ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΜΡΟΥΚ Προγνωστικά

* 29η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Στον 1ο γύρο (29/10): Καραγκιουμρούκ – Τραμπζονσπόρ 0-0

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-1) από την Αλάνιασπορ. Οι Αϊντίν (8’, 38’), Καρατσά (73’) σκόραραν για την Αλάνιασπορ και ο Πεπέ (90+5’) μείωσε για την Τραμπζονσπόρ.

To νικηφόρο σερί των “μπορντο-μαβιλερί” σταμάτησε τη Δευτέρα στη νότια ακτή, μετά από 4 σερί ματς με ανέπαφη εστία εκτέθηκαν ανασταλτικά, αλλά δεν έχασαν την 3η θέση στην Super Lig.

Σεταρισμένη η άμυνά της Τραμπζονσπόρ στο γρήγορο 1-0, είχε αντίδραση, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά έλειψε το ποιοτικό τελείωμα και πριν και μετά το αστείο 2-0, το οποίο έγινε γιατί ο στόπερ Ντένσβιλ “κοιμήθηκε” σε πάσα του κίπερ του και άφησε την μπάλα προ κενής εστίας… Προβληματική η εμφάνιση το δευτέρου μέρους, δεν απείλησε πριν δεχθεί το τρίτο γκολ, κινδύνευσε και με τέταρτο στο φινάλε, πριν τη μείωση στις καθυστερήσεις.

“Οι στόχοι σε πρωτάθλημα και κύπελλο είναι μπροστά μας. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Ξεχάστε αυτό το ματς. Έχουμε την ευκαιρία να το αναπληρώσουμε.” είπε στα αποδυτήρια ο κόουτς Αβτσί.

Φρέσκο πρόβλημα για τον έμπειρο τεχνικό ο τραυματισμός του βασικού κίπερ Τσακίρ, που έχει χάσει μόλις ένα ματς στην σεζόν. Παραμένει εκτός με σπασμένο χέρι ο βασικός φορ Ονουάτσου, μακροχρόνια απών ο αναπληρωματικός Τουρκμέν (στόπερ). Έτοιμος να μπει για πρώτη φορά σε αποστολή ο ποιοτικός Όρσιτς (εξτρέμ), ο οποίος επιστρέφει από ρήξη χιαστών.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΜΡΟΥΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Άδανα Ντεμιρσπόρ. Ο Μπαλοτέλι με πέναλτι (27’) πέτυχε το καθοριστικό γκολ. Στο 90+8’ αποβλήθηκε ο Τσεκερίνι των φιλοξενούμενων.

Χάθηκε το μομέντουμ της επικής πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου με τη δευτεριάτικη ήττα στα Άδανα, όπου συμπλήρωσε 13 πρωταθληματικά εκτός έδρας ματς δίχως νίκη (0-3-10)!

Με δοκάρι της Καραγκιουμρούκ ξεκίνησε το ματς, ακολούθησε τεράστια χαμένη ευκαιρία του Μπαλοτέλι, αλλά ο Ιταλός δημιούργησε τη φάση του πέναλτι, στο οποιο ευστόχησε. Αυτός δημιούργησε δύο ακόμη σημαντικές στιγμές για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος. Με μεγάλη ευκαιρία της Καραγκιουμρούκ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, άγγιξε την ισοφάριση σε δύο ακόμη περιπτώσεις στατικών φάσεων και δεν κινδύνευσε μετά την ανάπαυλα.

“Δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε πολλά και το αποτέλεσμα είναι πολύ άσχημο.” δήλωσε ο κόουτς Αρβελάτζε, ο οποίος έχει σημαντικά προβλήματα απουσιών να διαχειριστεί για το ταξίδι στην Τραπεζούντα.

Τιμωρημένοι είναι οι στόπερ Ντουρσούν, Τσεκερίνι, συμπλήρωσε κάρτες ο επιτελικός και συνάμα αρχισκόρερ Εϊσερίκ, ενώ τη 2η αγωνιστική της τιμωρίας του εκτίει ο Μέντες (εξτρέμ). Παράλληλα, τραυματίες παραμένουν οι έμπειροι Ρόχντεν (μέσος), Λαζάνια (φορ).

ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΜΡΟΥΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 5 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img