ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΡΕΜΣ – ΛΙΛ Προγνωστικά

24η αγωνιστική

*Αήττητη η Ρεμς στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Λιλ, έχοντας επικρατήσει στα 3/4.

*Goal/Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Λιλ – Ρεμς 1-2

ΡΕΜΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί της Χάβρης, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Ντάραμι στο 64′ και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση με πέναλτι δέκα λεπτά αργότερα, εν τέλει βρήκε και πάλι δίχτυα στις καθυστερήσεις με το πέναλτι του Ντάραμι. Έπαιζε με δέκα παίκτες από το 66ο λεπτό, όταν και αποβλήθηκε ο Φοκέ.

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Ρεμς, μετά από τέσσερα παιχνίδια, στα οποία και είχε από δυο ισοπαλίες και ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Βιλ Στιλ φιλοξενήθηκε από τη Χάβρη, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 1-2.

Λίγα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο, αμφότερες είχαν από μια καλή στιγμή για να πάρουν το προβάδισμα, όμως αστόχησαν εξ επαφής. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, η ίδια έχασε μια καλή στιγμή, πριν πάρει εν τέλει τα ηνία, εκμεταλλευόμενη μια σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα. Δυο λεπτά μετά όμως έμεινε με δέκα παίκτες και μοιραία δέχθηκε την ισοφάριση λίγο αργότερα, από το σημείο του πέναλτι. Δεν τα παράτησε όμως και δικαιώθηκε στο φινάλε, βρίσκοντας δεύτερο τέρμα και αυτή με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Βρίσκεται έτσι στο πρώτο μισό της κατάταξης και προσπαθεί να μείνει σε επαφή με τις ευρωπαϊκές θέσεις, ούσα στο -2 από την εξάδα και τη Λανς. Δεν επικράτησε ωστόσο σε κανένα από τα τρία πιο πρόσφατα εντός της (0-2-1).

Αρκετοί παίκτες ταλαιπωρήθηκαν από ίωση μέσα στη βδομάδα και δίνονται ως αμφίβολοι για τη σημερινή αναμέτρηση, από την οποία θα απουσιάσει σίγουρα ο τιμωρημένος Φοκέ.

Ρεμς Στατιστικά

*2-3 Goals τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

ΛΙΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από την Τουλούζ, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Χάραλντσον στο 45′, για να δεχθεί στην πορεία την ανατροπή (49′, πεν. 60′, 66′).

Την ήττα υπέστη και πάλι η Λιλ, μετά και το εντός 3-0 κόντρα στη Χάβρη. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα φιλοξενήθηκε από την Τουλούζ, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το απρόσμενο 3-1.

Δεν ικανοποίησε πλήρως με την εμφάνιση της, ωστόσο ήταν αυτή που είχε τις δυο καλές στιγμές του πρώτου ημιχρόνου και στο φινάλε αυτού πήρε το προβάδισμα, μετά από προσωπική ενέργεια του Χάραλντσον. Δεν επέστρεψε ποτέ από τα αποδυτήρια όμως και το “πλήρωσε” με ανατροπή, δεχόμενη τρία τέρματα πολύ γρήγορα, κάνοντας και αρκετά λάθη στο ανασταλτικό κομμάτι. Παράλληλα, δεν είχε αντίδραση στην πορεία.

Μετά και από αυτή τη νέα απώλεια, έμεινε μόνη πέμπτη, στο -2 από την πρώτη τετράδα. Δεν κατάφερε ωστόσο να πανηγυρίσει κάποιο διπλό στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της, στις οποίες είχε δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στο μυαλό βέβαια υπάρχει και το παιχνίδι της Πέμπτης (07/03) στην έδρα της Στουρμ Γκρατς, στο πρώτο μεταξύ τους για τους “16” του Κόνφερενς Λιγκ.

Υπολογίζονται και πάλι από τον Πορτογάλο τεχνικό οι Μπενζαμέν Αντρέ και Ισμαϊλί, ωστόσο το απουσιολόγιο του παραμένει αρκετά γεμάτο.

Λιλ Στατιστικά

*Over 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img