ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΝΑΝΤ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ Προγνωστικά

26η αγωνιστική

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Στρασμπούργκ – Ναντ 1-2

ΝΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από τη Μαρσέιγ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 17ο λεπτό, δεχόμενη και δεύτερο τέρμα στο 79′.

Ξεκάθαρο το πρόβλημα δυστοκίας για τα “καναρίνια”, την Κυριακή γνώρισαν back to back ήττες δίχως γκολ, για να διατηρηθούν εντός επικίνδυνης ζώνης. Απέτυχαν να σκοράρουν πλέον στα 6/8 τελευταία παιχνίδια τους.

Στη Μασσαλία όμως ένα γκολ το δικαιούνταν, βάσει ευκαιριών (1.07 xGoals), το τελικό σκορ είναι μάλλον άδικο για την προσπάθειά τους. Απείλησε η Ναντ πριν ο Ομπαμεγιάνγκ πληγώσει την σεταρισμένη άμυνά της, απείλησε ξανά πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος πήρε μέτρα στο γήπεδο, πίεσε με αρκετά κόρνερ (6), αλλά δίχως την καθαρή ευκαιρία πριν η Μαρσέιγ χτυπήσει σε αντεπίθεση για το 2-0.

Συμπλήρωσε κάρτες στη Μασσαλία ο σημαντικός Αουγκούστο (μέσος), μακροχρόνιες οι απουσίες των τραυματιών Μεπεγιού (στόπερ), Γκαναγκό (φορ).

Ναντ Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 από τη Μονακό, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 72ο λεπτό.

Παραμένουν δίχως νίκη (0-3-5) στη Ligue 1 μέσα στο 2024 οι Αλσατοί, την Κυριακή γνώρισαν την 5η τους ήττα από το ξεκίνημα του Φλεβάρη για να διατηρηθούν στο όριο (+1) της επικίνδυνης ζώνης και η πίεση στον κόουτς Βιεϊρά εντείνεται.

Δίκαιο το αποτέλεσμα (0.38 – 1.31 xGoals) απέναντι στους Μονεγάσκους, αν και η Στρασμπούρ ήταν που απείλησε δις στο ξεκίνημα του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές μετά την ανάπαυλα και σύμφωνα στην ροή του ματς πέτυχαν το καθοριστικό γκολ, με ωραία συνεργασία απέναντι σε οργανωμένη άμυνα. Αναιμική η αντίδραση των Αλσατών στο 0-1.

Γεμάτο το απουσιολόγιο του κόουτς Βιεϊρά για το σημερινό ταξίδι, τιμωρημένοι οι σημαντικοί μέσοι Σισοκό, Μουανγκά, τραυματίες οι Ντουκουρέ (στόπερ), Σιλά (στόπερ), Φιλά (δεξί μπακ), Μπόρζες (εξτρέμ), Μοτιμπά (φορ).

Στρασμπούργκ Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img