ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΜΠΡΕΣΤ – ΛΙΛ Προγνωστικά

26η αγωνιστική

*Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες. Τα τέσσερα από αυτά ήταν και με No Goal.

*Στον πρώτο γύρο: Λιλ – Μπρεστ 1-0

ΜΠΡΕΣΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από τη Λανς, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 32ο λεπτό.

Με την πρώτη της ήττα στη Ligue 1 μετά τις 5 Νοεμβρίου και 13 σερί παιχνίδια (9-4-0) συνδυάστηκε το ταξίδι του περασμένου Σαββάτου στο βόρειο τμήμα της χώρας, αλλά παρότι επέστρεψε με άδεια χέρια από το “Μπολάρ” διατηρήθηκε στη 2η θέση.

Δεν υστέρησε στην ένθερμη έδρα της Λανς, τουναντίον, ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Πληγώθηκε ουσιαστικά στη μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων και στο δεύτερο μέρος πίεσε (67% κατοχή) τα αντίπαλα καρέ. Είχε τρεις μεγάλες στιγμές μετά την ανάπαυλα, μοιραίος ο Σατριάνο με δοκάρι και άστοχη κοντινή κεφαλιά στο φινάλε.

Στα αγωνιστικά νέα, επιστρέφει ο Λε Καρντινάλ (στόπερ) και οι απουσίες των Αμαβί (αρ. μπακ), Καμπλάν (μέσος) δεν επηρεάζουν το rotation του κόουτς Ρουά που κάνει καταπληκτική δουλεια όλη την σεζόν.

Μπρεστ Στατιστικά

No Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

ΛΙΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Στουρμ Γκρατς. Ο Σάντος (43’) άνοιξε το σκορ για τους Γάλλους και ο Μπίριθ (45+1’) ισοφάρισε για τους Αυστριακούς.

Τυπική διαδικασία ήταν ουσιαστικά η ρεβάνς της Πέμπτης για τους “λιλουά”, αφού μία εβδομάδα νωρίτερα είχαν κάνει περίπατο στο Γκρατς (0-3).

Στο ρελαντί ολοκλήρωσαν τη δουλειά, πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League, όπου τους περιμένει το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, Άστον Βίλα.

Μπήκε καλά στο ματς η ομάδα του Φονσέκα, άξιζε ένα γκολ νωρίτερα από το 43ο λεπτό και χαλάρωσε αμέσως μόλις το πέτυχε για να ισοφαριστεί πριν την ανάπαυλα. Σε χαμηλό τέμπο και δίχως πολλές αξιόλογες στιγμές το δεύτερο μέρος.

Όσον αφορά τη Ligue 1, την περασμένη Κυριακή υποδέχθηκε την Ρεν και κατάφερε να σώσει τον πόντο με τον Ντέιβιντ να φέρνει το ματς στα ίσια (2-2) με γκολ στο 84’ και το 90+2’, φτάνοντας τα 21 στην σεζόν! Ισοπαλία που την κράτησε στο +6 από άμεσο ανταγωνιστή για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Ουνάς (εξτρέμ) είναι πλέον διαθέσιμος, αλλά θα λείψουν οι αναλώσιμοι Ουμτιτί (στόπερ), Μιραμόν (μέσος), Ίλιτς (φορ) και Μοράις (εξτρέμ).

Λιλ Στατιστικά

* Goal/Goal τα 5/8  τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img