ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Προγνωστικά

*3η αγωνιστική των πλέι οφ.

*Με απόφαση της ομοσπονδίας απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών για τους φιλοξενούμενους.

*Αήττητη η ΑΕΚ Λάρνακας στα πέντε τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Ομόνοια, έχοντας επικρατήσει στα 4/5 εξ αυτών.

*Στην κανονική διάρκεια: Ομόνοια – ΑΕΚ Λάρνακας 0-0, ΑΕΚ Λάρνακας – Ομόνοια 2-1

ΟΜΟΝΟΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Ανόρθωσης, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Κούσουλο (33′) και Μάθιους (55′), δεχόμενη απλά τη μείωση με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Από ένα αήττητο σερί έξι αγώνων προέρχεται στο πρωτάθλημα η Ομόνοια, με πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του υπηρεσιακού Γιάννη Αναστασίου υποδέχθηκε την Ανόρθωση, της οποίας και επικράτησε με 2-1.

Αν και υπήρχε ισορροπία στο ξεκίνημα, σταδιακά πήρε τα ηνία και εν τέλει το προβάδισμα λίγο μετά το μισάωρο, ενώ με την επιστροφή από τα αποδυτήρια ζευγάρωσε τα τέρματα της. Δέχθηκε απλά τη μείωση με πέναλτι, παρότι δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είχε και τρία δοκάρια με τον Μπεζούς.

Τρίτη διαδοχική νίκη, μετά και από εκείνες που πήρε κόντρα σε Οθέλλο Αθηαίνου (1-0 εντός) και Άρη Λεμεσού (1-2 εκτός). Γνωρίζει τώρα ότι σε περίπτωση νίκης θα περάσει για την ώρα στη δεύτερη θέση, μειώνοντας και τη διαφορά από την κορυφή. Επικράτησε στα 8/9 τελευταία εντός της, έχοντας και μια ήττα 1-2 από την Πάφο.

Στη διάθεση του προπονητή του τέθηκε και πάλι ο Λανγκ, που εξέτισε, οπότε και άπαντες είναι παρόντες.

Ομόνοια Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια.

*Over 2.5 τα 9/10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Άρη Λεμεσού, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε στο πέμπτο λεπτό με τον Τόνγκια, για να δεχθεί την ισοφάριση στο 69′.

Αήττητη για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος παρέμεινε από την πλευρά της, η ΑΕΚ Λάρνακας. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ραν Μπεν Σιμόν υποδέχθηκε τον Άρη Λεμεσού, με τον οποίο έμεινε στο 1-1.

Πήρε προβάδισμα με το “καλημέρα” και λίγο αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Έγινε περισσότερο παθητικό μετά την ανάπαυλα, έδωσε τη μπάλα στον αντίπαλο και το “πλήρωσε” με ισοφάριση, με κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Πρώτη απώλεια, μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, οπότε και είναι στην τρίτη θέση των πλέι οφ και στο +1 από τη σημερινή της αντίπαλο. Παραμένει αλώβητη εδώ και έντεκα εξόδους (6-5-0), ενώ στις 8/11 διατήρησε και ανέπαφη την εστία της.

ΑΕΚ Λάρνακας Στατιστικά

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img