόσφατες αναμνήσεις από τα ταξίδια στην πρωτεύουσα, παραμένει δίχως νίκη στο Λονδίνο (0-2-3) την φετινή σεζόν.

Θετικά τα νέα από το τελευταίο ιατρικό δελτίο, είναι διαθέσιμοι οι Λάμπτεϊ (μπακ), Φέλτμαν (δεξί μπακ), Φέργκιουσον (φορ), ακόμα και για 11αδα, όπως δήλωσε ο Ντε Τζέρμπι.

Αντιθέτως, οι Μιτόμα (εξτρέμ), Πέδρο (φορ), Μαρτς (εξτρέμ), Μίλνερ (μέσος), Χίνσελγουντ (μπακ/χαφ) παραμένουν τραυματίες, ενώ ο Γκίλμουρ (μέσος) εκτίει τη 2η από τις 3 αγωνιστικές τιμωρίας του.

Την Πέμπτη ακολουθεί ίσως το σπουδαιότερο παιχνίδι στην ιστορία του συλλόγου, ταξιδεύει στο Ολίμπικο για το 1ο παιχνίδι της φάσης των “16” στο Europa League, απέναντι στην Ρόμα.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* No Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img