ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ Προγνωστικά

* 27η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Τότεναμ στα 4 τελευταία μεταξύ τους (2-2-0).

* Η Τότεναμ μετρά 8 σερί εντός έδρας νίκες επί της Πάλας, με μόλις ένα γκολ παθητικό (17-1) και είναι αήττητη στα 11 τελευταία εντός (9-2-0), από το 1997.

* Στον 1ο γύρο (27/10): Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 1-2

ΤΟΤΕΝΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (1-2) από τη Γουλβς. Ο Γκόμες σκόραρε δις (42’, 63’) για τη Γουλβς, ενδιάμεσα ο Κουλουσέφσκι (46’) ισοφάρισε για την Τότεναμ.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από δύο εβδομάδες για τα “σπιρούνια”, ευκαιρία ανασύνταξης η αναβολή του αγώνα με την Τσέλσι, ελώ Carabao Cup.

Επιτακτική μάλλον η ανασύνταξη, καθώς η τελευταία γεύση που άφησε η ομάδα του Ποστέκογλου ήταν άσχημη. Φλύαρη η κατοχή της (71%) στην υποδοχή της Γουλβς, αργή και πάλι η κυκλοφορία της στο τελευταιο τρίτο, απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα, με τους “λύκους” να έχουν περισσότερες ευκαιρίες χτυπόντας στο transition.

Σκόραρε ωστόσο για 37ο σερί παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ η Τότεναμ, τρέχει το 2ο καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία της λίγκας, πίσω μόνο από την Άρσεναλ του 2002!

Σύμμαχος η παράδοση στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο ηττήθηκε στα 2/3 τελευταία εντός έδρας λονδρέζικα ντέρμπι, συνολικά στην σεζόν έχει χάσει 3 εντός έδρας μάχες πρωτεύουσας, ισοφάρισε το σχετικό αρνητικό ρεκόρ του 2005.

Ασταμάτητα τα προβλήματα τραυματισμών για τον Ποστέκογλου, νέο θύμα ο Ρισάρλισον (φορ), ο οποίος χτύπησε στο γόνατο και θα μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες. Στην κορυφή αναμένεται να ξεκινήσει ο Σον, ο οποίος έχει 8 γκολ & 2 ασίστ απέναντι στην Πάλας.

Παραμένει εκτός και ο επιδραστικός Πόρο (δεξί μπακ) που έχασε το προηγούμενο ματς, μακροχρόνιες οι απουσίες των Σεσενιόν (μπακ/χαφ), Σόλομον (εξτρέμ). Επέστρεψε στις προπονήσεις και αναμένεται να είναι στην αποστολή ο Ουντότζι (αρ. μπακ).

ΤΟΤΕΝΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 8/10 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 9 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-0) επί της Μπέρνλι. Στο 39’ αποβλήθηκε ο Μπράουνχιλ της Μπέρνλι και για την Πάλας σκόραραν οι Ρίτσαρντς (68’), Αγιού (71’) και Ματετά με πέναλτι (79’).

Πετυχημένο το ντεμπούτο του Γκλάσνερ στον πάγκο των “αετών”, κόντρα στη μέχρι πρότινος παράδοση (1-4-10) του συλλόγου σε αντίστοιχες περιστάσεις. Επέστρεψαν στις νίκες μετά από σχεδόν ένα μήνα κι απέκτησαν “αέρα” 8 πόντων από την επικίνδυνη ζώνη.

Δίκαιη η επικράτηση απέναντι στην αποκαρδιωτική Μπέρνλι, παραπλανητικό για το βαθμό δυσκολίας ωστόσο το τελικό σκορ. Είχε την πρωτοβουλία η Πάλας, αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσει στο 11 εναντίον 11. Η πίεση ψηλά προκάλεσε λάθος στο build up των φιλοξενούμενων και κατά συνέπεια την αποβολή των “clarets”. Σε δεύτερο χρόνο από στατικό, με κεφαλιά του στόπερ της πήρε προβάδισμα κι από κει έπειτα απλοποιήθηκε η κατάσταση.

Εκτός έδρας όμως παραμένει δίχως νίκη (0-3-4) από τις 4 Νοεμβρίου και το ταξίδι στο Turf Moor, ενώ δεν έχει βγάλει διπλό στα 9 τελευταία εκτός έδρας λονδρέζικα ντέρμπι (0-4-5).

Στα αγωνιστικά νέα, ο κόουτς Γκλάσνερ ενημέρωσε ότι ο επιτελικός Έζε κι ο ρολίστας Χιουζ (μέσος) είναι ξανά διαθέσιμοι μετά από απουσία τεσσάρων αγώνων.

Παραμένουν εκτός όμως ο βασικός στόπερ Γκέχι, ο “δαντελένιος” Ολίσε (εξτρέμ) και οι Ντουκουρέ (μέσος), Χόλντινγκ (στόπερ), Ρακ-Σάκι (μέσος).

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img