ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΤΟΡΙΝΟ Προγνωστικά

*29η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Τορίνο – Ουντινέζε 1-1

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-1) της Λάτσιο. Ο Λούκα έκανε το 1-0 στο 47′, απάντησαν οι γηπεδούχοι με αυτογκόλ του Τζιανέτι δύο λεπτά αργότερα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Θαραγά στο 51′. Με δέκα ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι (90+4′ Πέρες).

Εκμεταλλευόμενη το κάκιστο κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο της Λάτσιο, η Ουντινέζε άλωσε το “Olimpico” επιστρέφοντας στο δρόμο των επιτυχιών μετά από τρεις αγωνιστικές (0-2-1). Στάθηκε τυχερή μόλις στο 4′, όταν οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι και εξαιρετικά άτυχη στην ισοφάριση αυτών λίγο μετά το γκολ του Λούκα. Χρειάστηκαν δύο μεγάλες αποκρούσεις του τερματοφύλακα Οκόγε στο 58′ για να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα.

Στους 27 βαθμούς και το +3 από την επικίνδυνη ζώνη ξέφυγαν οι “τζεμπρέτε” που σημείωσαν τρεις σερί ισοπαλίες στην “Dacia Arena” και, παράλληλα, αγνοούν τη νίκη σε πέντε αγωνιστικές σε αυτή (δύο ήττες). Οι Εμποσελέ και Γουάλας εξέτισαν την ποινή τιμωρίας τους, με τον δεύτερο να διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα του προπονητή Τσόφι. Τη θέση του τιμωρημένου Πέρες αναμένεται να πάρει ο Κρίστενσεν.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

ΤΟΡΙΝΟ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με τη Νάπολι. Ο Κβαρατσχέλια έκανε το 1-0 στο 61′, τρία λεπτά αργότερα απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με ανάποδο ψαλίδι του Σανάμπρια.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από το “Diego Armando Maradona” η Τορίνο, κρατώντας στο 1-1 τη Νάπολι χάρη σε ένα εκπληκτικό γκολ του Σανάμπρια λίγο μετά το προβάδισμα των γηπεδούχων. Δεύτερη σερί ισοπαλία για το συγκρότημα του Γιούριτς που αγνοεί τη νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές. Πανηγύρισε αυτή για τελευταία φορά επί της Λέτσε (2-0 εντός) πριν από ακριβώς ένα μήνα.

Στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αγωνιστικές η “γκρανάτα” ηττήθηκε μόνο από τη Ρόμα (3-2) στις 26 Φεβρουαρίου, στις υπόλοιπες σημείωσε μία νίκη επί της Κάλιαρι (2-1) και τρεις ισοπαλίες. Μακροχρόνια απόντας ο Σχουρς, από τραυματισμό ταλαιπωρούνται και οι Τζιτζί, Ταμέζ και Ίλιτς. Εξέτισε την ποινή τιμωρίας του ο Ρίτσι κι επιστρέφει στο βασικό σχήμα της Τορίνο, διαθέσιμος και ο Λοβάτο που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του.

ΤΟΡΙΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 7/11 τελευταία παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img