ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ Προγνωστικά

*27η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Ουτρέχτη – Φέγενορντ 1-5

*Στο κύπελλο (17/12): Φέγενορντ – Ουτρέχτη 2-1

*11/12 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*Μόλις μία νίκη έχει η Ουτρέχτη στην έδρα της Φέγενορντ από τον Μάρτιο του 2006 και μετά (18-4-1).

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Σε πολύ όμορφο παιχνίδι, κέρδισε με 2-3 την Ουτρέχτη εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 17′, ισοφάρισε ένα εικοσάλεπτο μετά (37′), η αντίπαλος ανέκτησε το προβάδισμά της (64′) αλλά κατάφερε να φέρει ξανά το ματς στα ίσα (74′). Μάλιστα, βρήκε και την ανατροπή με γκολ στο 88′.

Έδειξε χαρακτήρα στην Φριζία και πήρα μια πολύ σημαντική νίκη επί της Χέρενφεν, με ανατροπή και ενώ νωρίτερα είχε καταφέρει να ισοφαρίσει δις την αντίπαλό της. Ζορίστηκε πολύ πάντως και κέρδισε χάρη στην ποιότητά της και όχι τόσο λόγω της εμφάνισης, η οποία ειδικά στο αμυντικό σκέλος, ήταν άκρως προβληματική.

Η Αϊντχόφεν έχασε χτες ωστόσο και να κερδίσει δεν είναι στο χέρι της η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού θα πρέπει να συμβούν πράματα και θάματα για να υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε κατακτήσει πέρυσι. Στόχος της η εξασφάλιση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Το παιχνίδι απέναντι στην Χέρενφεν έπρεπε να το κερδίσουμε και είμαι χαρούμενος για την αντίδραση που βγάλαμε. Ωστόσο, κάτι ανάλογο πρέπει να πράξουμε και απέναντι στην Ουτρέχτη, που με την σειρά της είναι μια ποιοτική ομάδα με καλό ρόστερ και έναν εξαιρετικό προπονητή», τόνισε ο τεχνικός Σλοτ.

Θα λείψει αρκετό διάστημα ο βασικός κίπερ Μπάιλοου, ενώ σταθερά εκτός βρίσκεται ο μέσος Φαν ντεν Μπελτ. Πρόβλημα ο τραυματισμός του αρχηγού Τράουνερ, αλλά και του ημιβασικού εξτρέμ Γιάχανγκμπας, ενώ αμφίβολος με τις πιθανότητες κατά του είναι ο εξτρέμ Στενγκς.

Φέγενορντ Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

OYΤΡΕΧΤΗ

Προηγούμενο ματς: Χάρη σε γκολ του Λάμερς στο 61′, πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 απέναντι στην Ναϊμέγκεν την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το να κερδίσει κανείς φέτος την Ναϊμέγκεν δεν είναι εύκολη υπόθεση και η Ουτρέχτη τα κατάφερε, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και κλείνοντας αποτελεσματικά τους χώρους. Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, ωστόσο η γηπεδούχος ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να σκοράρει στα μισά της επανάληψης.

Νίκη με άρωμα πλέι οφ, αφού ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας και κατά πάσα πιθανότητα θα διεκδικήσει ξανά μια έξοδο στην Ευρώπη μέσω της ειδικής αυτής διαδικασίας.

«Είμαστε καλά εδώ και αρκετούς μήνες και είμαι χαρούμενος για τα όσα βλέπω από τους παίκτες μου στον αγωνιστικό χώρο. Θα ήθελα να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο εκτός απέναντι στην Φέγενορντ, παρότι ξέρουμε πως δεν είμαστε το φαβορί», επισήμανε ο τεχνικός Γιανς.

Τιμωρημένος για σήμερα ο στόπερ Φαν ντερ Χορν. Στα πιτς ο βασικός εξτρέμ Μπουτ, ενώ παραμένουν τραυματίες οι φορ Ντεσκότ και Ρόμενι. Δεν είναι διαθέσιμος και ο μεσοεπιθετικός Όκελς, αλλά και ο ενδεκαδάτος αμυντικός Τερ Άφεστ.

Ουτρέχτη Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*8/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img