ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ Προγνωστικά

*26η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μπάγερν Μονάχου – Ντάρμσταντ 8-0

*Η Μπάγερν Μονάχου κράτησε το μηδέν στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Under 2,5 στα 2/3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-0) από τη Λειψία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3′ με αυτογκόλ του Ίσεργουντ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπάουμγκαρτνερ στο 50′.

Μία ακόμα εντός προγράμματος ήττα γνώρισε η Ντάρμσταντ στην έδρα της Λειψίας την προηγούμενη βδομάδα, δεύτερη σερί δίχως να σκοράρει, δίνοντας συνέχεια στο αρνητικό σερί που “τρέχει” (έξι ισοπαλίες, 12 ήττες). Παραμένοντας στους 13 βαθμούς τα “κρίνα” διατηρούνται ζωντανά για παραμονή μέσω των πλέι άουτ της Μπουντεσλίγκα. Σήμερα υποδέχονται την Μπάγερν Μονάχου, η οποία τα φιλοδώρησε με οχτώ γκολ στην “Allianz Arena” στον πρώτο γύρο.

Πανηγύρισαν για τελευταία φορά εντός έδρας νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου, την 1η Οκτωβρίου επί της Βέρντερ Βρέμης (4-2): Έκτοτε σημείωσαν δύο ισοπαλίες και οχτώ ήττες (σ.σ. δεν σκόραραν στις έξι). Πολλά παραμένουν τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο προπονητής Λίμπερκνεχτ, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Χόλαντ. Αναμένεται να παρατάξει αμυντική πεντάδα απέναντι στους Βαυαρούς.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (8-1) της Μάιντς. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Κέιν (13′, 45+7′, 70′), Γκορέτζκα (19′, 90+2′), Μούλερ (47′), Μουσιάλα (61′) και Γκνάμπρι (66′). Μείωσε προσωρινά ο Αμίρι (31′).

Λίγα 24ωρα μετά την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν Μονάχου φιλοδώρησε με οχτώ (!!) γκολ τη Μάιντς στην “Allianz Arena” προσφέροντας άπλετο θέαμα στους οπαδούς που γέμισαν τις κερκίδες αυτής. Παράλληλα έδωσε συνέχεια σε αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων (3-1-0), παραμένοντας ωστόσο στο -10 από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν.

Οι Βαυαροί επικράτησαν στις 8/9 αναμετρήσεις με αντίπαλο την Ντάρμσταντ στην Μπουντεσλίγκα: Πέταξαν δύο βαθμούς στο Μόναχο το Νοέμβριο 1978 (1-1) στο εν λόγω διάστημα. Δεν έχουν πανηγυρίσει τη νίκη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους τους (0-1-3), ανεξαρτήτως αντιπάλου και διοργάνωσης: Θα πρέπει να γυρίσουμε στη σεζόν 2006/07 για να βρούμε την τελευταία φορά που “έτρεξαν” μεγαλύτερο σχετικό σερί (5). Αμφίβολοι κρίνονται οι Μαζράουϊ και Ντέιβις, νοκ άουτ διατηρείται ο Κομάν. Εξέτισε ο Πάβλοβιτς.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img