ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Προγνωστικά

*26η αγωνιστική (τελευταία κανονικής διάρκειας).

*Στον πρώτο γύρο: Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 1-1.

*Στο Κύπελλο: Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 0-2, Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-1.

*Έρχονται από 5/7 μεταξύ τους Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Eντός έδρας ήττα 0-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το 0-1 ο Κωνσταντέλιας στο 45’, το 0-2 ήρθε στο 90’ με αυτογκόλ του Πεταυράκη. Με δέκα παίκτες απ’ το 69’ ο Πανσερραϊκός, έμεινε με εννέα στο 83’.

Πάλεψε όσο περισσότερο μπορούσε στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, περιόρισε τον πιο ποιοτικό αντίπαλο σε πολύ μεγάλο βαθμό, είχε για σύμμαχο και τον τραγικό αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, το γκολ ήρθε για τον δικέφαλο στις καθυστερήσεις, έπειτα από λάθος υπολογισμό του Διαμαντή και ωραίο γκολ του Κωνσταντέλια. Στο δεύτερο μέρος ο δικέφαλος ήταν ακόμη πιο ράθυμος, δεν τον βοήθησε και η κακή αγωνιστική κατάσταση του γηπέδου, στο 69’ πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα, ήλεγξε πλήρως την κατάσταση και στο 90’ βρήκε το 0-2 για να τελειώσει το ματς.

«Κάναμε κάποια ατομικά λάθη, ίσως και ο διαιτητής έκανε άλλα από τη μεριά του. Το θέμα είναι ότι χάσαμε, χρειαζόμαστε κι άλλους βαθμούς και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας, όταν παίζουν καλά είμαι πολύ χαρούμενος», είπε ο κόουτς Γκαρσία. Επιστροφή στις ήττες για την ομάδα του μετά το εντός έδρας 0-0 κόντρα στον Ατρόμητο, νωρίτερα υπέστη δύο σερί ήττες από ΟΦΗ (4-0 εκτός) και Παναθηναϊκό (0-3).

Ήταν η πέμπτη φορά που δε σκοράρει στα τελευταία έξι ματς, που βρήκε μόλις ένα γκολ, στις καθυστερήσεις κόντρα στον Άρη (1-1). Δεν έχει νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (0-3-3), με 24 πόντους καταλαμβάνει την 10η θέση, βρίσκεται στο +6 απ’ την τελευταία δυάδα. Επιστρέφουν οι Άλεξιτς (Επιθετικός, 23,5), Τομάς (Μέσος, 21), Ουεντραόγκο (Μέσος, 17), Χατζηστραβός (Μέσος, 18,2) και Μπετανκόρ (Επιθετικός, 6,3).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*ΝG στα 8/10 τελευταία παιχνίδια του.

*Over 2.5 στα 4/7 τελευταία παιχνίδια του.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 3-3 κόντρα στην Κηφισιά. Το 0-1 ο Οζέγκοβιτς στο 14’ με πέναλτι, το 1-1 ήρθε απ’ τον Μιριτέλο στο 32’. Το 1-2 ήρθε απ’ τον Γιόβανσιτς στο 36’, ισοφάρισε εκ νέου ο Γιαμπλόνσκι στο 40’. Ο Αστέρας έκανε ανατροπή στο 45’ με τον Ρεγκίς, ωστόσο ο Βαφέας στο 73’ έκανε το τελικό 3-3.

Δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις όταν δέχεσαι τρία γκολ εντός έδρας απ’ την Κηφισιά, ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε οριστικά εκτός εξάδας, μια δίκαιη κατάληξη για τη χρονιά του. Τρομερό ματς στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας ήταν ανώτερος, η Κηφισιά σκόραρε δύο φορές απ’ το πουθενά, η πρώτη με ανύπαρκτο πέναλτι. Οι Αρκάδες ισοφάρισαν δύο φορές και στο 45’ βρήκαν γκολ ανατροπής, ωστόσο στο δεύτερο μέρος η Κηφισιά ήταν πιο προσεκτική ανασταλτικά και βρήκε το 3-3 στο 73’. Πίεσαν αρκετά οι Αρκάδες, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της νίκης, ο γκολκίπερ Αναγνωστόπουλος κράτησε «όρθια» την αθηναϊκή ομάδα.

«Μας μένει μια γλυκόπικρη γεύση στο τέλος, είμαστε ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι φτάσαμε μέχρι εδώ πέρα, το παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις για να μπορέσουμε να μπούμε στα πλέι-οφ, ωστόσο τα αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια είναι αυτά που μας στοίχισαν. Σε κάθε περίπτωση είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που έχουμε κάνει, από τις εμφανίσεις και τα παιχνίδια που παίξαμε», είπε ο κόουτς Ράσταβατς.

Πέμπτο σερί ματς που δεν κερδίζει η ομάδα του, έχει τρεις ήττες σ’ αυτή τη σειρά αγώνων, πήρε ισοπαλία και με τον Παναιτωλικό (2-2 εντός). Ανέβηκε στους 31 πόντους και τέθηκε οριστικά εκτός εξάδας, αφού είναι στο -3 απ’ τη Λαμία και μειονεκτεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Θα συμβιβαστεί με την παρουσία στα πλέι-άουτ για τρίτη διαδοχική χρονιά, τελευταία φορά που μπήκε στην εξάδα ήταν το 2021. Τιμωρημένοι οι Γκος και Αλάγκμπε, εκτός και ο Ζουκάνοβιτς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 10/14 Over 2.5 στο πρωτάθλημα.

*Έρχεται από 10/14 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img