ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΤΖΕΝΟΑ – ΜΟΝΤΖΑ Προγνωστικά

ΤΖΕΝΟΑ – ΜΟΝΤΖΑ Προγνωστικά

*28η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μόντσα – Τζένοα 1-0

*NG στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΤΖΕΝΟΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από την Ίντερ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Ασλάνι (30′) και Σάντσες (38′ πεν.). Το τελικό αποτέλεσμα έγραψε ο Βάσκες στο 54′.

Αποτελούσε το γκράντε αουτσάιντερ στο “Giuseppe Meazza” το βράδυ της Δευτέρας. Πάλεψε για να πετάξει από πάνω της τον εν λόγω ρόλο, χωρίς αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί εντός προγράμματος για την Τζένοα που καταλαμβάνει τη 12η θέση και βρίσκεται αφενός στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη της Σέριε Α, αφετέρου στο -3 από την αποψινή αντίπαλό της. Πανηγύρισε μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές επί της Ουντινέζε (2-0 εντός) στις 24 Φεβρουαρίου, στις υπόλοιπες σημείωσε δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Στις εννέα τελευταίες στο “Luigi Ferraris” ηττήθηκε μόνο από την Αταλάντα (4-1) πριν από ένα μήνα (τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες). “Πρέπει να πάμε πέρα από τα όρια μας, με τη στήριξη των οπαδών μπορούμε να τα καταφέρουμε”, υπογράμμισε ο προπονητής Τζιλαρντίνο. Τιμωρημένος είναι ο Βάσκες, στο βασικό σχήμα των “γκριφόνι” αναμένεται ο Βολιάτσο.

ΤΖΕΝΟΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 9/12 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 9/12 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΟΝΤΣΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (4-1) από τη Ρόμα. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Πελεγκρίνι (38′), Λουκάκου (42′), Ντιμπάλα (63′) και Παρέντες (82′ πεν.). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καρμπόνι στο 87′.

Βρήκε απέναντί της μία ανεβασμένη αγωνιστικά Ρόμα τη δυναμική της οποίας δεν κατάφερε να περιορίσει γνωρίζοντας, τελικά, τον διασυρμό μπροστά στους οπαδούς της. Η Μόντσα έβαλε τέλος σε αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών (4-1-0), στις τέσσερις από τις οποίες κράτησε το μηδέν.

Βρίσκεται οριακά κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας εξασφαλίσει, ουσιαστικά, την παραμονή της. Στις πέντε τελευταίες εξόδους της στη Σέριε Α ηττήθηκε μόνο από την Έμπολι (3-0) στις 21 Ιανουαρίου (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες). Την τελευταία φορά που επισκέφτηκαν την έδρα της Τζένοα οι “μπιανκορόσι” επικράτησαν με 1-0 τον Ιούνιο 2006.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Ραφαέλε Παλαντίνο φέρεται ως πιθανός αντικαταστάτης του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Λάτσιο. “Σέβομαι απόλυτα τον Σάρι, σκέφτομαι εξ ολοκλήρου την αναμέτρηση με την Τζένοα”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο 39χρονος προπονητής. Νοκ άουτ τέθηκε ο Γκαλιαρντίνι, εξέτισε κι επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Ίτσο.

ΜΟΝΤΣΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*GG & over 4,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΤΖΕΝΟΑ – ΜΟΝΤΣΑ στην Novibet

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img