ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ – ΑΝΚΑΡΑΓΚΟΥΤΣΟΥ Προγνωστικά

* 29η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 8/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Στον 1ο γύρο (29/10): Ανκαραγκιουτσού – Σαμσουνσπόρ 2-0

ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Μπασακσεχίρ. Στο 34’ αποβλήθηκε ο Μουαντιλματζί της Σαμσουνσπόρ και στο 47’ ο Άλεκσιτς πέτυχε το καθοριστικό γκολ.

Απέτυχε να χτίσει κι άλλο μομέντουμ παραμονής η ομάδα της Σαμσούντας την περασμένη Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη, αλλά το αποτέλεσμα δεν πληγώνει την αυτοπεποίθηση της ομάδας έτσι όπως διαμορφώθηκε.

Μπήκε καλύτερα στο ματς, το υψηλό της πρέσινγκ έκοψε στα δύο τους γηπεδούχους και άγγιξε το προβάδισμα σε δύο περιπτώσεις. Μετά από κλέψιμο έξω από την περιοχή και σε κόρνερ με εξ επαφής κεφαλιά στο δοκάρι από τον στράικέρ της, ο οποίος εξελίχθηκε σε μοιραίο. Το απρόσεκτο πάτημά του σε αντίπαλο οδήγησε σε αριθμητικό μειονέκτημα για πάνω από μία ώρα αγώνα και κατέστρεψε το πλάνο του κόουτς Γκίσντολ. Ακόμα και με 10 παίκτες όμως η Σαμσουνσπόρ στάθηκε εξαιρετικά. Ήταν άτυχη στη φάση του γκολ και πέραν των τελευταίων λεπτών, όταν ρίσκαρε υπερβολικά, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Ο κόουτς Γκίσντολ ζήτησε υψηλό ρυθμό από τους παίκτες του ενόψει Ανκαραγκιουτσού, την οποία χαρακτήρισε πολύ επικίνδυνο αντίπαλο. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την στήριξη.

Στα αγωνιστικά νέα, ο αρχισκόρερ Μουαντιλματζί (φορ) τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές, απουσιάζει και ο βασικός στόπερ Φαν Ντρόγκελεν που συμπλήρωσε κάρτες. Τραυματίας ο χρήσιμος Κιλίντς (εξτρέμ), ερωτηματικό ο Μπενασέρ (μέσος) που έχασε το προηγούμενο ματς.

ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 6/7 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

ΑΝΚΑΡΑΓΚΙΟΥΤΣΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Ιστανμπούλσπορ. Στο 38’ αποβλήθηκε ο Οζμπίρ των γηπεδούχων, στο 45+8’ ο Λοσάι έκανε το 0-1 και στο 53’ ο Μπασογκόγκ ισοφάρισε για την Ανκαραγκιουτσού.

Στο Κύπελλο θριάμβευσε με την πρόκριση στα ημιτελικά την προηγούμενη Τρίτη, αλλά στο πρωτάθλημα συνεχίζει να ζει επικινδύνως. Το Σάββατο απέτυχε να εκμεταλλευτεί το ματσάρισμα με το “μελλοθάνατη” της κατηγορίας, για να συμπληρώσει 6 ματς δίχως νίκη (0-2-4) στην Super Lig και να διατηρηθεί στο όριο της επικίνδυνης ζώνης.

Ράθυμο το ξεκίνημά της στο ματς, από νωρίς έδειχνε ευάλωτη στην πλάτη της άμυνάς της. Γλίτωσε σε τετ α τετ αντεπίθεσης, πριν ο κίπερ της κάνει απονενοημένη έξοδο, στην οποία εκτός του ότι αποβλήθηκε, τραυματίστηκε σοβαρά. Άργησε να συνέλθει η Ανκαραγκιουτσού από το σοκ, σύμφωνα στην ροή του ματς δέχθηκε το γκολ πριν την ανάπαυλα. Μετά από αυτήν όμως έβγαλε χαρακτήρα και μετά την ισοφάριση από το νεοφερμένο εξτρέμ της, είχε καθαρές ευκαιρίες για ανατροπή.

“Είμαστε σε μια διαδικασία που πρέπει να κάνουμε υπομονή. Μπορώ ξεκάθαρα να πω ότι θα παλέψουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Δεν υπάρχει άλλος στόχος.” δήλωσε ο κόουτς Εμρέ κι ενημέρωσε ότι δεν χρησιμοποίησε το Μορουτσάν (εξτρέμ) γιατί υπάρχει ρήτρα συμμετοχών που αν συμπληρωθεί ο σύλλογος θα πρέπει να πληρώσει μπόνους.

Επέστρεψε μετά από μήνες σε αποστολή την προηγούμενη εβδομάδα ο Ουλουντάγκ (αρ. μπακ), παραμένει ερωτηματικό η διαθεσιμότητα του ποιοτικού Μπεκίρογλου (μέσος) που ταλαιπωρείται τις τελευταίες εβδομάδες. Τραυματίας και τιμωρημένος ο Οζμπίρ (κίπερ).

ΑΝΚΑΡΑΓΚΙΟΥΤΣΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 11/13 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img