ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ Προγνωστικά

* 27η αγωνιστική.

* Αήττητη η Ρεάλ Σοσιεδάδ στα 5 τελευταία, κέρδισε τα 3 πιο πρόσφατα.

* G/G & over 2,5 οι 7/10 τελευταίες συναντήσεις τους.

ΣΕΒΙΛΛΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0 εκτός, από το γκολ του Μόντριτς στο 81’.

Καλή εμφάνιση που όμως δεν συνοδεύτηκε από εξ ίσου θετικό αποτέλεσμα αυτή στο “Μπερναμπέου”. Τα κράτησε σχεδόν όλα υπό έλεγχο στο ματς, αστάθμητος παράγοντας η εμπειρία και η ικανότητα του Μόντριτς που πέτυχε ένα καθαρά προσωπικό γκολ. Φώναξε για οφσάιντ του Ρούντιγκερ, ο Γερμανός όμως δε συμμετείχε στη φάση καθόλου και το γκολ μέτρησε κανονικά.

Κρατάει σίγουρα την παρουσία της στη Μαδρίτη, η οποία εντάσσεται σε μια γενικότερη ακολουθία ικανοποιητικών εμφανίσεων, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Της ήρθαν ευνοϊκά και τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων, παραμένει η διαφορά των δύο νικών από τη ζώνη του υποβιβασμού, γεγονός που της επιτρέπει να διατηρήσει την ηρεμία και την αισιοδοξία στις τάξεις της.

“Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει δεχτεί μεγάλα πλήγματα όσον αφορά τους στόχους που είχε, αλλά είναι μια ομάδα με μεγάλες αντοχές. Είναι βέβαιο πως θα μας δυσκολέψει, πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά για να καταφέρουμε να τους νικήσουμε” δήλωσε ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, ο οποίος δεν φοβάται να μιλάει ακόμα και για νίκη απέναντι στους Βάσκους.

Αδύνατον να ηρεμήσει από τις απουσίες, ακόμα και αφότου την ανέλαβε ο Σάντσεθ Φλόρες. Νέα προβλήματα ο χαφ Σόου και ο εξτρέμ Οκάμπος, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες.

Σεβίλλη Στατιστικά

* Στα 6 τελευταία μετράει 5 under 2,5, τρέχει σερί με 3 under 1.5.

* Έχει πετύχει τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 3 τελευταία εντός.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με τη Μαγιόρκα εντός με 1-1 στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου. Έχασε πέναλτι με τον Μπράις Μέντεθ στο 45’+1, βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Ζιοβάνι Γκονσάλες (50’), ισοφάρισε με τον Οϊαρθάμπαλ (71’), στέλνοντας το ματς στην παράταση και αφού έμεινε στο 1-1 και εκεί, και στα πέναλτι. Εκεί ήταν όλοι εύστοχοι πλην του ανθρώπου που της έδωσε “ζωή” στην κανονική διάρκεια, του Οϊαρθάμπαλ, ο οποίος νικήθηκε από τον γκολκίπερ Γκρέιφ, στο πρώτο πέναλτι της διαδικασίας.

Από ήρωας, μοιραίος ο Οϊαρθάμπαλ. Ασφαλώς και δεν ευθύνεται μόνο εκείνος για τον αποκλεισμό, παρ’ όλο που κυριάρχησε στο παιχνίδι έναντι της Μαγιόρκα, αυτήν την υπεροχή δεν μπόρεσε να τη μετουσιώσει σε καθαρές ευκαιρίες, όχι στο βαθμό που θα ήθελε. Σαφώς ρόλο έπαιξε και το χαμένο πέναλτι του Μπράις Μέντεθ, ήταν το πρώτο σοβαρό χτύπημα στην ψυχολογία των παικτών.

Δυσκολεύει πολύ η σεζόν και τείνει να στραβώσει άσχημα. Στο πρωτάθλημα έχασε και από τη Βιγιαρεάλ εντός (1-3) και έπεσε εκτός πρώτης εξάδας, με την Μπέτις να την προσπερνάει ξανά. Από το Τσάμπιονς Λιγκ όπου αγωνίστηκε φέτος δηλαδή, καλείται πλέον να δώσει μάχη για να βρεθεί στο Κόνφερενς Λιγκ, κάτι που σημαίνει πως ήδη και με τη “βούλα” η φετινή σεζόν θα είναι χειρότερη από την περσινή.

Δεν έχει ελπίδες και για μια παραπάνω διάκριση στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, όπου δίνει τη ρεβάνς του 2-0 του Παρισιού στη “Ρεάλε Αρίνα” την προσεχή Τρίτη. Το ερώτημα είναι αν το πιστεύουν οι Βάσκοι ακόμα, διότι σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι αναγκασμένοι να κάνουν πάλι μια κάποια συντήρηση δυνάμεων στη Σεβίλλη. Κάτι που βέβαια, μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί καταστροφικό για εκείνους ως στρατηγική.

“Είναι πολύ δύσκολο να επανακάμψουμε από ένα τέτοιο ψυχολογικό χτύπημα όπως είναι ο αποκλεισμός από τον τελικό του κυπέλλου” παραδέχτηκε ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για το ματς με τη Σεβίλλη. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι η πρόθεση που φανέρωσε να “χτυπήσει” το παιχνίδι με την Παρί, γεγονός που υποδεικνύει ροτέισον στο “Σάντσεθ Πιθχουάν”.

Αμφίβολος ο Οϊαρθάμπαλ που έπαιξε ανέτοιμος στο κύπελλο, παραμένει εκτός ο βασικός εξτρέμ Μπαρενετσέα.

Ρεάλ Σοσιεδάδ Στατιστικά

* Στα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 6 under 2,5.

* Στα 5 τελευταία δέχτηκε πρώτη γκολ, έκανε 1 ανατροπή, εκτός έδρας επί της Μαγιόρκα (2-1).

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img