ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Προγνωστικά

* 27η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Φόρεστ στα 13 τελευταία εντός έδρας (6-7-0) με αντίπαλο τη Λίβερπουλ. 3-3-0 στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ.

* Στον 1ο γύρο (29/10): Λίβερπουλ – Φόρεστ 3-0

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κασεμίρο πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 89ο λεπτό.

Πικρός ο αποκλεισμός από τα προημιτελικά του FA Cup για την Φόρεστ, η εμφάνιση της Τετάρτης ήταν εξόχως ανταγωνιστική, αλλά για ακόμη μία φορά μέσα στην σεζόν πλήρωσε την ανασταλτική της ανεπάρκεια στις στατικές φάσεις.

Παραχώρησε την επιθετική πρωτοβουλία στη Γιουνάιτεντ, αλλά δεν πιέστηκε στο τελευταίο τρίτο, δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα Αντιθέτως στις μεταβάσεις ήταν πιο επικίνδυνη, αλλά έλειψε η ψυχραιμία, η σωστή επιλογή κοντά και μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Ένα αχρείαστο φάουλ αργά κόστισε την πρόκριση και πλήγωσε κι άλλο τον ψυχισμό της ομάδας.

Όσον αφορά την Πρέμιερ Λιγκ, η παρουσία της στο Villa Park το περασμένο Σάββατο ήταν απογοητευτική, ηττήθηκε πιο εύκολα απ’ ότι λέει το τελικό 4-2. Με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών κι έλλειμμα εντάσεων στο ανασταλτικό κομμάτι.

Σκόραρε όμως και στο 9ο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ με τον κόουτς Νούνο στα ηνία, 17 γκολ σύνολο, 2+ στα 7 εξ αυτών. Ωστόσο ανέπαφη την εστία της την κράτησε μόλις μία φορά, στο τελευταίο εντός, με τη Γουέστ Χαμ (2-0).

“Θα πρέπει να είμαστε κυνικοί στις ευκαιρίες που θα έχουμε και να κοντρολάρουμε το παιχνίδι, ειδικά τις επιθετικές τους κινήσεις. Είναι πολύ επικίνδυνοι, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από πλευράς μας.” δήλωσε ο κόουτς Νούνο ενόψει Λίβερπουλ, απέναντι στην οποία έχει 6/6 ήττες!

Στα αγωνιστικά νέα οι μπακ Άινα, Ταβάρες παραμένουν τραυματίες, αλλά οι Μπολί (στόπερ), Σανγκαρέ (μέσος), Γουντ (φορ) έχουν πιθανότητες επιστροφής στη δράση.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-0) επί της Σαουθάμπτον. Σκόρερ οι Κούμας (44’), Ντανς (73’, 88’).

Σεμινάριο διαχείρισης απουσιών στο φορτωμένο καλεντάρι κάνει ο Κλοπ, την Τετάρτη παρέταξε μία απόλυτα πειραματική 11αδα, για να έρθει πιο δύσκολα απ’ ότι λέει το τελικό σκορ η πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup. Αντίπαλος εκεί η Μαν. Γιουνάιτεντ, στο Άνφιλντ, στις 16 Μαρτίου.

Μονόλογος ευκαιριών για την Σαουθάμπτον το πρώτο ημίχρονο, μέχρι ο 18χρονος Κούμας να κάνει επαγγελματικό ντεμπούτο με φορίσιο γκολ για το 1-0 των “κόκκινων”! Οι φιλοξενούμενοι ξόδεψαν δύο ακόμη μεγάλες ευκαιρίες στο ξεκίνημα της επανάληψης, για να έρθει ένας ακόμη 18χρονος από τον πάγκο και να τελειώσει την πρόκριση. Παρθενικά τα γκολ και του Ντανς, ο οποίος πήρε βάπτισμα του πυρός στον πρόσφατο τελικό του Carabao Cup.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η πρωτοπορία της καλά κρατεί, στο 7-0-1 το επιμέρους σερί, με 3+ γκολ στις 6 νίκες. Σκοράρει 2.4 γκολ μέσο όρο στην σεζόν, που είναι η 3η καλύτερη επίδοσή της στη λίγκα.

Με ανατροπή κέρδισε και τη Λούτον στις 21 του Φλεβάρη για να φτάσει τους 22 πόντους (#1 στη λίγκα) από θέση ήττας. Με ανατροπή κέρδισε και τους 12/25 εκτός έδρας πόντους της.

Στις 21 οι συνεισφορές γκολ (G/A) από αλλαγές του Κλοπ, είναι η 3η καλύτερη επίδοση στην ιστορία της Πρέμιερ (ρεκόρ οι 24).

Απέναντι στην Φόρεστ όμως τρέχει αρνητικό εκτός έδρας ρεκόρ, είναι δίχως νίκη στα 13 τελευταία ματς του City Ground. Μόνο απέναντι στην Άρσεναλ (1905-1928) έκανε περισσότερα χρόνια να βγάλει διπλό απέναντι σε συγκεκριμένο αντίπαλο. Τελευταία φορά που κέρδισε μέσα/έξω την Φόρεστ ήταν το 1985!

“To Νότιγχαμ είναι ένα ωραίο μέρος για ποδόσφαιρο, αλλά και δύσκολο συνάμα. Περιμένουμε έναν αντίπαλο σε εγρήγορση, που έχει μεγάλη ανάγκη από αποτελέσματα.” δήλωσε ο Κλοπ.

Στο κομμάτι των τραυματιών, ο Γερμανός ενημέρωσε ότι ο Σαλάχ δεν θα είναι διαθέσιμος και πάλι, αλλά έδωσε καλές πιθανότητες για τους Νούνιες, Σζομποσζλάι που μπήκαν στις προπονήσεις. Δεν ήταν σίγουρος για την ετοιμότητα των Έντο (μέσος), Ρόμπερτσον (αρ. μπακ). Ο Ιάπωνας χτύπησε στον τελικό και ο Σκωτσέζος προέρχεται από ίωση.

Οι Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ματίπ, Τζόουνς, Χράφενμπεργκ, Τιάγκο, Μπαΐτσετιτς, Ντόακ, Ζότα παραμένουν εκτός δράσης.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 11/14 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img