ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΣΑΡΛΕΡΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ ΠρογνωστικάΟΥΑ

* 29η αγωνιστική.

* Over 2,5 οι 9/10 τελευταίες συναντήσεις τους.

* Τελευταία νίκη της Σερκλ Μπριζ στη Σαρλερουά ήταν το μακρινό 2015 με 2-0.

* Πρώτος γύρος: Σερκλ Μπριζ-Σαρλερουά 2-0 (06/08).

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 1-0 εκτός έδρας τη Βέστερλο με το γκολ του Γκιαγκόν στο 65’.

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν, έκανε την καλύτερη εμφάνιση, εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα. Διαβασμένη άριστα, της βγήκε και το παιχνίδι, αφού ειδικά στο τέλος η Βέστερλο έχασε κλασικές ευκαιρίες να της στερήσει τους δύο βαθμούς.

Μετά από πολύ καιρό βγήκε από την τελευταία τετράδα που οδηγεί στα πλέι άουτ. Πρώτο βήμα το συγκεκριμένο, οφείλει να δώσει συνέχεια αν θέλει να γλιτώσει από τη συγκεκριμένη ψυχοφθόρα διαδικασία. Αυτό σημαίνει ένα πράγμα, νίκη επί της Σερκλ Μπριζ στο “Ντι Πάι”, διότι με κάθε άλλο αποτέλεσμα θα πρέπει να ελπίζει να μη νικήσει η Λέουβεν και την προσπεράσει ξανά.

Ο Ματσού δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει την κατάσταση σε εκκρεμότητα. Βέβαια, δεν εξαρτάται αυτό μόνο από την ομάδα του, και να νικήσουν οι “ζέβρες”, αν τα καταφέρει και η Λέουβεν κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, τότε αναγκαστικά η αγωνία θα κρατήσει ως το τέλος. Ωστόσο, ο έμπειρος κόουτς έχει την απαίτηση η δική του ομάδα να κάνει το χρέος της κι από ‘κει και πέρα να δει αν θα βολέψουν τα αποτελέσματα να ξεμπερδέψει από αυτήν την αγωνιστική.

“Δεν πρέπει να φορτώσουμε το μυαλό μας με 50 πράγματα, το μόνο που έχει σημασία είναι η νίκη. Αναγνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου, αλλά εμείς θέλουμε να αποφύγουμε την αγωνία ως την τελευταία αγωνιστική” τόνισε ο κόουτς.

Επιστρέφει ο βασικός χαφ Μοριόκα, παραμένουν εκτός οι υπόλοιποι μακροχρόνιοι απόντες.

Σαρλερουά Στατιστικά

* Στα 6 τελευταία μετράει 5 under 1,5, ξέφυγε εντελώς το άλλο, ήταν G/G & over 3,5.

* Έχει μόνο 1 ισοπαλία μέσα στο 2024, με τη Λέουβεν εκτός.

ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός από τη Μέχελεν με 2-3. Προηγήθηκε δύο φορές με τα γκολ των Μίντα (21’) και Φελίπε Αουγκούστο (44’), την πρώτη ισοφαρίστηκε από τον Εμραμπτί (41’), τη δεύτερη δέχτηκε ολική ανατροπή από τους Χάιρεμανς (45’+1) και Μπαφντιλί (85’).

Η απουσία του Ντένκι δεν φάνηκε, αφού πέτυχε δύο γκολ, αλλά αυτά δεν ήταν αρκετά, μια και η άμυνα δεν έκανε την εμφάνιση που έπρεπε. Η δυνατή βροχή δεν της επέτρεψε να παίξει με τον τρόπο που ξέρει, αλλά αυτό είναι δικαιολογία περισσότερο, ειδικά μετά το 2-2 δεν είχε την απόδοση που έπρεπε και στο τέλος τιμωρήθηκε και δεν πήρε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας.

Ουσιαστικά δεν έχασε πολλά βαθμολογικά, ηττήθηκαν και οι Γκενκ και Γάνδη και η μάχη για την εξάδα συνεχίζει να μαίνεται και βρίσκεται στην κορύφωσή της. Νίκη και μόνο νίκη θέλει στη Σαρλερουά, αν φέρει άλλο αποτέλεσμα και κερδίσει μία από τις Γκενκ και Γάνδη, θα βρεθεί εκτός ζώνης των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ηρεμία προσπαθεί να εκπέμψει ο Μίρον Μούσλιτς. “Η θέση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος είναι στα δικά μας χέρια” τόνισε ενώ πρόσθεσε πως δεν τον απασχολεί καθόλου αν η ομάδα του έχει χρόνια να κερδίσει στη Σαρλερουά. Όλο αυτό αποσκοπεί σε ένα πράγμα και μόνο, να διώξει όσο περισσότερο άγχος γίνεται από τους παίκτες του, οι οποίοι ήδη έχουν αρχίσει να αποκτούν πιο… βαριά πόδια.

Πολύ σημαντική η επιστροφή του αρχισκόρερ Ντένκι, έτοιμος για βασικός ο χαφ Ζόμερς.

Σερκλ Μπριζ Στατιστικά

* Στα 8 τελευταία μετράει 7 G/G, τα 4 με over 2,5.

* Στα 5 τελευταία πέτυχε πρώτη γκολ, στο πιο πρόσφατο δέχτηκε ανατροπή.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img