ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ – ΤΣΒΟΛΕ Προγνωστικά

*26η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Τσβόλε – Φορτούνα Σιτάρντ 2-0

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (4-2-4).

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 2-2 απέναντι στον Άγιαξ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μολονότι έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ (8′), κατάφερε να το γυρίσει προσωρινά στο δεύτερο μέρος (49′, 66′), αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει την νίκη, καθώς δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης λίγο πριν το φινάλε του αγώνα (88′).

Πήρε παλικαρίσιο βαθμό στην έδρα του Άγιαξ, τον οποίον κοίταξε στα μάτια και δεν φοβήθηκε να πάρει ρίσκα και πρωτοβουλίες. Έχοντας ψυχολογία από τις δύο σερί νίκες που είχαν προηγηθεί, η Φορτούνα Σιτάρντ κατέβηκε χωρίς άγχος στο Άμστερνταμ και αυτό αποτυπώθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Έπαιξε ελεύθερα και έβγαλε πάθος στο παιχνίδι της, την ίδια ώρα που αξιοποιούσε τις καθαρές ευκαιρίες που δημιουργούσε.

Τρέχοντας αήττητο τριών αγώνων στο πρωτάθλημα (2-1-0), παραμένει εντός δεκάδας και είναι ολοζώντανη στο κυνήγι των πλέι οφ. Δεν τίθεται θέμα παραμονής, αυτή μοιάζει εδώ και κάμποσες εβδομάδες εξασφαλισμένη.

«Προσπαθούμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από κάθε παιχνίδι. Είχαμε τα φόντα και μπορούσαμε να φύγουμε νικητές από το παιχνίδι κόντρα στον Άγιαξ, ειλικρινά θεωρώ πως έχει ανέβει ο πήχης πλέον και είναι λογικό. Έχουμε εδραιωθεί στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια», τόνισε ο τεχνικός Μπάους.

Τραυματίστηκε και μάλλον δεν προλαβαίνει ο βασικός μέσος Φεράτι. Επέστρεψε άμεσα ο καλός μπακ Πίντο και αναμένεται ουσιαστικά πλήρης.

Φορτούνα Σιτάρντ Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

ΤΣΒΟΛΕ

Προηγούμενο ματς: Περιορίστηκε στο εντός έδρας 1-1 απέναντι στην Φόλενταμ εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Προηγήθηκε στο 55′, αλλά δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 70′.

Γκέλα ολκής για την Τσβόλε την περασμένη εβδομάδα, αφού δεν κατάφερε να κάμψει στην έδρα της την αντίσταση της ουραγού και άκρως προβληματικής Φόλενταμ. Είχε τον έλεγχο του αγώνα από νωρίς και κατόρθωσε να λύσει τον γόρδιο δεσμό στις αρχές της επανάληψης, ωστόσο μετά έβγαλε μια ανεξήγητη χαλάρωση που είχε ως αποτέλεσμα την ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους, σε μια από τις λίγες κλασσικές στιγμές που δημιούργησαν στο παιχνίδι. Πίεσε στην συνέχεια για να ανακτήσει το προβάδισμά της, αλλά μάταια.

Δεν πατάει πολύ καλά το τελευταίο καιρό η Τσβόλε, ενδεικτικό ότι αγνοεί την νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (0-2-3). Παράλληλα, δείχνει να δέχεται γκολ με μεγαλύτερη ευκολία από ότι πριν μερικές εβδομάδες.

«Σε πολλά παιχνίδια φέτος δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε και αυτό αποτελεί δείγμα της απειρίας που έχουμε. Είμαστε μέσα στον στόχο της παραμονής αλλά χρειαζόμαστε ακόμη μερικούς βαθμούς, για αυτό και καλό θα ήταν να τους κερδίσουμε άμεσα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στην Φορτούνα», υπογράμμισε ο κόουτς Γιάνσεν.

Τραυματίστηκε και θα λείψει ο πολύτιμος μέσος Ναμλί. Παραμένει τραυματίας ο μέσος Μπουρμέιστερ, μακροχρόνιος απών ο αριστερός μπακ Τσιμπόρα. Στα πιτς και ο βασικός μέσος Τόμας, ενώ τραυματίστηκε και ο πολύτιμος επιθετικός Ντράουφ. Νοκ άουτ τέθηκε και ο χαφ Φίχτινγκερ.

Τσβόλε Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img