ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

*29η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Κολωνία – Μπάγερν Μονάχου 0-1

*Η Μπάγερν Μονάχου παραμένει αήττητη στα 19 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (17-2-0).

*Η Μπάγερν Μονάχου πέτυχε 3+ γκολ στα 6/9 τελευταία εντός έδρας μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εκτός) με την Άρσεναλ. Ο Σάκα άνοιξε το σκορ στο 12′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Γκνάμπρι (18′) και Κέιν (32′ πεν.). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τροσάρ στο 76′.

Αντίδραση στην απογοητευτική πορεία, τηρουμένων των αναλογιών, που πραγματοποιεί στην Μπουντεσλίγκα έβγαλε μεσοβδόμαδα η Μπάγερν Μονάχου αποσπώντας την ισοπαλία στην έδρα της Άρσεναλ. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ κι ανέτρεψε τα δεδομένα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Έφτασε μία ανάσα από τη νίκη με τη συμπλήρωση των 90′, όταν ο Κομάν σημάδεψε το αριστερό δοκάρι με προβολή. Οι δύο ομάδες δίνουν ραντεβού στην “Allianz Arena” για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Την προηγούμενη βδομάδα το συγκρότημα του Τούχελ γνώρισε δεύτερη σερί ήττα στην Μπουντεσλίγκα στην έδρα της Χάιντενχαϊμ (3-2), παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με 2-0 στο 45′.

Παραμένοντας στους 60 βαθμούς βρίσκεται στο -16 από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν και στο +7 από Λειψία και Ντόρτμουντ, παράλληλα ισορροπεί με την 3η Στουτγκάρδη. Οι Βαυαροί παραμένουν αήττητοι σε 19 αναμετρήσεις με την Κολωνία στην Μπουντεσλίγκα (17-2-0). Αναμένεται να προχωρήσει σε ροτέισον ο προπονητής Τούχελ στη σημερινή αναμέτρηση.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της.

ΚΟΛΩΝΙΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Μπόχουμ. Ο Πάσλακ έκανε το 1-0 στο 53′, απάντησαν οι γηπεδούχοι με Τίγκες (90′) και Βάλντσμιντ (90+2′).

Με τον πλέον δραματικό τρόπο επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών η Κολωνία μετά από επτά αγωνιστικές (0-4-3), πετώντας νοκ άουτ την Μπόχουμ στο “RheinEnergie” με δύο γκολ σε διάστημα ισάριθμων λεπτών λίγο πριν το τελικό σφύριγμα.

Παράλληλα πήρε βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμου, φτάνοντας τους 22 βαθμούς διατηρείται στην προτελευταία θέση και το -1 από τη Μάιντς και τη θέση που οδηγεί στα πλέι άουτ. Οι “τράγοι” έχουν πανηγυρίσει μόλις μία νίκη σε 15 εκτός έδρας αγωνιστικές (οχτώ ισοπαλίες, έξι ήττες), την αγνοούν στις επτά τελευταίες σχετικές (πέντε ισοπαλίες, δύο ήττες).

Έχουν σκοράρει 12 από τα 23 συνολικά γκολ τους από στημένες φάσεις (52%). “Η Μπάγερν Μονάχου παραμένει μία τεράστια ομάδα με τρομερή ποιότητα”, υπογράμμισε ο προπονητής Σουλτζ. Πέντε κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Μάρτελ, τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Χουσείνμπασιτς.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img
Previous article
Next article