ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

Πως παίζεται το στοίχημα κόρνερ; Συμβουλές και Οδηγίες

Ένα από τα πιο γνωστά εναλλακτικά στοιχήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου είναι το στοίχημα στα κόρνερ ή αλλιώς για συντομογραφία στοίχημα κόρνερ. Πρόκειται για ένα στοίχημα που πολλοί προτιμούν τα τελευταία χρόνια επειδή ξεφεύγει από την κλασσική μορφή στοιχήματος και επειδή μπορεί να γίνει πολύ διασκεδαστικό, ειδικά αν το συνδυάσει κανείς με live streaming*. Σε αυτό τον πλήρες οδηγό για το κόρνερ στοίχημα, θα αναδείξουμε τις βασικές πληροφορίες που πρέπει να ξέρει κανείς για αυτή την κατηγορία, μερικές πολύ χρήσιμες στρατηγικές καθώς και διάφορα παραδείγματα.

Αυτός ο οδηγός είναι σωτήριος για αυτούς που δεν γνωρίζουν για το στοίχημα κόρνερ αλλά θέλουν να το ενσωματώσουν στα στοιχήματά τους αλλά και για αυτούς που το έχουν ακουστά και απλά θέλουν να δημιουργήσουν μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Ας ξεκινήσουμε…

Τι είναι το στοίχημα κόρνερ και πως παίζεται;

Το στοίχημα κόρνερ είναι μια συναρπαστική μορφή στοιχήματος που επικεντρώνεται στον αριθμό των κορνερ που λαμβάνουν μέρος κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων. Αντί να στοιχηματίσει κάποιος στο ποια ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα, στο στοίχημα κόρνερ μπορεί να εστιάσει σε ένα άλλο σημείο και να προβλέψει τον αριθμό των κόρνερ καθόλη την διάρκεια του ματς.

Οι παίκτες προβλέπουν αν ο συνολικός αριθμός των κόρνερ που θα πάρουν και οι δύο ομάδες θα είναι πάνω ή κάτω από έναν συγκεκριμένο αριθμό. Για παράδειγμα, εάν στοιχηματίσει κανείς “Πάνω από 9,5 κόρνερ,” κερδίζει μόνο εάν ο συνολικός αριθμός των κόρνερ που παίρνουν οι δύο ομάδες είναι 10 ή περισσότερα. Εάν στοιχηματίσει “Κάτω από 9,5 κόρνερ,” κερδίζει μόνο εάν ο συνολικός αριθμός των κορνέρ είναι 9 ή λιγότερα.

Αυτός ο τύπος στοιχήματος προσφέρει ευέλικτες επιλογές, επιτρέποντας το στοίχημα σε διάφορες πτυχές, όπως τον συνολικό αριθμό στα κόρνερ, τον νικητή του πρώτου κόρνερ, τον ακριβή αριθμό των κορνέρ σε έναν αγώνα και άλλα. Αυτό προσθέτει μια διασκεδαστική διάσταση στον τρόπο παρακολούθησης  του ποδόσφαιρο και μπορεί να αποτελέσει μια διασκεδαστική εμπειρία για τους λάτρεις του αθλητισμού.

ειδικα στοιχηματα κορνερ

Ειδικά στοιχήματα κόρνερ

Τα ειδικά στοιχήματα που μπορεί κανείς να διαλέξει στην κατηγορία του στοιχήματος κόρνερ, είναι πολλές! Οι πιο βασικές από αυτές αναφέρονται παρακάτω: 

  • Κόρνερ Over/Under: Στην αγορά over/under κόρνερ, οι στοιχηματίες κάνουν προβλέψεις για τον συνολικό αριθμό κόρνερ που θα ληφθούν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Ο αγοραστής επιλέγει αν θα είναι περισσότερα ή λιγότερα κόρνερ από ένα συγκεκριμένο αριθμό, συνήθως με μισό πόντο όπως 9,5 ή 10,5. Για παράδειγμα, αν στοιχηματίσει κανείς “Πάνω από 9,5 κόρνερ” και υπάρχουν 10 ή περισσότερα κόρνερ στον αγώνα, κερδίζει το στοίχημά του. Αντίστοιχα, αν στοιχηματίσει “Κάτω από 9,5 κόρνερ,” το στοίχημα επιτυγχάνεται αν υπάρχουν 9 ή λιγότερα κόρνερ κατά τη διάρκεια του αγώνα.
  • 3-way bet: Στην αγορά 3-way, ο παίκτης δεν προβλέπει μόνο τον συνολικό αριθμό στα κόρνερ σε έναν αγώνα, αλλά επίσης ποια ομάδα θα αποκτήσει περισσότερα κόρνερ ή αν ο αριθμός των κόρνερ θα είναι ίσος. Συνήθως, οι επιλογές περιλαμβάνουν Ομάδα Α, Ομάδα Β, ή Ίσα  Κόρνερ. Εάν επιλεχθεί η Ομάδα Α, το στοίχημά κερδίζεται αν η Ομάδα Α αποκτήσει περισσότερα κόρνερ από την Ομάδα Β.
  • Εύρος Κόρνερ: Η αγορά αυτή επιτρέπει στους στοιχηματίες να προβλέψουν ένα συγκεκριμένο εύρος για τον συνολικό αριθμό των κόρνερ σε έναν αγώνα. Αυτό το εύρος προσφέρει σίγουρα ευελιξία στο στοίχημα. Για παράδειγμα, μπορεί κανείς να στοιχηματίσει σε ένα εύρος όπως 10-12 κόρνερ, πράγμα που σημαίνει ότι το στοίχημά του κερδίζει αν στον αγώνα συμβούν από 10 έως 12 κόρνερ. 
  • Ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ: Στην αγορά μάδα με τα περισσότερα κόρνερ, προβλέπεται ποια ομάδα θα αποκτήσει τα περισσότερα κόρνερ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι επιλογές συνήθως περιλαμβάνουν “Ομάδα Α,” “Ομάδα Β,” ή ισοπαλία. Εάν ο παίκτης επιλέξει Ισοπαλία το στοίχημά του επιτυγχάνεται αν ο αριθμός των κόρνερ για και τις δύο ομάδες είναι ίδιος. Οι άλλες επιλογές πάνε αναλόγως.
  • Ασιατικό χάντικαπ κόρνερ: Το ασιατικό handicap στα κόρνερ είναι μια επιλογή για τους παίκτες που νιώθουν τυχεροί καθώς το αποτέλεσμα ενός τέτοιου στοιχήματος δεν μπορεί εύκολα να προβλεφθεί. 
  • Κορνερ στο ημίχρονο: Η αγορά “κόρνερ  στο ημίχρονο” επικεντρώνεται αποκλειστικά στον αριθμό των κόρνερ κατά το πρώτο μισό του αγώνα. Οι στοιχηματίες κάνουν προβλέψεις για το αν θα υπάρξουν περισσότερα ή λιγότερα από ένα συγκεκριμένο αριθμό κόρνερ στο πρώτο μισό του αγώνα. 
  • Πρώτη ομάδα που φτάνει τα Χ κόρνερ: Στην συγκεκριμένη αγορά προβλέπεται ποια ομάδα θα φτάσει πρώτη σε έναν συγκεκριμένο αριθμό κόρνερ, όπως  για παράδειγμα “Πρώτη Ομάδα που φτάνει τα 5 κόρνερ” ή “Πρώτη Ομάδα που φτάνει τα 10 Κόρνερ” κ.ο.κ. 
  • Περιττά ή Ζυγά Κόρνερ: Και η τελευταία αγορά που θα αναλυθεί είναι τα περιττά ή ζυγά κόρνερ. Είναι άλλη μια πολύ εύκολη στην κατανόηση αγορά. Προφανώς, οι παίκτες στοιχηματίζουν στο αν το άθροισμα των κόρνερ ενός ματς θα είναι περιττός ή ζυγός αριθμός.
συμβουλες στοιχημα κορνερ

Συμβουλές για στοίχημα σε κόρνερ

Για να γίνει αυτός ο οδηγός ολοκληρωμένος, σίγουρα δεν μπορούν να λείπουν μερικές από τις καλύτερες συμβουλές που μπορεί κανείς να ακολουθήσει για το κόρνερ στοίχημα. Μετά από αρκετή έρευνα, καταλήξαμε σε 5 συμβουλές οι οποίες σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

Στυλ παιχνιδιού της ομάδας

Η κατανόηση του στυλ παιχνιδιού των συμμετεχόντων ομάδων είναι κρίσιμη. Κάποιες ομάδες υιοθετούν μια επιθετική στρατηγική που βασίζεται στην κατοχή της μπάλας, ενώ άλλες στηρίζονται σε μια πιο αμυντική στρατηγική. Οι επιθετικές ομάδες τείνουν να δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες στο γήπεδο του αντιπάλου, προκαλώντας και περισσότερα κόρνερ. Αναλύοντας το στυλ παιχνιδιού, μπορεί ο παίκτης να έχει μια καλύτερη εικόνα για τη συχνότητα των κόρνερ σε έναν αγώνα.

Ο ρόλος του τερματοφύλακα

Ο ρόλος του τερματοφύλακα μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τα στατιστικά των κόρνερ. Οι τερματοφύλακες που “ειδικεύονται” στις αποκρούσεις, ιδιαίτερα στις αποκρούσεις με βουτιές, τείνουν να αναγκάζουν περισσότερα κόρνερ. Επομένως, ένας ισχυρός τερματοφύλακας μπορεί να συμβάλει στην αύξηση του αριθμού των κόρνερ σε έναν αγώνα.

Η αυτοπεποίθηση της ομάδας

Ένα πράγμα που θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει τα κόρνερ είναι η πρόσφατη επίδοση των ομάδων. Μια ομάδα που βρίσκεται σε σειρά νικών πιθανότατα παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και επιθετικότητα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πιο επιθετικό παιχνίδι και, ως αποτέλεσμα, σε περισσότερα κόρνερ. 

Καιρικές Συνθήκες

Ο καιρός μπορεί να επηρεάσει σημαντικά το κόρνερ στο στοίχημα. Η βροχή και ο άνεμος μπορεί να οδηγήσουν σε απροβλεπτες τροχιές της μπάλας, καθιστώντας δυσκολότερη την απόκρουση της από τους αμυντικούς. Σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες, οι σέντρες και τα σουτ μπορεί να οδηγήσουν σε αποκρούσεις, αναπηδήσεις και φυσικά κόρνερ! Κάθε παίκτης πρέπει να ελέγχει τις καιρικές συνθήκες αν θέλει να έχει ένα παραπάνω πλεονέκτημα στο στοίχημα κόρνερ του.

Κεντρικοί Αμυντικοί

Η αποτελεσματικότητα των κεντρικών αμυντικών μπορεί σίγουρα να επηρεάσει τον αριθμό των κόρνερ που αντιμετωπίζει μια ομάδα. Ομάδες με αξιόπιστους αμυντικούς στο κέντρο τείνουν να αμυνθούν καλύτερα και είναι λιγότερο πιθανό να δεχθούν γκολ. Αυτή η αμυντική σταθερότητα μειώνει τις πιθανότητες να διαπεράσουν την άμυνα των αντιπάλων και να επιχειρήσουν σουτ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και λιγότερες ευκαιρίες για κόρνερ εις βάρος της ομάδας. Η ανάλυση της αξιοπιστίας των κεντρικών αμυντικών μιας ομάδας μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στο στοίχημα κόρνερ.

Ένα παράδειγμα των στοιχημάτων κόρνερ

Ας υποθέσουμε πως παιζει ματς η ομάδα Α με την Ομάδα Β. Κάποιος έχει βάλει στοίχημα για over 9.5 κορνερ για όλο το ματς. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, για να βγει επιτυχημένο το στοίχημα, πρέπει να συμβούν πάνω από 10 κόρνερ και από τις 2 ομάδες. Αυτό αποτελεί ένα μόνο παράδειγμα του στοιχήματος κόρνερ. Τα είδη στοιχήματος μπορεί να είναι διαφορετικά όπως και οι συνθήκες. Αυτό που μένει είναι πως το στοίχημα κόρνερ είναι μια καλή επιλογή στοιχήματος τόσο για παίκτες “αμυντικούς” όσο και για αυτούς που διαλέγουν να παίξουν με τις πιθανότητες.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το στοίχημα κόρνερ;

Το στοίχημα κόρνερ είναι μια μορφή στοιχημάτων που αφορά τον αριθμό των κόρνερ που θα πραγματοποιηθούν σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Αυτό το στοίχημα ισχύει κατά κύριο λόγο για το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Ποια στατιστικά στοιχεία είναι σημαντικά για το στοίχημα γωνιών;

Σημαντικά στατιστικά στοιχεία περιλαμβάνουν την κατοχή της μπάλας, τον αριθμό των σεντρών, τα σουτ και τις αποκρούσεις του τερματοφύλακα.

Ποιος είναι ο ρόλος του τερματοφύλακα στο στοίχημα κόρνερ;

Ο τερματοφύλακας μπορεί να επηρεάσει τον αριθμό των κόρνερ με τις αποκρούσεις του, ειδικά αν πρόκειται για αποκρούσεις που περιλαμβάνουν βουτιές και πιο δύσκολες κινήσεις.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here