ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Προγνωστικά

* 29η αγωνιστική.

* Τελευταία ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Οσασούνα, το 2011 στην Παμπλόνα με 1-0, συνολικά την τελευταία 20ετία η Οσασούνα έχει νικήσει σε 3/35!

* Στα 5 τελευταία μεταξύ τους η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε πρώτη γκολ, είχε προβάδισμα στο ημίχρονο στα 4.

* Πρώτος γύρος: Ρεάλ Μαδρίτης-Οσασούνα 4-0 (07/10).

ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Προηγούμενο ματς: Ήττα από την Τζιρόνα εκτός με 2-0. Δέχτηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από Πόρτου (13’) και Σάβιο (86’).

Φρένο στο θετικό σερί που έτρεχε της έβαλε η δεύτερη στη βαθμολογία Τζιρόνα στο “Μοντιλίβι”. Φάνηκε η φετινή διαφορά επιπέδου που υπάρχει μεταξύ τους, είχε κάποιες καλές στιγμές κυρίως με τον φορ Μπούντιμιρ, αλλά η αντίπαλος ήταν ανώτερη και το έδειξε. Μπορούσε να είχε φτάσει σε πιο μεγάλο σκορ, ο γκολκίπερ Ερέρα έκανε κάποιες σπουδαίες επεμβάσεις.

Παρά την ήττα, διατηρήθηκε στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας. Στόχος είναι αυτός κατά τα φαινόμενα, για να δείξει ως ένα βαθμό ότι μπορούσε να διεκδικήσει θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσει αν είχε κάνει έναν πολύ καλύτερο πρώτο γύρο. Ωστόσο σε τέτοια ματς, όπως αυτό με τους Καστιγιάνους της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θέλει ιδιαίτερα βαθμολογικά κίνητρα, οι παίκτες του Αρασάτε θα τα δώσουν όλα για να μη χάσουν από τους Μαδριλένους.

Παιχνίδια μυαλού από την ομάδα της Παμπλόνα, ο γκολκίπερ Ερέρα, αναφέρθηκε στην όλη ιστορία με τον Βινίσιους και τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχεται, χρεώνοντας εν μέρει και σε εκείνον το φταίξιμο. “Πολλές φορές στα παιχνίδια κάνει ενέργειες και χειρονομίες που προκαλούν, τον συμβουλεύω να το σταματήσει” σχολίασε προσθέτοντας ένα νέο επεισόδιο στη μεταξύ τους μικρή κόντρα που έχει ξεκινήσει από τον περσινό τελικό κυπέλλου.

“Σίγουρα είναι το πιο σπουδαίο παιχνίδι της σεζόν στην έδρα μας, δεν το λέω εγώ, το λέει η ιστορία του συλλόγου σε αυτό το γήπεδο. Έχουμε τη φιλοδοξία να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου μας να νικήσουμε την καλύτερη ομάδα στη φετινή Λα Λίγκα” σχολίασε ο κόουτς των Ναβάρων.

Με σημαντικές απουσίες κόντρα στην πρωτοπόρο, νέα ο μέσος Ορόθ. Αμφίβολος αλλά μπήκε στην αποστολή ο στόπερ Κατένα.

Οσασούνα Στατιστικά

* Τρέχει σερί με 5 under 2,5, τα 4 ήταν με N/G.

* Στα 4/5 τελευταία η Οσασούνα πέτυχε πρώτη γκολ, έσπασε το σερί στο τελευταίο, το οποίο ήταν το μοναδικό που έχασε.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Εμφατική νίκη με 4-0 επί της Θέλτα εντός. Με το “φτωχό” προβάδισμα τη τάξης του 1-0 από το γκολ του Βινίσιους (21’) έβγαλε 75 λεπτά αγώνα, στο τελευταίο τέταρτο σημείωσε άλλα τρία τέρματα, από δύο αυτογκόλ των Γκουάιτα (79’) και Ντομίνγκεθ (88’) και το πρώτο γκολ του Αρντά Γκιουλέρ με τη φανέλα της (90’+4).

Έβγαλε μια μικρή νευρικότητα, καθότι είχε να δώσει απαντήσεις σε όσους τη χαρακτήρισαν ντεφορμέ λόγω της εμφάνισης με τη Λειψία. Είχε πολλές ευκαιρίες να πετύχει το δεύτερο γκολ νωρίτερα, όταν τα κατάφερε, γύρισε και η τύχη της. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι, ότι μετά την αναμέτρηση με τους Γερμανούς, στην οποία ανασταλτικά πέρασε δύσκολα, οι Γαλιθιάνοι την ανησύχησαν μόνο σε μια φάση από ένα κόρνερ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Βαδίζει ολοταχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεν δείχνει να το χάσει. Το παιχνίδι στην Παμπλόνα είναι από τα λίγα που απομένουν στα οποία μπορεί να παραταχθεί κατά το δυνατόν πάνοπλη και χωρίς άλλη έννοια, το γεγονός ότι ακολουθεί διακοπή για τις εθνικές ομάδες, της επέτρεψε να επικεντρωθεί πλήρως στην Οσασούνα.

Αγωνιστικά τουλάχιστον, διότι εκτός τερέν συνεχίζεται το “σίριαλ Εμπαπέ”, στο οποίο όλα δείχνουν πως αποτελεί την πρωταγωνίστρια, αφού ο Γάλλος πλησιάζει όλο και περισσότερο στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”. Παράλληλα, μετά την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ προέκυψε κι άλλο “καυτό” θέμα που αφορά την ομάδα της Μαδρίτης, το νέο ραντεβού με την κάτοχο του τίτλου, Μάντσεστερ Σίτι, την οποία συναντά σχεδόν μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ. “Θα μας βάλουν δύσκολα στην Παμπλόνα, αλλά όπως σε κάθε τέτοιο παιχνίδι πριν από διακοπή, θέλουμε τη νίκη για να κλείσουμε καλά, αυτό το κομμάτι της σεζόν”, ανέφερε ο Ιταλός σχετικά με το παιχνίδι με τους Ναβάρους.

Εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του ο Μπέλινχαμ, σταθερά έξω οι μακροχρόνιοι απόντες, κανένα νέο πρόβλημα.

Ρεάλ Μαδρίτης Στατιστικά

* Αήττητη στα 11 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά μετράει μόνο 2/5 νίκες στα πιο πρόσφατα.

* Πέτυχε πρώτη γκολ στα 8/9 τελευταία, κέρδισε τα 5.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img