ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

Πώς παίζεται το στοίχημα;

Εδώ μπορεί ο καθένας να διαβάσει με απλά και σύντομα λόγια πώς παίζεται το στοίχημα και τι χρειάζεται να ξέρει κάποιος για να μπορεί να παίξει στοίχημα

Θα μιλήσουμε για τα απολύτως βασικά, αφού δεν χρειάζεται να είναι κάποιος επιστήμονας για να μπορεί να τοποθετήσει ένα στοίχημα και να επωφεληθεί αν η πρόβλεψή του αποδειχθεί σωστή!

Στο τέλος του άρθρου θα υπάρχουν επίσης απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα που έχουν όσοι θέλουν να ασχοληθούν με το στοίχημα!

Γιατί παίζουμε στοίχημα;

Το στοίχημα έχει μεγάλη απήχηση σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Οι λόγοι που κάνουν αυτό το παιχνίδι τόσο δημοφιλές μπορεί να είναι διαφορετικοί για τον καθένα, αλλά έχουν τέσσερα βασικά σημεία:

 • Το στοίχημα είναι πολύ απλό να το μάθει κάποιος,
 • Η παρακολούθηση αθλητικών αναμετρήσεων είναι αγαπημένη ασχολία πολλών ανθρώπων και για κάποιους το στοίχημα κάνει την παρακολούθηση μιας αναμέτρησης πιο διασκεδαστική.
 • Υπάρχει η επιβράβευση αν η επιλογή του παίκτη επιβεβαιωθεί.
 • Και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται κάποιος να ξοδέψει πολύ χρόνο για να παίξει, όπως συμβαίνει σε άλλα παιχνίδια.

Οι παίκτες μπορούν σήμερα να βρίσκουν όλα όσα χρειάζονται για να παίξουν στοίχημα πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά, από την άνεση του σπιτιού τους.

Πώς παίζεται το στοίχημα
Πώς παίζεται το στοίχημα

Πώς παίζω στοίχημα online

O πιο εύκολος τρόπος για να παίξει κάποιος στοίχημα σήμερα είναι μέσω διαδικτύου. Από την εμφάνιση των πρώτων στοιχηματικών εταιρειών στο διαδίκτυο στις αρχές του 20ού αιώνα, το διαδικτυακό στοίχημα έχει γίνει τρομερά δημοφιλές. Πλέον υπάρχουν εκατοντάδες εταιρείες στοιχήματος στο διαδίκτυο, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Παρακάτω μπορεί κανείς να δει τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Πρόκειται για εταιρείες με πολυετή παρουσία στο χώρο, έχουν νόμιμη άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα, λειτουργούν με διαδικασίες που είναι απόλυτα σύμφωνες με την ελληνική νομοθεσία, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και σιγουριά στον παίκτη.

Το στοίχημα στο διαδίκτυο είναι σήμερα πολύ απλή διαδικασία. Μόλις ο παίκτης κάνει ΕΓΓΡΑΦΗ στη στοιχηματική εταιρεία της επιλογής του και πραγματοποιήσει την 1η του κατάθεση, είναι έτοιμος για παιχνίδι!

Tip: Ο παίκτης δεν πρέπει να ξεχνά να ελέγχει τη σελίδα των προσφορών* για τα υπάρχοντα μέλη στην εταιρεία που έχει επιλέξει, ώστε να έχει τα μέγιστα οφέλη από το παιχνίδι του.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις / 21+

Τι πρέπει να ξέρω για παίξω στοίχημα online;

pos paizetai stoixima
Πώς παίζεται το στοίχημα online

Πώς παίζεται το στοίχημα online

Το κάθε στοίχημα αποτελείται από τρία βασικά στοιχεία:

 1. Επιλογή σημείου / Πρόβλεψη: Ο παίκτης επιλέγει την πρόβλεψη στην οποία θέλει να στοιχηματίσει, κάνοντας κλικ στην επιλογή του, η οποία μεταφέρεται αυτόματα στο δελτίο στοιχήματος, που συνήθως βρίσκεται στα δεξιά της σελίδας.
 2. Ποντάρισμα: Ο παίκτης επιλέγει το ποσό που θέλει να ποντάρει, γράφοντας το ακριβές νούμερο στο ειδικό πεδίο του δελτίου.
 3. Απόδοση: Η κάθε επιλογή συνοδεύεται από μία απόδοση, η οποία συμβολίζει το κέρδος του στοιχήματος σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί.

Επιλογή σημείου

Οι στοιχηματικές εταιρείες στο διαδίκτυο προσφέρουν δεκάδες διαφορετικές επιλογές για στοιχηματισμό σε κάθε αναμέτρηση.

Το πιο γνωστό στοίχημα και αυτό που βρίσκεται στην πρώτη θέση των επιλογών είναι το “Αποτέλεσμα Αγώνα” με επιλογές 1-Χ-2. Το “1” αντιστοιχεί σε νίκη της γηπεδούχου ομάδας, το “Χ” αντιστοιχεί στην ισοπαλία και το “2” αντιστοιχεί στη νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας.

Το αμέσως επόμενο σε δημοφιλία στοίχημα είναι αυτό που έχει γίνει γνωστό ως “Over/Under”. Εδώ το ποντάρισμα είναι είτε σε περισσότερα, είτε σε λιγότερα γκολ ή πόντους, ανάλογα το άθλημα, από έναν προκαθορισμένο αριθμό γκολ ή πόντων.

Στο ποδόσφαιρο για παράδειγμα, το Over/Under αφορά συνήθως το όριο των 2,5 γκολ, που σημαίνει ότι αν επιτευχθούν 3 γκολ και πάνω κερδίζει το Over, ενώ με 2 γκολ και κάτω κερδίζει το Under.

Στο ποδόσφαιρο οι αμέσως επόμενες δημοφιλέστερες στοιχηματικές αγορές είναι:

 • Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Ναι/Όχι)
 • Ακριβές σκορ
 • Αποτέλεσμα ημιχρόνου
 • Αποτέλεσμα ημιχρόνου σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα (Ημίχρονο/Τελικό)
 • Σκόρερς

Το ακριβές σκορ για παράδειγμα επιλέγεται συνήθως απο τους παίκτες που προτιμούν το ρίσκο και τις μεγάλες αποδόσεις.

Από εκεί και πέρα οι επιλογές θα περιλαμβάνουν πιο λεπτομερείς προβλέψεις, οι οποίες γίνονται εύκολα κατανοητές από την περιγραφή του κάθε στοιχήματος.

Διαβάστε επίσης: Στοιχηματικές προτάσεις για επιλογή σκόρερ

Τι να προσέξετε πριν επιλέξετε να στοιχηματίσετε σε κάποιον παίκτη ως πιθανό σκόρερ.

Ποντάρισμα

Ο παίκτης που τοποθετεί στοίχημα, αφού επιλέξει το σημείο στο οποίο θέλει να στοιχηματίσει, επιλέγει και το ποσό που θέλει να ποντάρει.

Οι εταιρείες έχουν όρια μικρότερου και μεγαλύτερου πονταρίσματος. Το μικρότερο δυνατό είναι συνήθως 10 σεντς, ενώ το όριο μεγαλύτερου πονταρίσματος είναι διαφορετικό για κάθε στοίχημα.

Το πόσο μεγάλο ή μικρό πρέπει να είναι το ποντάρισμα του παίκτη εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες και θα το αναλύσουμε σε ξεχωριστό κείμενο.

Για να το πούμε όμως με λίγα και απλά λόγια, η σωστή διαχείριση των χρημάτων στο στοίχημα επιβάλει πρώτα από όλα τον ορισμό ενός ποσού αποκλειστικά για αυτή τη δραστηριότητα, το οποίο προορίζεται για διασκέδαση.

Για τον μέσο παίκτη, το σύνηθες ποντάρισμα πρέπει να είναι 1% με 2% αυτού του ποσού, ανάλογα ποσό καλή θεωρεί την κάθε του επιλογή.

Αν κάποιος θέλει να παίξει πιο επιθετικά, δηλαδή με αρκετά μεγαλύτερο ρίσκο, μπορεί να ανεβάσει αυτό το ποσοστό μέχρι και στο 10% του συνολικού ποσού που προορίζεται αποκλειστικά για στοίχημα.

Αυτά τα ποσοστά τα θέτουμε ώστε να μειωθεί ο κίνδυσνος να χαθούν όλα τα χρήματα που έχουν οριστεί για στοίχημα σε σύντομο χρόνο. Παίζοντας με μικρά ποσά σχετικά με το συνολικό κεφάλαιο, εξασφαλίζεται διάρκεια στο παιχνίδι ακόμα και αν κάποιος σταθεί πολύ άτυχος σε συνεχόμενους στοιχηματισμούς.

Διαβάστε επίσης: Μαθηματικοί τύποι για το στοίχημα – 6 παραδείγματα

Στοίχημα και μαθηματικοί τύποι

Απόδοση

Η απόδοση του στοιχήματος καθορίζει το όφελος που θα λάβει ο παίκτης αν το στοίχημά του κερδίσει. Στις εταιρείες που είναι αδειοδοτημένες στην Ελλάδα η απόδοση ορίζεται σε δεκαδική μορφή, π.χ. 1,80.

Όταν ένα στοίχημα κερδίζει, το ποσό που επιστρέφεται στον παίκτη καθορίζεται από τον πολλαπλασιασμό ανάμεσα:

 • Στο ποσό που στοιχηματίστηκε
 • Στην απόδοση της συγκεκριμένης επιλογής όπως αυτή καθορίστηκε από την στοιχηματική εταιρεία τη στιγμή που ο παίκτης τοποθέτησε το στοίχημά του.

Κέρδος = [Ποσό που στοιχηματίστηκε] x [Aπόδοση της συγκεκριμένης επιλογής]

Αν για παράδειγμα έχουμε ένα ποντάρισμα €10 σε απόδοση 1,80 και το στοίχημα κερδίσει, το ποσό που επιστρέφεται στον παίκτη είναι:

€10 x 1,80 = €18

Αυτό το ποσό περιλαμβάνει και το αρχικό ποντάρισμα, άρα το καθαρό κέρδος είναι 8 ευρώ.

αποδόσεις στο στοίχημα

Ερωτήσεις και απαντήσεις για το πως να παίζεις στοίχημα online

Under/Over στο στοίχημα | Τι είναι και πως παίζεται

Το στοίχημα under/over είναι ένα είδος στοιχήματος όπου ο παίκτης στοιχηματίζει στο αν ο συνολικός αριθμός πόντων που θα σημειωθεί σε ένα παιχνίδι θα είναι πάνω ή κάτω από έναν συγκεκριμένο αριθμό. Για παράδειγμα, αν το over/under για έναν αγώνα μπάσκετ έχει οριστεί στο 100, ο στοιχηματισμός αφο΄ρα στο αν το τελικό σκορ θα είναι 101 ή περισσότερο (over) ή 99 ή λιγότερο (under). Εάν και οι δύο ομάδες σκοράρουν 100 πόντους, τότε πρόκειται για ένα push και επιστρέφονται τα χρήματα που τοποθετήθηκαν στο στοίχημα.

Τα στοιχήματα under/over χρησιμοποιούνται συχνά σε αθλήματα όπως το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχει κάποιος στο μυαλό του όταν επιλέγει να τοποθετήσει ένα στοίχημα over/under.

Πρώτον, πρέπει να γνωρίζει πόσοι πόντοι σημειώνονται συνήθως στο είδος του παιχνιδιού στο οποίο επιλέγει να στοιχηματίσει.

Δεύτερον, πρέπει να γνωρίζει τι ισορροπίες έχουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες. Εάν μια ομάδα έχει ισχυρή επίθεση αλλά αδύναμη άμυνα, είναι πιο πιθανό να ξεπεράσει το σύνολο των πόντων από ό,τι μια ομάδα με ισχυρή άμυνα αλλά αδύναμη επίθεση.

Τέλος, πρέπει να είναι ενήμερος για τυχόν τραυματισμούς ή άλλους παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Για παράδειγμα, εάν ένας βασικός παίκτης είναι εκτός με τραυματισμό, αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την απόδοση της ομάδας και το αν θα πετύχει πάνω ή κάτω από το σύνολο των πόντων.

Το στοίχημα στο over/under μπορεί να είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να γίνει πιο διασκεδαστικό το στοίχημα απλά πρέπει κάθε παίκτης να βεβαιωθεί ότι έχει μελετήσει καλά και ξέρει τι κάνει πριν τοποθετήσει το στοίχημά του.

over 2.5 goal

Αν θέλει κάποιος να μάθει τα πάντα για το Over 2.5 για στοίχημα στο ποδόσφαιρο και να δει τις παραλλαγές του θα πρέπει να κάνει κλικ εδώ!

Στοίχημα: Πώς γίνεται ποντάρισμα στα κόρνερ

Οταν κάποιος θέλει να στοιχηματίσει στα κόρνερ έχει δύο επιλογές: Μπορεί είτε να στοιχηματίσει στο συνολικό αριθμό των κόρνερ του παιχνιδιού, είτε να επιλέξει τη μια ομάδα να κερδίσει περισσότερα κόρνερ από την άλλη.

Είναι επίσης σημαντικό να δίνει κάποιος προσοχή στην ώρα του παιχνιδιού όταν στοιχηματίζει σε κόρνερ. Γενικά, οι ομάδες είναι πιο πιθανό να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς πιέζουν για τη νίκη. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα, οπότε αξίζει πάντα να γίνεται έρευνα πριν το στοιχηματισμό.

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι τα κόρνερ μπορεί να επηρεαστούν από παράγοντες όπως ο καιρός και οι τραυματισμοί. Εάν βρέχει, για παράδειγμα, οι ομάδες μπορεί να είναι λιγότερο πιθανό να ρισκάρουν προκειμένου να αποφύγουν την επίτευξη ενός γκολ. Ομοίως, αν ένας βασικός παίκτης είναι τραυματίας, αυτό μπορεί επίσης να επηρεάσει τον αριθμό των κόρνερ που εκτελεί μια ομάδα.

Combo Bets (Συνδυαστικά στοιχήματα)

Το συνδυαστικό στοίχημα είναι ένα ενιαίο στοίχημα που συνδυάζει δύο ή περισσότερα στοιχήματα σε ένα.

Η πιθανή πληρωμή ενός συνδυαστικού στοιχήματος εξαρτάται από τις αποδόσεις κάθε μεμονωμένου στοιχήματος και από το πόσα στοιχήματα περιλαμβάνονται στο συνδυαστικό στοίχημα.

Τα συνδυαστικά στοιχήματα μπορεί να είναι πολύ κερδοφόρα αν όλα τα στοιχήματα που περιλαμβάνονται κερδίσουν, αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύ επικίνδυνα. Επομένως, είναι σημαντικό να εξετάζονται προσεκτικά οι αποδόσεις και οι πιθανές πληρωμές πριν τοποθετηθεί ένα συνδυαστικό στοίχημα.

Πώς επιλέγω την καλύτερη στοιχηματική εταιρεία;

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να αναλογιστεί κάποιος όταν επιλέγει σε ποια από τις αμέτρητες στοιχηματικές εταιρείες που υπάρχουν στο διαδίκτυο θα παίξει. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι η εταιρεία να έχει πάρει άδεια και να λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα.

Πολύ σημαντική είναι η φήμη της εταιρείας. Για την επιλογή μιας εταιρείας που υπάρχει εδώ και καιρό και έχει καλή φήμη μπορεί κάποιος να ελέγξει τις κριτικές στο διαδίκτυο και τις παρουσιάσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στο Stoiximaweb ώστε να πάρει μια ιδέα για το τι έχουν σκεφτεί άλλοι άνθρωποι για την εταιρεία.

Σημαντικό είναι κάποιος να εξετάσει τις αποδόσεις που προσφέρει η εταιρεία. Για να επιλέξει κάποιος ποια εταιρεία προτιμά θα πρέπει να συγκρίνει αποδόσεις διαφορετικών εταιρειών.

Επειδή κάθε εταιρεία προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις σε διαφορετικά πρωταθλήματα ή/και αγώνες οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμούς σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες μιας και είναι δωρεάν και έτσι θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όλες τις διαθέσιμες προσφορές*.

Nόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα

1

Πώς παίζεται το στοίχημα

2 μήνες δώρο* στο Vodafone TV

PROMO CODE: VODAFONETV

2

Πώς παίζεται το στοίχημα

Έπαθλα* εντελώς δωρεάν*

Όλες οι προσφορές* εδώ

3

Πώς παίζεται το στοίχημα

Προσφορά* χωρίς κατάθεση

Παίζεις εντελώς δωρεάν

4

Πώς παίζεται το στοίχημα

Σούπερ τριπλό δώρο*

Προσφορά* χωρίς κατάθεση

5

Πώς παίζεται το στοίχημα

Όλα παίζονται εδώ

Εύχρηστη & Γρήγορη Πλατφόρμα

6

Πώς παίζεται το στοίχημα

Κερδίζεις ΧΩΡΙΣ κατάθεση

Παίζεις εντελώς δωρεάν

7

Πώς παίζεται το στοίχημα

Κορυφαίες Αποδόσεις & Combo Bets

Νέα προσφορά* γνωριμίας με τριπλά δώρα* στο Betshop!

8

Πώς παίζεται το στοίχημα

Μοναδικά έπαθλα*

Τυχερός τροχός*

9

Πώς παίζεται το στοίχημα

Τετραπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση

Προσφορά* γνωριμίας που δεν έχεις ξαναδεί!

Στοίχημα στον ιππόδρομο: Πώς παίζεται;

Το στοίχημα στις ιπποδρομίες είναι ένα δημοφιλές χόμπι σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Αν και οι λεπτομέρειες μπορεί να διαφέρουν από ιπποδρόμιο σε ιπποδρόμιο, η βασική προϋπόθεση είναι πάντα η ίδια: οι παίκτες (ή στοιχηματιστές) επιλέγουν ένα άλογο που πιστεύουν ότι θα κερδίσει την κούρσα και ποντάρουν ανάλογα.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι στοιχημάτων που μπορούν να τοποθετηθούν σε μια κούρσα, αλλά το πιο συνηθισμένο είναι το απλό στοίχημα, το οποίο απαιτεί απλώς από τον παίκτη να επιλέξει ένα άλογο που θα κερδίσει.

Τα πιο σύνθετα στοιχήματα, όπως τα trifectas και superfectas, περιλαμβάνουν την επιλογή όχι μόνο του νικητήριου αλόγου αλλά και του δεύτερου και τρίτου τερματίζοντος με τη σωστή σειρά.

Στοίχημα: Τι είναι το Draw No Bet;

Το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, αλλιώς γνωστό ως Draw No Bet (DNB), είναι ένα είδος στοιχήματος όπου αν ο αγώνας λήξει ισόπαλος, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται στον παίκτη που στοιχηματίζει.

Αυτό το είδος στοιχήματος είναι συνηθισμένο σε ποδοσφαιρικούς αγώνες όπου υπάρχουν δύο ξεκάθαρα φαβορί. Για παράδειγμα, ας πούμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει με την Άρσεναλ. Σε αυτή την περίπτωση, οι bookmakers πιθανότατα θα θεωρήσουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί για τη νίκη και θα προσφέρουν απόδοση 2,00. Η Άρσεναλ, από την άλλη πλευρά, θα θεωρηθεί αουτσάιντερ με απόδοση 3,50. Αν στοιχιματίσει κάποιος 10€ στο στοίχημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη νίκη, τότε θα κέρδιζε 20€ σε περίπτωση που κερδίσει τον αγώνα. Ωστόσο, αν ο αγώνας λήξει ισόπαλος, τότε θα πάρει πίσω το αρχικό ποσό των 10€.

Το στοίχημα χωρίς ισοπαλία μπορεί να θεωρηθεί ως ένας τρόπος να ελαχιστοποιηθεί το ρίσκο, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία για επιτυχία. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι αποδόσεις για τα στοιχήματα DNB είναι συνήθως χαμηλότερες από ό,τι τα στοιχήματα που ποντάρουν στην απόλυτη νίκη μιας ομάδας.

Draw No Bet στοιχημα

Τι είναι το Goal/Goal στο στοίχημα; (G/G)

Το στοίχημα γκολ/γκολ είναι όταν στοιχηματίζει κάποιος στο αν και οι δύο ομάδες θα πετύχουν ή όχι γκολ στον αγώνα. Αυτό μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό στοίχημα αν κάποιος έχει καλή αίσθηση για το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι.

Για παράδειγμα, αν δύο ομάδες με υψηλό σκορ αντιμετωπίζουν η μία την άλλη, είναι πιθανό και οι δύο ομάδες να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ωστόσο, αν η μία ομάδα είναι σημαντικά καλύτερη από την άλλη, μπορεί να είναι σε θέση να εμποδίσει τον αντίπαλό της να ανοίξει το σκορ. Ως αποτέλεσμα, το στοίχημα γκολ/γκολ μπορεί να είναι μια ριψοκίνδυνη πρόταση, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες αν γίνει σωστή επιλογή.

Τι είναι το Goal/Goal στο στοίχημα; (G/G)

Τι είναι το παρολί στο στοίχημα ποδοσφαίρου;

Στο ποδοσφαιρικό στοίχημα, το παρολί είναι ένα στοίχημα που συνδυάζει δύο ή περισσότερα μεμονωμένα στοιχήματα σε ένα ενιαίο στοίχημα. Για παράδειγμα, ένα παρολί θα μπορούσε να συνδυάσει ένα στοίχημα στη νικήτρια ομάδα με ένα άλλο στοίχημα. Εάν και τα δύο στοιχήματα είναι επιτυχή, ο παίκτης θα κερδίσει το παρολί. Εάν κάποιο από τα στοιχήματα χάσει, ολόκληρο το παρολί χάνεται.

Τα παρολί μπορεί να είναι πολύ κερδοφόρα για τους παίκτες στοιχημάτων, αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύ επικίνδυνα. Επειδή όλα τα στοιχήματα σε ένα παρολί πρέπει να είναι επιτυχή για να κερδίσουν, οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος ένα παρολί είναι συνήθως πολύ χαμηλότερες από τις πιθανότητες να κερδίσει κάθε μεμονωμένο στοίχημα. Ως αποτέλεσμα, τα παρολί θεωρούνται συχνά στοιχήματα υψηλού κινδύνου/υψηλής ανταμοιβής.

Τι είναι το παρολί ποδοσφαίρου;

Cash out: Πώς να κλείσει κάποιος το στοίχημα πριν λήξει το παιχνίδι

Όταν τοποθετείται ένα στοίχημα σε ένα αθλητικό γεγονός, συνήθως γίνεται με την προσδοκία ότι ο αγώνας θα διαρκέσει σε όλη τη διάρκειά του. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που έχει νόημα να κλείσει το stikima πριν την λήξη του αγώνα – γνωστό ως cash out.

Η εξαργύρωση επιτρέπει στον παίκτη να κλειδώσει μια επιτυχία ή να ελαχιστοποιήσει μια ζημία πριν τελειώσει το γεγονός και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν οι αποδόσεις αρχίζουν να κινούνται αντίστροφα. Για να γίνει αυτό, αρκεί ο παίκτης να μεταβεί στον online στοιχηματικό λογαριασμό και να αναζητήσει την επιλογή “cash out”.

Cash out: Πώς να κλείσεις το στοίχημα πριν λήξει το παιχνίδι

Μπορώ να παίξω στοίχημα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;

Ενώ το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι μια τεράστια βιομηχανία, που αποφέρει δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα κάθε χρόνο, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι μια πολύ μικρότερη υπόθεση. Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι παθιασμένοι με το άθλημα και ορισμένοι επιλέγουν ακόμη και να στοιχηματίζουν στα αποτελέσματα των αγώνων.

Ωστόσο, επειδή το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ρυθμίζεται λιγότερο από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να βρει κανείς πληροφορίες για τα επερχόμενα παιχνίδια και να τοποθετήσει στοιχήματα.

Επιπλέον, επειδή τα στοιχήματα είναι γενικά χαμηλότερα στα παιχνίδια που διεξάγονται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, οι πληρωμές είναι συνήθως επίσης χαμηλότερες. Ως αποτέλεσμα, όποιος θέλει να στοιχηματίσει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να κάνει κάποια έρευνα προκειμένου να βρει τις καλύτερες ευκαιρίες.

Η παράταση μετράει όταν βάζεις στοίχημα στο ποδόσφαιρο;

Όταν στοιχηματίζει κάποιος στο ποδόσφαιρο, είναι σημαντικό να κατανοεί τους κανόνες του παιχνιδιού. Ένας κανόνας που μπαίνει συχνά στο παιχνίδι είναι η παράταση. Στα περισσότερα επαγγελματικά πρωταθλήματα, η παράταση χρησιμοποιείται για τον καθορισμό του νικητή σε περίπτωση ισοπαλίας.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα. Στο National Football League, για παράδειγμα, η παράταση χρησιμοποιείται μόνο κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Εάν ένα παιχνίδι είναι ισόπαλο στο τέλος της κανονικής διάρκειας, δίνεται σε κάθε ομάδα μια ευκαιρία να σκοράρει.

Εάν καμία από τις δύο ομάδες δεν σκοράρει, το παιχνίδι λήγει ισόπαλο. Ωστόσο, εάν η μία ομάδα σκοράρει και η άλλη όχι, το παιχνίδι τελειώνει και η ομάδα αυτή ανακηρύσσεται νικήτρια. Κατά συνέπεια, όταν στοιχηματίζει κάποιος στο ποδόσφαιρο, είναι σημαντικό να γνωρίζει τους κανόνες παράτασης που ισχύουν ξεχωριστά για κάθε πρωτάθλημα.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here