ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΜΠΟΧΟΥΜ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ Προγνωστικά

*27η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ντάρμσταντ – Μπόχουμ 1-2

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*GG στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΟΧΟΥΜ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-0) από τη Μάιντς. Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Μπούρκαρντ (45+3′ πεν., 71′).

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο πήγε στη διακοπή της Μπουντεσλίγκα η Μπόχουμ, δίνοντας συνέχεια σε αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών. Πριν από δύο βδομάδες παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών στην έδρα της παθιασμένης Μάιντς, αδυνατώντας να απειλήσει την εστία αυτής. Παραμένοντας στους 25 βαθμούς διατηρείται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, οχτώ στροφές πριν πέσει η αυλαία της σεζόν.

Πανηγύρισε την τελευταία νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου (3-2 εντός) στις 18 Φεβρουαρίου, στις δύο τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές ηττήθηκε από Λειψία (4-1) και Φράιμπουργκ (2-1). Αξίζει να σημειώσουμε πως η Μπόχουμ επικράτησε μόλις δύο φορές στις 13 τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε κόντρα στην ουραγό του βαθμολογικού πίνακα (επτά ισοπαλίες, τέσσερις ήττες): Η πιο πρόσφατη χρονολογείται τον Μάιο 2022 επί της Γκρόιτερ Φιρτ (2-1 εντός). Τιμωρημένος παραμένει ο Κουάρτενγκ.

ΜΠΟΧΟΥΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 8/10 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (5-2) από την Μπάγερν Μονάχου. Ο Σκάρκε έκανε το 1-0 στο 28′, απάντησαν οι Μουσιάλα (36′, 64′), Κέιν (45+1′), Γκνάμπρι (74′) και Τελ (90+3′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βίλχελμσον στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Έκανε το λάθος να προηγηθεί με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου, προτού μαζέψει συνολικά πέντε φορές την μπάλα από τα δίχτυα της. Δεν είχε καμία τύχη η Ντάρμσταντ απέναντι σε αυτή, στην αναμέτρηση που την οδήγησε στη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Τρίτη σερί ήττα για τα “κρίνα” που αγνοούν τη νίκη σε 19 αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο συγκέντρωσαν μόλις έξι βαθμούς.

Επικράτησαν στο 60% των αναμετρήσεων τους κόντρα στην Μπόχουμ στην Μπουντεσλίγκα, έχουν μεγαλύτερο ποσοστό μόνο κόντρα στην Ντούισμπουργκ (75%). Βέβαια γνώρισαν την ήττα στις δύο τελευταίες τον Φεβρουάριο 1982 (1-0 εκτός) και τον Νοέμβριο 2023 (2-1 εντός). Για άλλη μία φορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο προπονητής Λίμπερκνεχτ είναι αρκετά, στην προσπάθεια που κάνει η Ντάρμσταντ να προλάβει τη 16η θέση που οδηγεί στα πλέι άουτ.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Δέχτηκε γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img