ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ Προγνωστικά

*28η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ 2-0

*Over 2,5 στα 9/11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Over 1,5 ημίχρονο στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-0) της Μπάγερν Μονάχου. Τα γκολ πέτυχαν Αντεγέμι (10′) και Ρίερσον (83′).

Παίζοντας στρωτό ποδόσφαιρο κι εκμεταλλευόμενη τις αμυντικές αδυναμίες της Μπάγερν Μονάχου, η Ντόρτμουντ κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη στο μεταξύ τους Klassiker μέσα στην “Allianz Arena”. Παράλληλα έκανε το 5Χ5 σε όλες τις διοργανώσεις ξεφεύγοντας στο +3 από την 5η Λειψία στη μάχη εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Στις επτά τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις τους οι “κιτρινόμαυροι” ηττήθηκαν μόνο από τη Χόφενχαϊμ (3-2) στις 25 Φεβρουαρίου (τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες). “Η Στουτγκάρδη βγάζει ένα ισορροπημένο αγωνιστικό πρόσωπο και μακριά από την έδρα της. Θέλουμε να εμφανιστούμε με αυτοπεποίθηση στη μεταξύ μας μάχη”, είπε ο προπονητής Τέρζιτς.

Ο Ζάμπιτσερ εξέτισε την ποινή τιμωρίας του κι αναμένεται στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου. Την Τετάρτη (10/4) η Ντόρτμουντ φιλοξενείται στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

*Πέτυχε 2+ γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (3-3 εντός) με τη Χάιντενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Γκιρασί (41′) και Στίλερ (53′), απάντησαν οι Νούμπελ (62′ αυτ.) και Κλάιντινστ (84′, 85′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ουντάβ στο 90+8′. Με δέκα έμεινε η Χάιντενχαϊμ στο 90+6′ (Ντόβεντεν).

Δύο βαθμούς πέταξε στην έδρα της η Στουτγκάρδη με αντίπαλο την Χάιντενχαϊμ που εκμεταλλεύτηκε, ουσιαστικά, την απίστευτη γκέλα του τερματοφύλακα Νούμπελ στο 62′.

Αφού μέιωσε σε 2-1 ανέτρεψε τα δεδομένα πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν λίγο μετά την ολοκλήρωση και των καθυστερήσεων με διαγώνιο σουτ του Ουντάβ. Τα 15 γκολ έφτασε ο 27χρονος Γερμανός επιθετικός στην Μπουντεσλίγκα, τα 23 ο Γκιρασί.

Το συγκρότημα του Χένες παραμένει αήττητο σε εννέα αγωνιστικές με απολογισμό 7-2-0, στις τέσσερις τελευταίες εκτός έδρας έκανε το 4Χ4 με διαφορά γκολ 11-4. “Θα δώσουμε ίσως τη δυσκολότερη αναμέτρηση αυτή την στιγμή, γνωρίζουμε πως όλοι θα την παρακολουθήσουν”, ανέφερε ο προπονητής της Στουτγκάρδης.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 11/14 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 9/12 τελευταία παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img