ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ Προγνωστικά

*26η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Ναϊμέγκεν – Ουτρέχτη 3-0

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*Μόλις μία νίκη έχει η Ναϊμέγκεν στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της απέναντι στην Ουτρέχτη (4-3-1).

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την Άλμερε Σίτι εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Βρέθηκε να χάνει πολύ νωρίς στο παιχνίδι (3′), αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα (14′), δίχως να μπορέσει ωστόσο να πετύχει το κάτι παραπάνω.

Ισορροπημένο το παιχνίδι στην έδρα της νεοφώτιστης Άλμερε Σίτι, η δράση του οποίου εντοπίζεται εξ’ ολοκλήρου στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Στην συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες έμοιαζαν συμβιβασμένες με την ισοπαλία από μια ώρα και μετά. Είχε λίγες στιγμές με το μέρος της, αλλά δεν στάθηκε ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Εμφανίστηκε πιο προσεκτική μετά την ήττα στην έδρα του Άγιαξ, αποτέλεσμα που έβαλε τέλος σε ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί που έτρεχε από τον Οκτώβριο. Παραμένει οριακά εκτός οκτάδας (-1), αλλά έχει παιχνίδι λιγότερο από την προπορευόμενη Φορτούνα. Πιθανό το σενάριο να ανοίξει και η ένατη θέση, αφού και οι δύο φιναλίστ βρίσκονται στις θέσεις της Ευρώπης.

«Δεν είμαστε το ίδιο καλοί στα δύο τελευταία παιχνίδια μας και πιστεύω πως έχει συνδράμει λίγο και η χαλάρωση σε αυτό. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο οποίο καλούμαστε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας, αν θέλουμε να νικήσουμε», τα λόγια του τεχνικού Γιανς.

Επιστρέφει άμεσα ο πλάγιος μπακ Χαντβέρκερ. Στα πιτς ο βασικός εξτρέμ Μπουτ, ενώ παραμένουν τραυματίες οι φορ Ντεσκότ και Ρόμενι. Δεν είναι διαθέσιμος και ο μεσοεπιθετικός Όκελς.

Ουτρέχτη Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*7/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

ΝΑΪΜΕΚΓΕΝ

Προηγούμενο ματς: Nίκησε με 2-0 την Χέρενφεν εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Χρειάστηκε ένα λεπτό στα μισά της επανάληψης για να πάρει την νίκη και να σκοράρει τα δύο γκολ της (67′, 68′).

Δεν σταματάει πουθενά η Ναϊμέγκεν, που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση και της Χέρενφεν με 2-0 την προηγούμενη εβδομάδα. Έπαιξε έξυπνα και απειλήθηκε ελάχιστα, ενώ στο δεύτερο μέρος αξιοποίησε εξαιρετικά τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Κράτησε με άνεση το υπέρ της σκορ, παρότι δέχτηκε πίεση προς το φινάλε.

Σταθερά στις θέσεις των πλέι οφ, διανύει μια από τις καλύτερες σεζόν στην σύγχρονη ιστορία της, καθώς πέρα από την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το κύπελλο από την Φέγενορντ σε περίπου ενάμιση μήνα από σήμερα. Έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα έντεκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (7-3-1). Παράλληλα, βρίσκεται στο -1 από τον πέμπτο Άγιαξ!

«Η Ουτρέχτη έχει παρόμοιο στόχο με εμάς σε ότι αφορά το πρωτάθλημα. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την μάχη απέναντί της και είμαι σίγουρος πως θα δούμε ένα ωραίο παιχνίδι», σχολίασε για το σημερινό ματς ο τεχνικός Μέιχερ.

Τραυματίας παραμένει ο πολύτιμος μέσος Πρέπερ, εκτός αγωνιστικών χώρων θα παραμείνει για αόριστο χρονικό διάστημα ο φορ Ντοστ, ενώ μακροχρόνια απουσιάζουν οι Ντε Βολφ και Ρόσεν. Νέο πρόβλημα με τον βασικό μέσο Τσέρι, θα απουσιάσει και αυτός από το σημερινό ματς.

Ναϊμέγκεν Στατιστικά

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img