ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ Προγνωστικά

*29η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Χέρακλες – Σπάρτα Ρότερνταμ 0-1

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*Αήττητο έξι αγώνων μετράει η Σπάρτα Ρότερνταμ απέναντι στην Χέρακλες (2-4-0).

ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ

Προηγούμενο ματς: Πέρασε επιβλητικά από την έδρα της Φίτεσε με 1-4 την περασμένη αγωνιστική. Καθάρισε το ματς από το πρώτο μέρος, αφού κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές (7′, 19′, 43′). Η αντίπαλος μείωσε πριν την ανάπαυλα (45+1′), αλλά το γκολ που σημείωσε ο Ερντχοάυζεν στο 58′ σφράγισε οριστικά την νίκη.

Με φόρα ταξίδεψε στο Άρνεμ η Σπάρτα Ρότερνταμ, αφού λίγες μέρες νωρίτερα είχε επικρατήσει με 4-0 της Φορτούνα. Μέσα σε λίγες ημέρες, κατάφερε να ρίξει ακόμη μια «τεσσάρα», αυτή την φορά στην Φίτεσε των πολλών προβλημάτων. Τρομερή εμφάνιση επιθετικά, ειδικά στο πρώτο μέρος, που σκόραρε τρεις φορές.

Με τις δύο επιβλητικές νίκες που πραγματοποίησε μέσα στην περασμένη εβδομάδα, βρίσκεται πλέον μόνη στην ένατη θέση χωρίς συγκάτοικο. Αν διατηρηθεί εκεί, θα συμμετάσχει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στα πλέι οφ Ευρώπης, αφού αμφότερες οι φιναλίστ του κυπέλλου βρίσκονται στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

«Πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς στα παιχνίδια που ακολουθούν για να εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στα πλέι οφ. Μου άρεσαν πολύ όσα είδα στα δύο τελευταία ματς, ελπίζω να συνεχίσουμε σε ανάλογο τέμπο», τόνισε ο τεχνικός Ραϊσντάικ.

Τραυματίας παραμένει ο Κιτολάνο, ενώ δεν είναι διαθέσιμος ο φορ Λαούριτσεν, που τέθηκε νοκ άουτ. Αμφίβολος δίνεται ο πλάγιος μπακ Βάρμενταμ, που ίσως επιστρέψει.

Σπάρτα Ρότερνταμ Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Προηγούμενο ματς: Ασύλληπτη νίκη με 5-0 απέναντι στην Άλκμααρ εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Άνοιξε το σκορ στο 19′, ενώ ακολούθησαν δύο εύστοχα πέναλτι του Χόρνκαμπ (38′, 40′), που ανέβασαν τον δείκτη του σκορ. Στα χασομέρια, ο Σανκό έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της με «ντοπιέτα» (90′, 90+4′).

Απίστευτα τα όσα έγιναν στο «Erve Asito» μεσοβδόμαδα, αφού σκόρπισε την φορμαρισμένη Άλκμααρ με 5-0 και έκανε καθοριστικό βήμα παραμονής στην κατηγορία! Δεν τίθεται αμφιβολία για το αν έκανε την καλύτερή της εμφάνιση, το σκορ τα λέει όλα και αντικατοπτρίζει πλήρως τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων, έκανε άψογη διαχείριση και όταν η αντίπαλος το παράτησε, την τιμώρησε με άλλα δύο γκολ.

Πλήρης αποθέωση γνώρισαν οι παίκτες της μετά την λήξη του αγώνα, τόσο λόγω του αποτελέσματος όσο και για το γεγονός πως η ομάδα τους είναι με το ενάμισι πόδι στην κατηγορία και την επόμενη σεζόν. Στο +7 από την ζώνη, ενώ έχει και άλλες δύο ομάδες από κάτω της μέχρι την 16η Εξέλσιορ.

«Νίκες σαν και αυτή απέναντι στην Άλκμααρ μας γεμίζουν χαρά και αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, το ματς με την Σπάρτα είναι εξίσου σημαντικό και θα πρέπει να ξεχάσουμε τα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι», προσγείωσε την ομάδα του ο κόουτς Φαν ντερ Λόι.

Τιμωρημένος ο χαφ Ντε Κερσμέκερ. Tραυματίστηκε και τέθηκε εκτός δράσης ο βασικός δεξιός μπακ Βίκχοφ αλλά και ο επίσης βασικός στόπερ Μπούλτμαν. Παραμένει στα πιτς ο στόπερ Τσέστιτς αλλά και φορ Χάνσον. Εξέτισε ο μέσος Μπρουνς.

Χέρακλες Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img